Részben egyetértek, részben nem. Rengeteg filmet könyvek, vagy jelen esetben képregények alapján készítenek, így vagy rendesen felvezetik, hogy a nagy egész érthető legyen, vagy besűrítik egy filmbe és senkinek se nem tetszik, se nem érti stb. Ha azt mondja a rendező, hogy én most az XY-man képregényből ezt a történetet filmesítem meg, akkor annyi felé szedje szét, amennyi felé szét kell, ne húzza egy résszel tovább, de ne sűrítse egyel kevesebbe.Realista24 írta:akkor csak nekem van bajom azzal ha minden szar miatt egy újabb részt csinálnak?
Ha ilyet akarok nézek sorozatot vagy olvasom a képregényt. Egy mozifilm ne arról szóljon mar hogy most alapozunk, aztán a következő majd rávezet es a harmadik majd biztos nagyot szól.
Amelyik film nem állja meg a helyet önálló filmkent, az szar. Minden más belemagyarázás es elfogultság szerintem.
Egyébként nagy divat lett ez az egész univerzumosdi, a fanok ígyis-úgyis elmennek rá, és hatalmas pénzeket akasztanak vele, ha tetszik ha nem. Inkább a mi feladatunk, hogy belekezdünk-e a nagy hájp ellenére.