Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 28., hétfő 18:07

Amúgy :
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a Flash álom Brucenál nagyon sok dolgot behozhat. Lehet nem Supiról beszél, hanem Clark a gyűrűvel valami mást akar. Most egyelőre nagyon úgy tűnik nekem, hogy Flash azért jön a jövőből figyelmeztetni Bruce-t, hogy találja meg őket, mert Clark megkattan, de ez annyira kézenfekvő lenne, hogy lehet iderejtik el a csavart az egész sztoriban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 17:58

ziro4vr írta: Mondjuk egy Martian manhunter is jöhetne, Woody Harrellson akár. :lol:
Nem lepődnék meg, ha már lenne, csak még nem tud senki semmit róla. :hmmm: :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 17:55

Kerlon írta:Amúgy Batman a ligában mindig is inkább egy vezér volt, szóval sanszos, hogy a következő filmekben is ő lesz az agya a csapatnak. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg ott a páncél, azt is használhatja még.
Hát most ki lenne az agy, superman? :mrgreen:

Mondjuk egy Martian manhunter is jöhetne, Woody Harrellson akár. :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 28., hétfő 17:41

Amúgy Batman a ligában mindig is inkább egy vezér volt, szóval sanszos, hogy a következő filmekben is ő lesz az agya a csapatnak. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg ott a páncél, azt is használhatja még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 28., hétfő 17:22

[quote="ziro4vr", "Remy"]..[/quote]Tényleg, ez ki is ment a fejemből :ozil: kösziköszi :salute:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 17:18

Berti: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor bement a hajóba, és a tudata vagy mi kérdezte hogy akarod e a tudást vagy mi..gondolom ők tudtak róla, zodék.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 17:17

Ja, tényleg... ott lesz Black Adam meg Shazam is. :lol: Az még érdekes film lehet, bár tuti eredettörténet lesz, szóval nem nagyon fogunk más arcot látni Rockon meg Shazamon kívül benne. :mrgreen:
Berti írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az omegajel meg a paradémonok azok oké, darkseidra utalnak. Ezt meg valószínűleg flash címezte Brucenak a jövőből, tehát az logikus, hogy honnan van az infó.
Viszont Lex honnan tudna Darkseidról? Jó hogy benne van a mocskos dolgokban rég, plusz nyomozott a metahumanok után, de azért Darkseid nem az az ürge, akit műholdal meg titkos felvételekkel megtalálhatsz.
Ez a dolog annyira nem áll össze nekem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezért húzzák le sokan a filmeket, mert nem figyelnek oda rá. :mrgreen: Luthor belépett az űrhajóba és belépett a rendszerbe. Az univerzum összes lényéről szerzett ott tudomást, (Mondta is, hogy taníts!) így tudta Doomsdayt is létrehozni. Nyilván megtudott valami Darkseidről is, aki azért nem kispályás az űrben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2016. március 28., hétfő 17:19-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 28., hétfő 17:15

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az omegajel meg a paradémonok azok oké, darkseidra utalnak. Ezt meg valószínűleg flash címezte Brucenak a jövőből, tehát az logikus, hogy honnan van az infó.
Viszont Lex honnan tudna Darkseidról? Jó hogy benne van a mocskos dolgokban rég, plusz nyomozott a metahumanok után, de azért Darkseid nem az az ürge, akit műholdal meg titkos felvételekkel megtalálhatsz.
Ez a dolog annyira nem áll össze nekem.

Snyder amúgy tényleg passzolna Zűdlámpáshoz, mondjuk túl sok színnel ott nem kéne dolgozzon, csak eggyel :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 17:12

Na, utolsó, mert érzem a csúnya tekinteteket már a hátamon. Igaz, az avatarom csúnyábban néz vissza. :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezért kell majd batmannek a külön szál, most vagy dobálja a bumerángjával darkseidot, vagy irányít a háttérból, de közben mondjuk levadássza a jokert. Bár az az önálló filmben lesz gondolom. Igazából jók a kripton alapú gonoszok is, addig sem csak arctalan robotokat vernek, mint a bosszúállók. :lol:

Nem tom, nálam aquaman elég nyomi karakter, bár a monomítosza simán alázza a legtöbb marveles arcot, de akkor már inkább a sziklát hoznák be, vagy a lámpásokat korábban.

Rohadt sok a lehetőség, de ezért kéne valami értelmes arc Snyder mellé, aki ki is aknázza ezeket.

Ja még luthor, ez a mindenről tudó zseni átjött, viszon toké hogy a fia, de a megalomán, embereket szarba sem néző karakter helyett ez a hülyegyerek aki csak pislog a szörnyek meg hősök mellett, nem jött be
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 17:05

Berti írta:Én Bizarrotól tartanék egy picit, az a bunkó karakter nem tudom mennyire passzolna bele ebbe a dark környezetbe. Brainiacet viszont nagyon megnézném. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy a film végén, mikor Lex dúdol vagy mi a lófszt csinál ott kire vagy mire utal? Nem igazán sikerült rájönnöm..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2 (legalábbis, amit én észrevettem) Darkseid utalás után én szerintem Darkseidre utalt. Elég sok minden új dolog került Luthor agyába a gépről, így csak tud valamit az univerzum legerősebb lényéről. :hmmm:
ziro4vr írta:...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a baj, hogy Superman miatt Batman ellenfelei alapból kiesnek. Wonder Woman ellenfeleit nem nagyon vágom, csak az óriást meg Cheetah-t. De utóbbi valószínűleg majd az önálló filmben fog feltűnni.

Cyborg világáról fogalmam sincs szinte, de ott szerintem nincs is igazán értékelhető gonosz.

Flash meg szerintem csak az alternatív világokkal tudna valamit kezdeni, mert Grodd meg Reverse-Flash inkább megint csak egy önálló filmbe illene.

Szóval maradt a kriptonit meg Supi ellenfelei. Esetleg a Lámpások hozhatnának valamit, de róluk meg majd csak a JL-filmek után fogunk többet megtudni, addig csak keveset fognak szerepelni.

Snyder amúgy tényleg fasza lenne a Lámpás filmhez, főleg, ha olyasmi látványvilágot hozna lérte, mint ami a Galaxis őrzőiben volt az űrben. Az nagyon átjött. Tele volt színnel.

Momoa meg majd hozza az atlantiszi szörnyeket, aztán azokkal bandázik. Valamire biztos jó lesz. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 16:57

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk a kriptonit gonoszokból már lassan elég lesz, meg szerintem nem is nagyon maradt már cucc..vagy igen?

Sok lehetőség van itt, kíváncsi vagyok mennyit jelent, mikor Terrio egyedül írta meg a scriptet. Snyder tőlem rendezze meg az egyet, de a kettőt biztos odaadnám George Millernek.

Múltkor láttam valami animációs filmet amiben darkseid volt a gonosz, elég jó volt, jól megoldották, hogy mindenkinek legyen haszna. Mondjuk Aquamant nem tudom hova tenni, badass Momoa, de mit fog csinálni szárazföldön? :lol: Én a lámpást hiányolom azért, pont Snyder tudna mit kezdeni a vizuális lehetőségeivel.

Hát pusztítás az volt, nekem sok is, ez a 10x villódzó cgi orgia annyira nem adta, meg több tüskét el tudtam volna viselni. Értem doomsday miért kellett, de egy metallo talán jobban passzolt volna mondjuk
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 28., hétfő 16:56

Én Bizarrotól tartanék egy picit, az a bunkó karakter nem tudom mennyire passzolna bele ebbe a dark környezetbe. Brainiacet viszont nagyon megnézném. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy a film végén, mikor Lex dúdol vagy mi a lófszt csinál ott kire vagy mire utal? Nem igazán sikerült rájönnöm..

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 16:48

ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából nem tudom hogy lesz a két JL film meg a két Avengers, de eléggé érdekes lesz, hogy két elég hasonló főgonosz lesz egymás mellett és ki mihez kezd vele. Nagyon sok kihasználatlan jó gonosz van még a dc-nél, nekem kevés lenne a gonosz superman meg darkseid. Persze utóbbi ja, irányíthat a háttérből, mondjuk Thanos is ezt csináéja.. :D De ott van metallo, bizarro, brainiac kapásból. Igazából itt az aduász flash lehet, aki megkavarhatja a dolgokat, ilyen karakter nincs a túloldalon. Fasza is volt a cameoja. Bár a csávó kinézete messze van a flashtől.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tény, Bizarro-t mondjuk még be lehetne hozni, mint segítség Superman elpusztításában, vagy egy alternatív univerzumban. Hozzá úgyis kéne Luthor, aki már jelen is van, szóval Őt még el tudnám képzelni, mint mellék gonosz. Brainiac meg szinten egy brutál nagy főkeci, szóval ő még ráér. :hmmm: Metallo meg... érdekes lehetne bármikor, igazából Őt is szívesen látnám a jövőben. Az a nagy helyzet a DC-nél, hogy rengeteg király gonosz van, ez lehet a DC nagy előnye, mert míg itt tele lenne az univerzum badass gonoszokkal, addig a Marvelnél alig tudnék normális ellenfelet mondani...

Ezrától nagyon tartottam, de egyre több képregényes Flasht láttam és ez ugrott be arcra. Mondjuk nála olyan hírek jöttek, hogy nem a megszokott ruhája lesz, hanem páncélosabb, mint az Injustice-ban. De ebből már most is kaptunk egy kis ízelítőt.

Amúgy pusztítás terén Darekseid szerintem jobb lesz, mint Thanos. A Warner már most többet pusztított, mint az egész Marvel-univerzum. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 16:37

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából nem tudom hogy lesz a két JL film meg a két Avengers, de eléggé érdekes lesz, hogy két elég hasonló főgonosz lesz egymás mellett és ki mihez kezd vele. Nagyon sok kihasználatlan jó gonosz van még a dc-nél, nekem kevés lenne a gonosz superman meg darkseid. Persze utóbbi ja, irányíthat a háttérből, mondjuk Thanos is ezt csináéja.. :D De ott van metallo, bizarro, brainiac kapásból. Igazából itt az aduász flash lehet, aki megkavarhatja a dolgokat, ilyen karakter nincs a túloldalon. Fasza is volt a cameoja. Bár a csávó kinézete messze van a flashtől.
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 16:28

ziro4vr írta:
Folytatásra:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Darkseid a második részben jön majd, nem tudom hol olvastam, hogy majd az egy végén cameozik zöld lámpás és ő hoz róla hírt. Amúgy bejönne, ahogy nem tudom melyik animációs filmben volt, kűzdenek asszem vele, közben meg a joker kísérti batmant aki ilyen mellék questekre megy miatta
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akár, viszont ÉN kevésnek érezném azt, hogy csak a 2. részben látjuk meg Darkseidet. Az én verzióm alapján már az elsőben feltűnne (de még csak az Apokalipszisen), de még nem Ő harcolna, hanem a rossz oldalra állított Superman, akit majd Lois Lane térít vissza. ---> Flash cameo. Itt viszont be lehetne hozni a Lámpás verziót is, azaz hozna hírt, hogy Darkseid jön a Földre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 16:20

Amúgy az megvan, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Eisenberget Riddlernek akarták? Szerintem el is felejtették amúgy átírni a karaktert... :lol:

Folytatásra:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Darkseid a második részben jön majd, nem tudom hol olvastam, hogy majd az egy végén cameozik zöld lámpás és ő hoz róla hírt. Amúgy bejönne, ahogy nem tudom melyik animációs filmben volt, kűzdenek asszem vele, közben meg a joker kísérti batmant aki ilyen mellék questekre megy miatta
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 28., hétfő 16:12

Remy írta: A Bale-féle itt megmurdált volna 2 perc után. :smile:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neki is volt agya bőven, talán eszébe jutott volna,hogy épít egy páncélt. (amúgy az miből készült,hogy nem sérült meg?)
Meg aztán azok a nagy "csapdák", mozgásérzékelős gépfegyverek...húúúú, nagyon rafinált, nem gondoltam volna rá. Jah,de.
Talán a Bale-féle Batman gondolkozott volna kicsit, és belemegy egy párbeszédre, meghallgatja Supit és akkor nem kellenek ezek.

De amúgy igen, ég és föld a kettő, motivációkban,ez igaz, karakterre értve.
Amúgy nagyon jól hozta Affleck szerintem is, le a kalappal.

Nekem Cavill alakítása tetszik,pont azért amit ziro írt, nem tudom ez mennyire tudatos,de tényleg kimért Supermant hoz, komoly, naív. Miért is viselkedne úgy mint egy ember?! Nekem bejön.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 16:00

Berti írta:Imádtam a Nolan trilógiát, de tiszta lelkiismerettel állítom, hogy Affleck jobb Batman, mint Bale. (nem, nem Gareth :D )
Hát szerintem nem akkora dolog ez. Nyilván sokkal jobban megírt filmeket csinált Nolan, stb, de mint Batman Affleck sokkal jobb, mint verekedések, a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!muter kiszabadítása ver minden Nolanes harcot, csodanő ez alatt a pár perc alatt veri Nolan női karaktereit evör.. viszont Jokerekben ő vezet ez tény. :lol:
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 16:00

Imádom már most, de még nem kaptunk annyit belőle, hogy ezt kijelentsem. Kell az az önálló film, valamilyen Arkhamos témával. B-) :salute: :shifty: Mondjuk nem is érdemes szerintem nagyon összehasonlítani őket, mert ég és föld a két Batman. A Bale-féle itt megmurdált volna 2 perc után. :smile:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 28., hétfő 15:57

Imádtam a Nolan trilógiát, de tiszta lelkiismerettel állítom, hogy Affleck jobb Batman, mint Bale. (nem, nem Gareth :D )

Vissza: