Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Berti

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 29., kedd 12:44

csababarca írta: Én ezt láttam,róla írták hogy talán ő lehet:
http://vignette3.wikia.nocookie.net/mar ... 0505194854
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Yuga Khan figura lesz a befutó szerintem, ahogy átfutottam a wikit, volt szó valami Mother Boxról, ami megmagyarázná mik voltak azok a dobozok amik eltűntek vele együtt, mikor Lexet elkapták.
Mondjuk az gáz egy picit, hogy egy ilyen háromlapos villaint hoznak be az első JL filmbe, mikor jobbnál jobb karakterek ellen harcoltak..

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 11:45

csababarca írta:
Remy írta:BvS
Ő van a kivágott jelenetben. link :hmmm: 99%.

nah róla még egyáltalán nem hallottam. :mrgreen:

Én ezt láttam,róla írták hogy talán ő lehet:
Hát tuti valamelyik a kettő közül. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából mindegyik Darkseidhez köthető. És ez a lényeg. B-)

Léon, a profi

Miután végignéztem, egyetlen egy kérdés jutott eszembe. Ehhez, hogy-hogy nem csináltak folytatást? :lol: Látva a mai trendeket, simán lenne benne potenciál. :hmmm: Na, de ettől független kegyetlen jó alkotás, néhol kissé beteg, de összességében egy rettentően jól összerakott történet. Jean Reno pedig zseniális benne. Néha amúgy teljesen Bruce Willis jutott eszembe róla, azzal a kivétellel, hogy Willisen látszik az életuntság az Ötödik elemben, Reno kicsit más, de mégis hasonló.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 29., kedd 11:37

Remy írta:BvS

nah róla még egyáltalán nem hallottam. :mrgreen:

Én ezt láttam,róla írták hogy talán ő lehet:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 11:32

BvS
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. március 29., kedd 9:44

A Rettegés foka
Biztos, hogy velem van a baj, de ez valami oltári gagyi volt. A történet még semmi bajom nem lett volna, de ez a kivitelezés. Rég nevettem ennyit egy filmen. Csupa buta karakterekkel, egyedül De Niro nem volt az, de így élvezhetetlen.

"ZS" kategóriának jó, sokat nevettem rajta, 10/6 :lol: :lol:
Thrillernek 10/3. :/

A Kezdő
Kellemes kikapcsolódást nyújtott, végre nem a fingok egyet és kac-kac humorra épülő vígjáték volt.
10/7
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 9:05

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pénzügyileg nem biztos, hogy megérte volna, ha nem mutatják meg Doomsdayt (Nyilván bukás nem lett volna, de még jobban féltek volna az emberek a filmtől). Amilyen idióta kommentek jöttek ki a filmről, még mikor csak azt lehetett tudni, hogy Batman Superman ellen fog harcolni, hát... :lol: Még így is rengetegen vannak amellett, hogy "Superman miért nem ölte meg 1 ütésből Batmant? Ez így tök nagy ****ság..."

Igazából "kíváncsi" lennék rá, hogy milyen lehetett úgy nézni a filmet, hogy SEMMIT nem tudsz az egészről. Se Batman Superman ellentétéről, se Doomsdayről, se az utalásokról, se semmiről. Belegondolva, nagyon szar lenne. :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marvelnek ennyi előnye volt eddig, hogy ott nem adaptáltak szinte semmit képregényből, csak a karaktereket. Na, de majd a Civil War...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. március 28., hétfő 22:42

BvS:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az volt a gondom az egésszel, hogy semmi meglepetést, semmi újat nem tudott nekem adni. A legutolsó trailerben benn volt minden lényeges, ami a filmben történt, kb. mint a focimeccsből egy összefoglaló. Doomsdayt minek kellett megmutatni előre?, oké, hogy találgattunk volna, meg akik ismerik a képregényt mondták volna, hogy benne lesz, de biztosat nem lehetett volna tudni, viszont így egyből összerakod, hogy a két főhős egymás elleni harca csak kis móka lesz, mert úgyis összespannolnak majd :vivo: De aki nem rakná össze annak még odabasszák ezt is a trailerben, mert ott állnak 3-an egymás mellett a csodacsajszival, még egy poént is megeresztve. Ettől eltekintve, hogy ezekkel rohadtul elcseszték a filmélményt, nem lett volna ez olyan rossz. Wonderwomantól tartottam, de nekem adta eléggé, Ben is baromi jó Batmanként, csak ahogy írtátok egy film kéne alá...

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 20:35

Berti írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem tényleg fontos szerepe lesz a gyűrűnek, illetve Flash az álomban nem Supermanre utalt, azért hangsúlyoztatták ki annyiszor a "túl korán jöttem" cuccot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze, hogy korán, mert Batman még nem állt Superman oldalán akkor. Lois-t hozta fel, az meg csak Supermanhez köthető. Túlgondolod szerintem. :) :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. március 28., hétfő 20:26

Elszálltatok srácok. :mrgreen:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 28., hétfő 20:24

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most ez a Communion lény idegesít. Valahogy kétlem, hogy az Darkseid lenne..ragaszkodnak nagyrészt a képregényes kinézetekhez, még ha fel is vannak turbózva néha a dolgok (lásd. Flash ruha) attól még felismerhető.
Nem hinném, hogy egy ilyen Ördög szarvú hülyeséggel akarják behozni Darkseidot, akinek szinte az összes képregényben ugyan olyan kinézete volt. Ez meg egyáltalán nem hasonlít.

BTW
Szerintem tényleg fontos szerepe lesz a gyűrűnek, illetve Flash az álomban nem Supermanre utalt, azért hangsúlyoztatták ki annyiszor a "túl korán jöttem" cuccot.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 28., hétfő 19:23

Hát az a Lego batman előzetes qrva nagy :lol:

Tovább a vidihez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a dobozokat (mother box) nem vágtam, amik ott voltak a valami kezében, előtt. Amúgy is azt írják, hogy csak a kryptoni hajó hologramját láttuk, de azt is, hogy Cyborg egy olyan doboztól kel életre. Így még érdekesebb a dolog, hogy lehetett Cyborg orvosánál előbb egy olyan, mint mondjuk Lexnél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 28., hétfő 19:08

Remy írta:
Kerlon írta:én meg olvastam a kommenteket a vidi alatt:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://en.wikipedia.org/wiki/Steppenwolf_(comics) fingom sincs ki ez, de a sisak klappol
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmm, ez se hülyeség. Mondjuk Ő is Darkseidhez köthető, szóval Darkseid egyre közelebb. :mrgreen:

Új LEGO Batman előzetes :lol: :lol: :lol: Ez hülye. :lol: :lol: :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom ő lesz a következő részben és utána jön Darkseid. Illetve, amit az előbb is írtam, hogy szerintem nem Supiról beszélt Flash, de Lois gyűrűje lesz a kulcs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 19:07

Kerlon írta:én meg olvastam a kommenteket a vidi alatt:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://en.wikipedia.org/wiki/Steppenwolf_(comics) fingom sincs ki ez, de a sisak klappol
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmm, ez se hülyeség. Mondjuk Ő is Darkseidhez köthető, szóval Darkseid egyre közelebb. :mrgreen:

Új LEGO Batman előzetes :lol: :lol: :lol: Ez hülye. :lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 28., hétfő 18:54

én meg olvastam a kommenteket a vidi alatt:
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 18:46

Kicsit megszerkesztettem. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Így már Darkseid.Kép :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk az arcán lévő védő cucc illik hozzá. Szóval jól mondja Kerlon, valszeg Ő lehet. :hmmm:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fején lévő hülyeség zavar be, gyors utánanéztem pár gonosznak ,egyikhez se illik igazán.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 28., hétfő 18:33

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy tuti Darkseid, csak más rajta a sisak.
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 18:26

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ja az ott eléggé összecsapott volt, ahogy börtönbe került lexi. De ha akarnak még kripton-based gonoszt, akkor ja, előtte kellett valamit csinálnia.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 28., hétfő 18:20

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez gondolom a lesittelés előtt volt és itt engedte el a következő gonoszt Lex. Abba a + félórába lehet majd benne.
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 18:13

csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=s-MUzvASr8s

ez mi akarna lenni?
Darkseid?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez tuti nem... ez Brainiac szerintem, ha ezzel valami bossra utaltak. Mondjuk a kinézete érdekes. Szóval semmi sem biztos. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 28., hétfő 18:09

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=s-MUzvASr8s

ez mi akarna lenni?
Darkseid?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: