Ezt most nem nagyon èrtem milyen logika alapján jon ide...minnyárt ott járunk, hogy messi is jófiú![]()
![]()
Amugy meg,akkor,minden valaha volt vèdo aki Ronaldo ellen játszott,egy ègetnivalo ge**i.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 27., vasárnap 18:19
Ezt most nem nagyon èrtem milyen logika alapján jon ide...minnyárt ott járunk, hogy messi is jófiú![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 27., vasárnap 18:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 27., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 27., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 27., vasárnap 17:39
El.hehe írta:tehát akkor a durvaság is elfogadott.
király.
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. március 27., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 27., vasárnap 13:23
tehát akkor a durvaság is elfogadott.Én pedig elvárom a játékosunktól, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy megakadályozza a csatárt a gólszerzésben
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 27., vasárnap 13:06
A visszavonulását követő évben szólogatott be, én arra céloztam. Realista biztos emlékszik, ha jól rémlik ő írta azokat a híreket, egyet biztos.morientes írta:Puyol.Nem hogy normális lett volna, mindig is az élen járt taplóságban. Iniesta az egyetlen, még talán-talán Messi. És ennyi.
Lehet hogy bevette a "taplo" tablettát olykor,(mondjuk èrdekes lenne kielemezni,hogy honnantol taplo valaki,vagy csak teszi a dolgát,vagy ami az ellenfèlnèl taploságnak számit,az nálunk csak "kemènyen oda teszi magát"),de most itt nem errol volt szo.
Mindig korrekt volt,ès megprobálta fèkezni a disznoságokat,gondolok itt mikor lealázták asszem a rayot,ès táncikáltak,vagy mikor virtuálisan halomra lovoldozte a csapattársa az ellenfeleket,vagy mikor Eto'o kezèbol a mikrofont,mikor az 100e ember elott szidalmazta a realt,ahelyett hogy orult volna a bajnoki cimnek...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 27., vasárnap 12:40
Na azok az èvek már elmultak Palikám.remélem lesz még hasonló kaliberű vezére a csapatnak, csak a foci, semmi egyéb allűr.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 27., vasárnap 12:31
Hehe szeirntem R9-re gondolt, de őt meg még nehezebb is volt megállítani, szóval hatványozottan igaz.BarçaNorbi írta:Ha CR-nek jó napja van/volt akkor pedig védő legyen a talpán, aki 90 percig teljesen szabályosan levegye a pályáról.
Nekem ez az egyik kedvenc jelenetem tőle, Piqué ment volna rögtön reklamálni meg pofázni, ő meg a nemes egyszerűségével visszaküldte védekezni - mondjuk a pofozkodós jelenetnél is a mai játékosok 99%-a összeesne fetrengve.. Nagyon hiányzik az öreg mentalitása, remélem lesz még hasonló kaliberű vezére a csapatnak, csak a foci, semmi egyéb allűr.morientes írta:Puyol...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 27., vasárnap 12:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 27., vasárnap 12:23
Puyol.Nem hogy normális lett volna, mindig is az élen járt taplóságban. Iniesta az egyetlen, még talán-talán Messi. És ennyi.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 27., vasárnap 12:00
Én pedig elvárom a játékosunktól, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy megakadályozza a csatárt a gólszerzésben. Egyértelmű, ha gyengébb képességű, akkor valamivel kompenzál (mezrángatás, kicsi lökés labdaátvétel előtt, kicsi odarúgás), amíg nem arra megy ki a játék, hogy az ellenfél játékosa lesérüljön, hanem, a gól megakadályozása a cél, addig nem hogy nem zavar, még el is várom. Ha CR-nek jó napja van/volt akkor pedig védő legyen a talpán, aki 90 percig teljesen szabályosan levegye a pályáról.hehe írta:az oké, de itt mivel nem a béke nobeldíj a téma, hanem a foci, hadd szarjam már telibe, hogy ki miket kiről és milyen stílusban nyilatkozik.
az számít, ami a pályán történik.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 27., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 27., vasárnap 11:08
Mondj egy védőt aki nem. Annak szerintem semmi köze ehhez.hehe írta:sztem ő is bevette a taplótablettát, amikor minden meccsen összerugdosta ronaldot
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 27., vasárnap 10:54
sztem ő is bevette a taplótablettát, amikor minden meccsen összerugdosta ronaldotnmate írta:Puyol a legkorrektebb forma volt mindig is az egész Barcelonából. Nem lehetett nem szeretni, még madridistaként sem.Becksy23 írta:.... Neki is voltak dolgai, mondjuk meg sem közelíti jónéhány társát, de volt 1-2 alkalom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 27., vasárnap 10:32
Puyol a legkorrektebb forma volt mindig is az egész Barcelonából. Nem lehetett nem szeretni, még madridistaként sem.Becksy23 írta:.... Neki is voltak dolgai, mondjuk meg sem közelíti jónéhány társát, de volt 1-2 alkalom.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 27., vasárnap 9:58
.... Neki is voltak dolgai, mondjuk meg sem közelíti jónéhány társát, de volt 1-2 alkalom.eReMA írta:Puyol. Hiányzik is onnan, nem kicsit...Becksy23 írta: Mindig is egy.... Hogy írjam finoman.... Lehetetlen.... Csúnya, buta, nagyképű bácsi volt, aki többet foglalkozott velünk mint a saját klubjával. Nem hogy normális lett volna, mindig is az élen járt taplóságban. Iniesta az egyetlen, még talán-talán Messi. És ennyi.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. március 27., vasárnap 8:47
Puyol. Hiányzik is onnan, nem kicsit...Becksy23 írta: Mindig is egy.... Hogy írjam finoman.... Lehetetlen.... Csúnya, buta, nagyképű bácsi volt, aki többet foglalkozott velünk mint a saját klubjával. Nem hogy normális lett volna, mindig is az élen járt taplóságban. Iniesta az egyetlen, még talán-talán Messi. És ennyi.
Watt'? Na, még egy agysebész... Biztos bevágódott Cr-nél...Lukaku:"Cristiano minden fiatal számára inspirációt jelent a kemény munkát illetően. Ő megmutatta, hogy a kemény munka legyőzi a tehetséget"
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 27., vasárnap 0:10
Mindig is egy.... Hogy írjam finoman.... Lehetetlen.... Csúnya, buta, nagyképű bácsi volt, aki többet foglalkozott velünk mint a saját klubjával. Nem hogy normális lett volna, mindig is az élen járt taplóságban. Iniesta az egyetlen, még talán-talán Messi. És ennyi.Berti írta:Piké meg Alveshez képest nem beszélt annyi faszságotRealista24 írta: Xavi? Normálisnak?Átaludhattál pár évet akkor
Szerk.
Mourinho ellen emlékszem szólogatott be, de nem ilyen alpári módon.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem