HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 26., szombat 15:57
Kerlon írta:Ja, döglégy. Én a bunkóra gondoltam, mert ugye csatár poszton állnak még gyengén és Thiagot is visszavett brazilnak. Hát nem tudom. Douglas nekem egyelőre úgy fest, hogy volt egy kiugró fél szezonja a Bayernben - leginkább a Bundesben -, de a tavasszal nem remekel. Mondjuk Moura helyett is mehet, mert ő sem alkot hétről hétre, de csatár nekik mindenképpen kellene szerintem.
Milyen meglepő, hogy Luiz mellől rúgott gólt Szuszu.

Douglas Costa-ra és Thiago Silva-ra gondoltam. Marquinhos-szal mi van? Most ő a brazil vagy a portugál csapatot választotta? Csakmert a brazilban is simán helye lenne, de mintha azt hallottam volna hogy portugál lett. Én valami ilyesmit képzelnék nekik:
Diego Alves
Danilo - Thaigo Silva - Miranda - Marcelo
Fernandinho* - Casemiro - Coutinho
Lucas Moura - Neymar - Douglas Costa
*Fernandinho helyén jó lehet Teixeira vagy Rafinha is, de előbbit nem tudom mennyire lenne jó CM-ként, utóbbi pedig hozott nagyon jó meccseket a Barca-ban, de olyan is volt hogy teljesen eltűnt. Ha formában van akkor biztos tud annyit mint Fernandinho. Ha meg baj van Costa helyére Pato (

), és Neymar-é a balos.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano