Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2 (legalábbis, amit én észrevettem) Darkseid utalás után én szerintem Darkseidre utalt. Elég sok minden új dolog került Luthor agyába a gépről, így csak tud valamit az univerzum legerősebb lényéről.Berti írta:Én Bizarrotól tartanék egy picit, az a bunkó karakter nem tudom mennyire passzolna bele ebbe a dark környezetbe. Brainiacet viszont nagyon megnézném.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy a film végén, mikor Lex dúdol vagy mi a lófszt csinál ott kire vagy mire utal? Nem igazán sikerült rájönnöm..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a baj, hogy Superman miatt Batman ellenfelei alapból kiesnek. Wonder Woman ellenfeleit nem nagyon vágom, csak az óriást meg Cheetah-t. De utóbbi valószínűleg majd az önálló filmben fog feltűnni.ziro4vr írta:...
Cyborg világáról fogalmam sincs szinte, de ott szerintem nincs is igazán értékelhető gonosz.
Flash meg szerintem csak az alternatív világokkal tudna valamit kezdeni, mert Grodd meg Reverse-Flash inkább megint csak egy önálló filmbe illene.
Szóval maradt a kriptonit meg Supi ellenfelei. Esetleg a Lámpások hozhatnának valamit, de róluk meg majd csak a JL-filmek után fogunk többet megtudni, addig csak keveset fognak szerepelni.
Snyder amúgy tényleg fasza lenne a Lámpás filmhez, főleg, ha olyasmi látványvilágot hozna lérte, mint ami a Galaxis őrzőiben volt az űrben. Az nagyon átjött. Tele volt színnel.
Momoa meg majd hozza az atlantiszi szörnyeket, aztán azokkal bandázik. Valamire biztos jó lesz.