Ki mondta, hogy utálom Perezt? Ti simán összekeveritek az unszimpátiát az utálattal és a gyűlölettel. És igen, emberi dolog volt, és értékelem, hogy ott volt. De gondoltam, hogy ebben is meg lehet látni a rosszat.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2016. március 27., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 27., vasárnap 20:40
várom a videókat.Raul, Zidane, Robi Carlos is az volt, mert emlékszem tőlük könyökös orrtörésre, lábtörésre és utána még ugatásra
ezt sem értem, miért lenne ez megsüvegelendő?Perez ott volt Cruyff megemlékezésén. Sok szempontból nem bírom az öreget, de ez nagyon megsüvegelendő.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 27., vasárnap 19:35
Daniel Passarella,Goikoetxeia.El Tigre írta:Iuliano, Montero vagy Materazzi
vagy Javi Navarro
HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. március 27., vasárnap 19:10
+1 Már csak az érdekelne hehe logikája alapján számára ki a top 5 védő aki sohasem volt "sunyi geci" karrierje során? (Biztos Lóránt Gyula)nmate írta: Akkor utóbbi miért számít?
Na, mindegy is. Hagyjuk tényleg.
Puyol sunyi alattomos geci. Mindig tanul újat az ember.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2016. március 27., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 27., vasárnap 18:52
hehe írta:bárki tud szépeket mondani a sajtóban, mint mondtam, ez nem kazinczy verseny, hanem futball, az számít, ami a pályán van.
Akkor utóbbi miért számít?hehe írta:mindegy ezen nem fogunk vitatkozni, kisebbségi komplexusban küzd az összes katalán - nem véletlenül - meg az odaigazoló játékosok nagy része is felveszi a stílust - danielalves, pedig ugye pont most az elmúlt 10 évük a legszebb, pont most tudnák megmutatni, hogy mekkora emberek.
de amíg pikéféléknek megengedik, hogy mobiltelefont vegyen a kezébe banán helyett, addig mit lehet ugye várni.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2016. március 27., vasárnap 18:49
Iuliano, Montero vagy Materazzi
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 27., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 27., vasárnap 18:24
Pontosan.morientes írta:Amugy meg,akkor,minden valaha volt vèdo aki Ronaldo ellen játszott,egy ègetnivalo ge**i.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 27., vasárnap 18:19
Ezt most nem nagyon èrtem milyen logika alapján jon ide...minnyárt ott járunk, hogy messi is jófiú![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 27., vasárnap 18:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 27., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 27., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 27., vasárnap 17:39
El.hehe írta:tehát akkor a durvaság is elfogadott.
király.
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. március 27., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 27., vasárnap 13:23
tehát akkor a durvaság is elfogadott.Én pedig elvárom a játékosunktól, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy megakadályozza a csatárt a gólszerzésben
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 27., vasárnap 13:06
A visszavonulását követő évben szólogatott be, én arra céloztam. Realista biztos emlékszik, ha jól rémlik ő írta azokat a híreket, egyet biztos.morientes írta:Puyol.Nem hogy normális lett volna, mindig is az élen járt taplóságban. Iniesta az egyetlen, még talán-talán Messi. És ennyi.
Lehet hogy bevette a "taplo" tablettát olykor,(mondjuk èrdekes lenne kielemezni,hogy honnantol taplo valaki,vagy csak teszi a dolgát,vagy ami az ellenfèlnèl taploságnak számit,az nálunk csak "kemènyen oda teszi magát"),de most itt nem errol volt szo.
Mindig korrekt volt,ès megprobálta fèkezni a disznoságokat,gondolok itt mikor lealázták asszem a rayot,ès táncikáltak,vagy mikor virtuálisan halomra lovoldozte a csapattársa az ellenfeleket,vagy mikor Eto'o kezèbol a mikrofont,mikor az 100e ember elott szidalmazta a realt,ahelyett hogy orult volna a bajnoki cimnek...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 27., vasárnap 12:40
Na azok az èvek már elmultak Palikám.remélem lesz még hasonló kaliberű vezére a csapatnak, csak a foci, semmi egyéb allűr.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 27., vasárnap 12:31
Hehe szeirntem R9-re gondolt, de őt meg még nehezebb is volt megállítani, szóval hatványozottan igaz.BarçaNorbi írta:Ha CR-nek jó napja van/volt akkor pedig védő legyen a talpán, aki 90 percig teljesen szabályosan levegye a pályáról.
Nekem ez az egyik kedvenc jelenetem tőle, Piqué ment volna rögtön reklamálni meg pofázni, ő meg a nemes egyszerűségével visszaküldte védekezni - mondjuk a pofozkodós jelenetnél is a mai játékosok 99%-a összeesne fetrengve.. Nagyon hiányzik az öreg mentalitása, remélem lesz még hasonló kaliberű vezére a csapatnak, csak a foci, semmi egyéb allűr.morientes írta:Puyol...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 27., vasárnap 12:28
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem