Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tény, Bizarro-t mondjuk még be lehetne hozni, mint segítség Superman elpusztításában, vagy egy alternatív univerzumban. Hozzá úgyis kéne Luthor, aki már jelen is van, szóval Őt még el tudnám képzelni, mint mellék gonosz. Brainiac meg szinten egy brutál nagy főkeci, szóval ő még ráér.ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából nem tudom hogy lesz a két JL film meg a két Avengers, de eléggé érdekes lesz, hogy két elég hasonló főgonosz lesz egymás mellett és ki mihez kezd vele. Nagyon sok kihasználatlan jó gonosz van még a dc-nél, nekem kevés lenne a gonosz superman meg darkseid. Persze utóbbi ja, irányíthat a háttérből, mondjuk Thanos is ezt csináéja..De ott van metallo, bizarro, brainiac kapásból. Igazából itt az aduász flash lehet, aki megkavarhatja a dolgokat, ilyen karakter nincs a túloldalon. Fasza is volt a cameoja. Bár a csávó kinézete messze van a flashtől.
Ezrától nagyon tartottam, de egyre több képregényes Flasht láttam és ez ugrott be arcra. Mondjuk nála olyan hírek jöttek, hogy nem a megszokott ruhája lesz, hanem páncélosabb, mint az Injustice-ban. De ebből már most is kaptunk egy kis ízelítőt.
Amúgy pusztítás terén Darekseid szerintem jobb lesz, mint Thanos. A Warner már most többet pusztított, mint az egész Marvel-univerzum.