Bayern München 4 - Barcelona 0
Borussia Dortmund 4 - Real Madrid 1
Szarabbak vagyunk, mint a Malaga

Ez menyire hihetetlen és bizarr. Egyszerűen felfoghatatlan

Német-Német BL döntőt viszont fix, hogy nem nézek meg. Csak az összefoglalót. Jó éjt

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 24., szerda 23:47
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 24., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. április 24., szerda 23:45
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 24., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 24., szerda 23:41
Ennyi... Nem akkora spílerek azért. Ez a keret simán van olyan erős, mint a Dortmundé, sőt, ha a fejekben rend lenne és szervezetten működtek volna, biztos, hogy nem kapunk ki.___Samy___ írta:ennyivel már pedig nem jobbak, max annyival amit a csoportmeccseken játszottunk velükha egyszer valaki jobb akkor most mi van? El kell viselni.
josé taktikailag és felfogásban ismét felsült klopp ellen, mert nem képes tanulni a hibáiból
ráadásul úgy, hogy ettől jobban már nem nagyon tudtak volna kedvezni a körülmények
Ha igaz a hir, akkor jovore mar Chelsea forumra is regelhetsz.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 24., szerda 23:41
pont ez, hogy már játszottunk velük az idén 2-szer, nem ismeretlen a szisztémájuk josénakMilyen kedvező körülmények? Mivan? Ezt most nem értem... 3x játszottunk velük, 3x jobbak is voltak. Ennyi.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 24., szerda 23:41
Köszönöm abból nem kérek. 11 éve CSAK a Realnak szurkolok... nem vagyok divatszurkoló, egyszerűen nem értem miért baj az, ha elismerek és csodálok egy embert?! SAF iránt is így érzek mégsem vagyok a UTD fórumán...numberone1 írta:ha vki jobb az klopp es nem a csapat. Jo van par jatekosuk akik jobbak, de ez is Jose hibaja, mert o hozta oket.beckham96 írta:
Még mindig nem értitek. Nem istenítem, hanem ELISMEREM! Itt ennyi tellett tőle és csak magamat tudom ismételni, szerintem senki más nem tudná legyőzni ezt a Dortmundot CSAK a bajorok... ha egyszer valaki jobb akkor most mi van? El kell viselni.
Ha igaz a hir, akkor jovore mar Chelsea forumra is regelhetsz.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. április 24., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:36
ha vki jobb az klopp es nem a csapat. Jo van par jatekosuk akik jobbak, de ez is Jose hibaja, mert o hozta oket.beckham96 írta:
Még mindig nem értitek. Nem istenítem, hanem ELISMEREM! Itt ennyi tellett tőle és csak magamat tudom ismételni, szerintem senki más nem tudná legyőzni ezt a Dortmundot CSAK a bajorok... ha egyszer valaki jobb akkor most mi van? El kell viselni.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. április 24., szerda 23:36
Vagy Perez vegre felismeri hogy hehe-t kell kinevezni edzonek, es akkor leigazolunk minden jo jatekost akit eddig osszeirt illetve eladunk minden szart a mostaniak kozul (lesz hozzavetolegesen olyan 4-5 ezer jatekosbol allo keretunk), meccsenkent tizenharomezret dekaznak meg bugiznak majd a jatekosok, meg lesz felidonkent 3-4 sarokkal ollozott kotenygol es szetszopatunk mindenkit.....Savant írta:Így van. Jöhet Gündogan, Pogba, meg Vidal. Nem lesz elég jó. Ja de. Ha jön Arzén, a mocskosretkesundorító Murinnyó meg eltakarodik.
Vagy nem.
Ja hogy volt már itt pár edző 10 év alatt.. kisebb, nagyobb kaliberek... senkivel nem ment. Majd jön a trófeát trófeára halmozó megváltó a ködös albionból... majd ő.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 24., szerda 23:35
Én csak azt nem értem, hogy akkor tavaly miért tudta?!El Unico írta:Én igazán csíptem az embert,a legboldogabb voltam amikor ide igazolt. Hittem benne. De ma tényleg betelt a pohár. Ez már túl sok. Ő az edző,övé a felelősség,nincs mese. megbukott,hiába a kedvencem,kevés ő ide,nem tudja kihozni a játékosokból a maximumot.no offense, de tényleg van még olyan ember, aki egy ilyen után is kitart josé mellett?
mi kell még ahhoz, hogy bebizonyosodjon, hogy már kevés ide?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. április 24., szerda 23:34
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 24., szerda 23:33
ennyivel már pedig nem jobbak, max annyival amit a csoportmeccseken játszottunk velükha egyszer valaki jobb akkor most mi van? El kell viselni.
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. április 24., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 24., szerda 23:31
Én igazán csíptem az embert,a legboldogabb voltam amikor ide igazolt. Hittem benne. De ma tényleg betelt a pohár. Ez már túl sok. Ő az edző,övé a felelősség,nincs mese. megbukott,hiába a kedvencem,kevés ő ide,nem tudja kihozni a játékosokból a maximumot.no offense, de tényleg van még olyan ember, aki egy ilyen után is kitart josé mellett?
mi kell még ahhoz, hogy bebizonyosodjon, hogy már kevés ide?
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. április 24., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:29
nem akarok ujabb vitat inditani veled(szerintem ertelme sem lenne), de abban biztos, h jobban elveznenk a meccseinket.Savant írta:
Így van. Jöhet Gündogan, Pogba, meg Vidal. Nem lesz elég jó. Ja de. Ha jön Arzén, a mocskosretkesundorító Murinnyó meg eltakarodik.
Vagy nem.
Ja hogy volt már itt pár edző 10 év alatt.. kisebb, nagyobb kaliberek... senkivel nem ment. Majd jön a trófeát trófeára halmozó megváltó a ködös albionból... majd ő.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 24., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. április 24., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 24., szerda 23:22
Valahogy én is Benítezre számítok.El Unico írta:Ha gi akarok lenni,akkor azt mondom,Rafa Benítez fog érkezni ide. Ha van egy kis szerencsénk,Perez elintézi Kloppot.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem