HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 27., vasárnap 19:50
Batman v Superman
Két részre kell szednem, mint egy jó közgazdász. Mint termék, szar. Szar a script, szar a karakterek többsége, bugyuta a zene, Snyder egy kontár. Az első fele olyan mint egy olimpia utolsó napja, ahol megy a körkapcsolás, és a kétségbeesett szerkesztők nem tudják hirtelen mit is kéne adni. A rendező egyetlen hatásos képessége pedig, hogy belassítva mutat valamit cool zenére.
És mégis, mint szolgáltatás, működik, jó. Látványos, helyenként meglepően feelinges, néhány karakter működik, néhány theme song a helyén van, még az érzelmek is átjönnek. 3 filmet kapsz 1 helyett, még a zsúfoltság ellenére is jobban tetszik ez, mint mikor a marvel hülyére veszi a népet az 53. mellékkarakterével.
Szóval megértem miért húzzák le a kritikusok, és megértem miért szeretik a rajongók. Ez egy nagyon megosztó és ellentmondásos film. Mondhatni ahogy azt tanítják a marketingesek, csak Snyder nem ennyire okos, ez most épp így sikerült. Spoileresen pár dolog, nem olvastam még vissza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-A dc egyik legikonikusabb gonoszát így elbaszni...10 perc cgi bunyóért. Nem működött nálam.
-A dc másik gonoszát így elbaszni... Ez nem Lex volt, hanem egy mai divatos joker wannabe gonosz..és a vége sem menti meg.
-Csodanő jó votl, a többi metahuman jó volt.
Zene...batman theme songja szörnyen jellegtelen, ez az összes hősnek felhozzuk a theme songját meg...ott röhögtünk fel, mikor zsinorban harmadszor lőtték el a csodanőét, közben menőn belassítva rázoomolva...Snyder te barom...
-Superman halála, majd a jl-ben mikor legjobban kell, feltámadása...pedig már majdnem elhittem nekik
-Mikor batman legyőzte supermant, az kurva jó volt..ott Snyder 3 percre túllépett magán
-Lois Lane másodjára is tök értelmetlenül szerepel a film végi boss fightban...miért Snyder? "Nem nő vagyok, hanem újságíró" miért Snyder?
Ja, batman fasza volt, well done Affleck, rácáfoltál mindenkire. A film csúcspontja.
Nem illik.