Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem, Steve-t azert nem fogjak meg megolni, mert megiscsak huzoneve a mostani csapatnak. Pedig lenne benne logika, de Bucky vagy Solyom majd Thanos utan lesz kapitany. Viszont el tudom kepzelni azt, hogy Bucky vagy Solyom meghal most. Csokkentve ezzel is a kesobbi kapitanyok nevsorat.torjack írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem-ha kicsit is hűek akarnak maradni az alapanyaghoz-amcsikapcsit már most kinyírják, majd az IW alatt feltámasztják...megint

Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Remy írta:BvS
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pedig biztos vagyok benne, hogy Steve kapitany is meghal, illetve majd Vasember is. Utobbi nem hiaba keruli mindig a 4 . resz temat. Thanos ellen szevasz lesz mindkettonek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem-ha kicsit is hűek akarnak maradni az alapanyaghoz-amcsikapcsit már most kinyírják, majd az IW alatt feltámasztják...megint

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BvS
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pedig biztos vagyok benne, hogy Steve kapitany is meghal, illetve majd Vasember is. Utobbi nem hiaba keruli mindig a 4 . resz temat. Thanos ellen szevasz lesz mindkettonek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
BvS:
Hááát....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Batfleck bejött, Eisenberg Luthorja viszont nálam nagy kapufa. Megint az őrült tudós. Remélem hanyagolják a jövőben. Doomsday is elég szarul nézett ki. Túl sok mindent akartak egy filmben bevezetni és bizony ezt a mozi nem igazán bírta el. Szupi megölését akár tökösnek is mondanám (vicces lesz ha Marvelék ugyanezt meglépik a Kapitánnyal is), ha nem tudnánk, hogy pikk-pakk fel fogják támasztani. Mondjuk ha Darkseid "fiaként" jönne vissza, még érdekes is lehet.
Sajnos kissé keszekusza lett, lehet nem kellene erőltetni Snydert. Goyert meg tényleg felejtsük el.
Júliusban jön a bővített kiadás, talán majd úgy jobban adja. Batfleck szóló mozija viszont várós.
Hááát....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Batfleck bejött, Eisenberg Luthorja viszont nálam nagy kapufa. Megint az őrült tudós. Remélem hanyagolják a jövőben. Doomsday is elég szarul nézett ki. Túl sok mindent akartak egy filmben bevezetni és bizony ezt a mozi nem igazán bírta el. Szupi megölését akár tökösnek is mondanám (vicces lesz ha Marvelék ugyanezt meglépik a Kapitánnyal is), ha nem tudnánk, hogy pikk-pakk fel fogják támasztani. Mondjuk ha Darkseid "fiaként" jönne vissza, még érdekes is lehet.
Sajnos kissé keszekusza lett, lehet nem kellene erőltetni Snydert. Goyert meg tényleg felejtsük el.
Júliusban jön a bővített kiadás, talán majd úgy jobban adja. Batfleck szóló mozija viszont várós.
Nyugi én is így voltam két napig, de bőven szórakoztató film. Abban igazat adok Remynek, hogy nagyon le akarják húzni.Ónó írta:Na mindjárt nézzük a filmet a kiscsaláddal:D remélem jó lesz, elvettétek a kedvemet kicsit
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Na mindjárt nézzük a filmet a kiscsaláddal:D remélem jó lesz, elvettétek a kedvemet kicsit

- P. Krisz
A DC univerzum élére is egy olyan kompetens agytröszt kell/kellene mint a Marvelnél Kevin Feige .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Amúgy kifejezetten jónak tartom azt, hogy a DC nem az eredet történetekkel kezdte (kiv ugye az Acélember). Szerintem így sokkal egyszerűbben fenn tudják tartani az érdeklődést a későbbiekben. Most is színre lépett WW, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akiről ugye csak egy 100 évvel ezelőtti képet tudtunk, illetve azt, hogy elmondja Brucenak, hogy akkor vonult vissza. A másik 3-ról még ennyit sem tudni, csak bár érdekfeszítő jelenet sor. Főleg Barryről és a mondandójáról. Amúgy továbbra is amondó vagyok, hogy Cavill alakítása volt a leggyengébb a filmben. Vagy a szemöldökét borzolta vagy bárgyún mosolygott Loisra.
Ergo: csak pár elvetemült fogja a film után azt mondani, hogy köszönöm, ebből nem kérek többet. A következő filmek nagyban meghatározhatják majd ennek a megítélését is.
Szerk.: ja és tényleg nincs beérve a Marvel univerzum, viszont a fent említett okok miatt szerintem a következő filmekkel már ez is meglesz nekik. A kérdés már csak az, hogy minőségben hogyan tudják ezt megvalósítani.
Ergo: csak pár elvetemült fogja a film után azt mondani, hogy köszönöm, ebből nem kérek többet. A következő filmek nagyban meghatározhatják majd ennek a megítélését is.
Szerk.: ja és tényleg nincs beérve a Marvel univerzum, viszont a fent említett okok miatt szerintem a következő filmekkel már ez is meglesz nekik. A kérdés már csak az, hogy minőségben hogyan tudják ezt megvalósítani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hát, nem fogok vele sietni az biztos. Köszi a figyelmeztetést!

- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha kedves az életed nem nézed meg a filmet.Az életemből elvettek több mint 2 órát...rég láttam ilyen szar filmet.Zsombor írta:Na, erre viszont kíváncsi vagyok, érdekel mennyire hasonlít a könyves lezáráshoz.ziro4vr írta: Btw megnéztem a hunger games utolsó részét
Említésre sem érdemes, hígfos.
Na, erre viszont kíváncsi vagyok, érdekel mennyire hasonlít a könyves lezáráshoz.ziro4vr írta: Btw megnéztem a hunger games utolsó részét

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt szabad, csak 7 hsz-en keresztül kértem tőled egy laza összefoglalást, azt bezzeg nem sikerült. De már mindegy, Zsombor meg Kerlon megtette.
Btw megnéztem a hunger games utolsó részét

Btw megnéztem a hunger games utolsó részét
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Nem ugrottam most se senkinek... Sőt, kijelentettem, hogy messze nem hibátlan a film. Pontszámot se írtam ide, direkt.ziro4vr írta:Remélem azért nem az lesz mint az SW esetében, amikor minden egyes nem magasztaló hsz-nek nekiugrottál.
Sima elmélkedések voltak, gondolom azt azért csak szabad.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha megnézed mondjuk, hogy mekkora volt a költségvetés, hogy még 1 évvel el is tolták, hogy új írót vontak be stb..akkor azért nem meglepő, hogy nagyok voltak az elvárások.
Akik lehúzzák annyira, azok is szélsőséges véleményt képviselnek, ahogy ha a képregény szó felvillan, akkor te is. Remélem azért nem az lesz mint az SW esetében, amikor minden egyes nem magasztaló hsz-nek nekiugrottál.
Akik lehúzzák annyira, azok is szélsőséges véleményt képviselnek, ahogy ha a képregény szó felvillan, akkor te is. Remélem azért nem az lesz mint az SW esetében, amikor minden egyes nem magasztaló hsz-nek nekiugrottál.

Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Lehet, de továbbra is azt mondom, hogy érthetetlen számomra, hogy a porig alázzák a filmet, holott messze nem olyan rossz. Ilyen fantasztikus négyes szarokat se szóltak le ennyire. Ja, de ezt le kell, mert itt mások az elvárások, mert Batman és Superman is jelen van. Ugyanakkor ez még mindig csak egy képregényfilm. (Nolan-t el kell felejteni, csak sokan erre nem képesek. Bale Batmanje itt mennyire egy senki lett volna.Zsombor írta:Remy, picit szerintem túltoltad a témát. Azért annyira nem volt olyan jó film. Az meg hatalmas nagy túlzás, hogy beérték a Marvelt. Ettől nagyon messze vannak.

Az utolérték dologgal kapcsolatban, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg igazából a Thanos - Darkseid vonalra, mint főboss szálra gondoltam. Nem szarakodtak, már behozták és végig utaltak rá.Nyilván ebben közrejátszik az, hogy az önálló filmek csak ezek után fognak majd a vászonra kerülni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Remy, picit szerintem túltoltad a témát. Azért annyira nem volt olyan jó film. Az meg hatalmas nagy túlzás, hogy beérték a Marvelt. Ettől nagyon messze vannak.
Mondjuk én rosszabbra számítottam, szóval mondhatni kellemesen csalódtam. A karakterek rendben voltak, de kissé kaotikusnak tűnt a film. Érződött, hogy nagyon sok mindent akarnak bevezetni illetve megmutatni, és szerintem ebbe majdnem bele is buktak. Főleg úgy, hogy azért filler részletekből sem volt kevés, amiket indokolatlanul túlhúztak.
Mondjuk én rosszabbra számítottam, szóval mondhatni kellemesen csalódtam. A karakterek rendben voltak, de kissé kaotikusnak tűnt a film. Érződött, hogy nagyon sok mindent akarnak bevezetni illetve megmutatni, és szerintem ebbe majdnem bele is buktak. Főleg úgy, hogy azért filler részletekből sem volt kevés, amiket indokolatlanul túlhúztak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az általad hansúlyozott karakternek ez a szerep állna jól megnézné, hogy nélküle jobb-e a világ, de ugye Bruce álmai mást mutatnak. Főleg, hogy ott Superman úgy néz rá a maszk lerántása után, mintha nem ismerné, pedig ismeri már.csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kerlon, ez az első opciód már jobban tetszene, könnyebben elfogadnám.
K
K