Ezen a héten az edzésnek nem volt jelentős hatása.

Csodálkozol? Amikor ilyen lordgabik ellen játszol,mégis mit vársz?
Egyébként,meglepően jól állok,simán vezetem a hatodosztályú bajnokságomat,veretlen vagyok,az előnyöm 9 pont a másodikkal szemben,és most hétvégén játszok pont ellene,így tovább növelhetem a fórt

Ennek súlyos ára van,mivel a játékosok fizetése rengeteg pénzt visz el,ehhez az eredményhez már-már túl jó játékosokat kellett vennem,éppen ezért most eladom az egyik csatáromat,aki közel nyolcmilliót keres hetente. Az eladással növelem a büdzsét,és csökkentem a fizetéseket,így egy csatárom marad a szezon hátralévő részére,remélem kihúzom vele,egyeneságon feljutok,eladom,és megfontolt igazoláspolitikával fiatalokat fogok venni.
A 10 védőmből 2 már világklasszis,a 2 szélső védőm lenyűgöző szinten van,mindkettőnek remek szélsőjátékkal. Ezt a négyet titániig akarom húzatni,és megtartom őket. A maradék 6 védőm mind saját nevelés,és mindegyiknek van legalább középszerű játékszervezése. Ha befejeztem a védekezés edzést,átállok játékszervezésre,a hat saját nevelésű játékosnak,kiegészítve a piacról 17 éves pár napos játékosoknak felhúzom a játékszervezését,aztán uccu neki.
Ez a terv.