Mozi, filmek
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Mozi, filmek
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kerlon, ez az első opciód már jobban tetszene, könnyebben elfogadnám.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Hát, de bakker... képregény adaptáció. Bárhogy megoldhatják ezt a lépést.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én inkább azt várom, hogy Clark próbál a sötétben maradni és akkor fog csak színre lépni, amikor Bruceknak segítség kell. Flash cameoja lehet megtévesztő, de már eddig is erre játszottak, hogy legyen benne fordult. Aztán könnye lehet, hogy agymosás lesz Supi fejében és ehhez lesz kulcs Lois.csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jah,de mégis átrakják a rossz oldalra...azt aki ebben a filmben is sokkal normálisabban gondolkozott, meg próbált volna "beszélni" az ellenféllel...Mindegy, nekem ez így nem frankó.
De túlbeszéltük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Értem én a gondolatmenetedet, meg is értem, viszont a látottak alapján szinte biztos vagyok benne, hogy az lesz, amit mondtam. Hogy ez jó lesz-e majd a vásznon, az majd kiderül.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jah,de mégis átrakják a rossz oldalra...azt aki ebben a filmben is sokkal normálisabban gondolkozott, meg próbált volna "beszélni" az ellenféllel...Mindegy, nekem ez így nem frankó.
De túlbeszéltük.
De túlbeszéltük.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BvS
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A jövőbeli képek alapján itt nem lesz elég a kriptonit füst, mert ahogy láttam, szinte az egész világ kipusztult. Szóval tuti behoznak majd valami alternatív idősíkot, időutazást, stb. Miután a JL film 2 részes lesz, így lesz idő ezt kialakítani. Itt már nem csak Superman lesz ellenfél az első részben, hanem ott lesz Darkseid és az egész hadserege is.csababarca írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És akkor az a film is arról fog szólni,hogy Batman morog, és Superman ellen hergeli a népet? Annyi különbséggel,hogy most jogosan...hát ők tudják.
Azt értem,hogy Superman ellen van létjogusoltság összehozni a Ligát, ez az egyetlen logikus érv emellett. De amúgy meg eléggé erőltetett, és mesterkélt. (jó,értem hogy a képregényben így van, de most még egy filmben azt nézni,hogy kriptonit gázzal lenullázák Supit...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És akkor az a film is arról fog szólni,hogy Batman morog, és Superman ellen hergeli a népet? Annyi különbséggel,hogy most jogosan...hát ők tudják.Remy írta:BvS
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Inkább logikus, ha már Doomsday-t behozták. Miután itt láthatólag konkrét képregényekből vesznek át dolgokat, így meg kell húzni azt is, hogy átáll a rossz oldalra. Így nyer értelmet az is, hogy Batman félti az emberiséget Supermantől.
Azt értem,hogy Superman ellen van létjogusoltság összehozni a Ligát, ez az egyetlen logikus érv emellett. De amúgy meg eléggé erőltetett, és mesterkélt. (jó,értem hogy a képregényben így van, de most még egy filmben azt nézni,hogy kriptonit gázzal lenullázák Supit...)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Majd ha adja az rtl kettő. Ja, ez az én oltásom.Realista24 írta:Vártam a filmet, de látom mi megy itt es elment tőle a kedvem. Es nem a negatív hangoktol.

Remy szokás szerint túltolja a cangát, ez ne vegye el a kedved. Mondjuk szerintem tuti nem jönne be neked a film. Akkor meg inkább hagyd ki, had bukjon meg.

Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
BvS
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- túl hosszú, túl bonyolult, hardcore fanoknak, tele-tele olyan referenciákkal, amit egy egyszeri néző köztel távolról se ért
+ luthor, ww, zene
nekem nincs semmi bajom ezzel a filmmel, nem egy kíváló alkotás, értem is a java részét, azt is értem, hogy miért van, szórakoztam is. de ez egy nem megérdemelt film. nincs létjogosultsága. nincs felépítve (annak ellenére hogy mindent megtettek a filmben). a végén meghúzzák, hogy megölik supermant, AMIT MINDENKI LESZAR, mert superman nincs karaktere nincs felépítve ebben az univerzumban és egy néző se érezheti közel magának.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- túl hosszú, túl bonyolult, hardcore fanoknak, tele-tele olyan referenciákkal, amit egy egyszeri néző köztel távolról se ért
+ luthor, ww, zene
nekem nincs semmi bajom ezzel a filmmel, nem egy kíváló alkotás, értem is a java részét, azt is értem, hogy miért van, szórakoztam is. de ez egy nem megérdemelt film. nincs létjogosultsága. nincs felépítve (annak ellenére hogy mindent megtettek a filmben). a végén meghúzzák, hogy megölik supermant, AMIT MINDENKI LESZAR, mert superman nincs karaktere nincs felépítve ebben az univerzumban és egy néző se érezheti közel magának.
tedd spoilerbe az idézetet is
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash Cameoja hatalmas volt amúgy, bár a ruhája érdekes volt. Olvastam az álmokról is, hogy miért lehetségesek: Flash ugye tud időben utazni és egyszer már Bruce átélt dolgokat, ezért álmodhat róluk. Persze ez csak egy netes magyarázat.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash Cameoja hatalmas volt amúgy, bár a ruhája érdekes volt. Olvastam az álmokról is, hogy miért lehetségesek: Flash ugye tud időben utazni és egyszer már Bruce átélt dolgokat, ezért álmodhat róluk. Persze ez csak egy netes magyarázat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
BvS
Batman hiába állna át, simán legyőznék. Így viszont van veszély, és ok arra, hogy Aquamanék belépjenek a ligába.
Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy meglépik. Flash cameoja, illetve a látomások is ezt támasztják alá.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Inkább logikus, ha már Doomsday-t behozták. Miután itt láthatólag konkrét képregényekből vesznek át dolgokat, így meg kell húzni azt is, hogy átáll a rossz oldalra. Így nyer értelmet az is, hogy Batman félti az emberiséget Supermantől.csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A halála merész volt, de én nem akarok olyat hogy rossz oldalra állítják. Lehet képregényben így volt,de ne basszák már el ezzel...tök naív, jóságos karakter, erre majd benyomják a rossz oldalra..na ne már. Viselkedését tekintve Batmant kéne odarakni.
Na mindegy egy szubjektív,én így látom.
Batman hiába állna át, simán legyőznék. Így viszont van veszély, és ok arra, hogy Aquamanék belépjenek a ligába.
Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy meglépik. Flash cameoja, illetve a látomások is ezt támasztják alá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jahnmate írta:Inkább beülsz a London ostromára, tudom én.Realista24 írta:Vártam a filmet, de látom mi megy itt es elment tőle a kedvem. Es nem a negatív hangoktol.

Amúgy nem, csak elmegy a kedvem attól hogy beuljek ra moziba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkább beülsz a London ostromára, tudom én.Realista24 írta:Vártam a filmet, de látom mi megy itt es elment tőle a kedvem. Es nem a negatív hangoktol.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vártam a filmet, de látom mi megy itt es elment tőle a kedvem. Es nem a negatív hangoktol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
Na nekem is megvolt a BvS, vegyes érzésekkel.
Maga a film tetszett,bár volt néhány felesleges jelenet, rossz párbeszéd,stb...de összességében nem volt gond. A kritikákkal nem tudok egyetérteni, nagoyn lehúzzák, igazi ok nélkül,semmivel nem volt rosszabb általában véve a képregényfilmeknél.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami nem tetszett:
-Batman indokolatlan dühe, ezt nem értettem, logikátlanul elvakult volt. Okosabbnak hittem, erre csúnyán megvezették, ez Supermannél még beleférne,mert ő naívabb...de Batmant nem ilyennek ismertem. És amikor odamegy Superman meggyőzni,hogy Lex átveri őket,fogjanak össze..Batmannek meg lila köd, és szánalmas bombákkal,csapdákkal csak szítja a tüzet...
Persze kripton segítségével legyőzi Supermant, aki jól mondta neki,ha akarná már halott lenne. Utána Doomsday ellen csóri már labdába sem rúghatott,csak menekült, meg benyomott egy füstbombát.
-Superman karakterét én jobban szeretem,szóval szubjektív,de nálam ő sokkal racionálisabb volt a filmben, és ugye őt is megvezették,mmint a megítélését...de ő próbált legalább józanul gondolkozni...és nála jogosabbnak éreztem,hogy nem tetszik neki amit Batman igazságszolgáltatás címen művel.
A halála merész volt, de én nem akarok olyat hogy rossz oldalra állítják. Lehet képregényben így volt,de ne basszák már el ezzel...tök naív, jóságos karakter, erre majd benyomják a rossz oldalra..na ne már. Viselkedését tekintve Batmant kéne odarakni.
Színészekkel nem volt gond, Affleck hozta, Cavill Supermanje nekem mindig is nagoyn tetszett, Gadot is teljesen hiteles volt mint WM, és bár féltem Lextől,de nekem ő is pozitív csalódás, nekem bejött a játéka. Bár a karakter indítéka itt sem volt tiszta, amit lenyomott az istenek jóságáról,meg apjáról sztori..ez nem épppen nyomós érv e tettekre.
még jövőhéten megnézem eredeti nyelven is, megérdemli.
Maga a film tetszett,bár volt néhány felesleges jelenet, rossz párbeszéd,stb...de összességében nem volt gond. A kritikákkal nem tudok egyetérteni, nagoyn lehúzzák, igazi ok nélkül,semmivel nem volt rosszabb általában véve a képregényfilmeknél.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami nem tetszett:
-Batman indokolatlan dühe, ezt nem értettem, logikátlanul elvakult volt. Okosabbnak hittem, erre csúnyán megvezették, ez Supermannél még beleférne,mert ő naívabb...de Batmant nem ilyennek ismertem. És amikor odamegy Superman meggyőzni,hogy Lex átveri őket,fogjanak össze..Batmannek meg lila köd, és szánalmas bombákkal,csapdákkal csak szítja a tüzet...

Persze kripton segítségével legyőzi Supermant, aki jól mondta neki,ha akarná már halott lenne. Utána Doomsday ellen csóri már labdába sem rúghatott,csak menekült, meg benyomott egy füstbombát.

-Superman karakterét én jobban szeretem,szóval szubjektív,de nálam ő sokkal racionálisabb volt a filmben, és ugye őt is megvezették,mmint a megítélését...de ő próbált legalább józanul gondolkozni...és nála jogosabbnak éreztem,hogy nem tetszik neki amit Batman igazságszolgáltatás címen művel.
A halála merész volt, de én nem akarok olyat hogy rossz oldalra állítják. Lehet képregényben így volt,de ne basszák már el ezzel...tök naív, jóságos karakter, erre majd benyomják a rossz oldalra..na ne már. Viselkedését tekintve Batmant kéne odarakni.
Színészekkel nem volt gond, Affleck hozta, Cavill Supermanje nekem mindig is nagoyn tetszett, Gadot is teljesen hiteles volt mint WM, és bár féltem Lextől,de nekem ő is pozitív csalódás, nekem bejött a játéka. Bár a karakter indítéka itt sem volt tiszta, amit lenyomott az istenek jóságáról,meg apjáról sztori..ez nem épppen nyomós érv e tettekre.
még jövőhéten megnézem eredeti nyelven is, megérdemli.
- András93
Tehát le lehet húzni, de csak 6/10-re, ami amúgy egy majdnem jó film pontszáma.Remy írta:Még mielőtt nekem ugrana néhány ember, és offolna ahelyett, hogy a filmről vagy más filmről beszélnénk, nem azt bizonygatom, hogy ez a film mennyire csúcs, és aki lehúzza, az egy senki... mert egy rossz szót nem szólok azokra, akik 6/10-et, 68%-ot, 6,5/10-et adnak rá például.

- Remy
- Kapcsolat:
Jó, hát ez eredeti nyelven még jobban adta. Most már el lehetett veszni a részletekben is. Wonder Woman témája meg simán veri az összes zenét a filmben.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vágom a történetet, de esélyesnek tartom, hogy a JL1 végén lesz az, hogy Clark visszaáll a jó oldalra és a kettőben lesz Darkseid legyőzése.Remy írta:BvS
Spoiler, elmélet, képregény
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Superman visszatéréséhez van egy elméletem, ami szerintem simán megjátszható a látottak alapján. Miután a Warner nem tökölt és meglépték a halálát (Úristen, mennyire király és tökös lépés volt).
- Lex Luthor tud Darkseidről (nagyon valószínű), az Omega jel szintén Darkseidről árulkodik, a történetek alapján van egy story, amiben Darkseid magához láncolja Supermant és együtt pusztítanak. Na, már most... Flash cameója a jövőből jött. Loisra utalt, aki az egyetlen személy kábé az anyján kívül, akiért bármit megtenne. Lois lesz a kulcs Superman jó oldalra való visszatérítéséhez. Na, de ezt majd az Igazság ligájából megtudjuk...
- Darkseid-et simán be lehet hozni az első JL filmbe, mert megölni úgyse fogják.. az univerzum legerősebb lénye, max belevágják a fantomzónába, stb. Viszont sok a rá utaló jel. + mellett olyan gonoszok vannak még, mint Metallo, Brainiac, Bizarro, akik bármikor jók lehetnek egy JL vagy Superman filmbe, szóval nem lövik el az összes puskaport.
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
BvS
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Superman visszatéréséhez van egy elméletem, ami szerintem simán megjátszható a látottak alapján. Miután a Warner nem tökölt és meglépték a halálát (Úristen, mennyire király és tökös lépés volt).
- Lex Luthor tud Darkseidről (nagyon valószínű), az Omega jel szintén Darkseidről árulkodik, a történetek alapján van egy story, amiben Darkseid magához láncolja Supermant és együtt pusztítanak. Na, már most... Flash cameója a jövőből jött. Loisra utalt, aki az egyetlen személy kábé az anyján kívül, akiért bármit megtenne. Lois lesz a kulcs Superman jó oldalra való visszatérítéséhez. Na, de ezt majd az Igazság ligájából megtudjuk...
- Darkseid-et simán be lehet hozni az első JL filmbe, mert megölni úgyse fogják.. az univerzum legerősebb lénye, max belevágják a fantomzónába, stb. Viszont sok a rá utaló jel. + mellett olyan gonoszok vannak még, mint Metallo, Brainiac, Bizarro, akik bármikor jók lehetnek egy JL vagy Superman filmbe, szóval nem lövik el az összes puskaport.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Neked még hiszek is.Zsombor írta:Calma ziro, éjjel majd megírom róla a tutit.

Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Hiányzik az a +30 perc, ami a rendezői verzión lesz, szerintem.Kerlon írta: Összességében: előkészítő filmnek nem volt rossz, van benne jó pár remekül megírt karakter és szerintem érdemes megnézni már csak az új Batman miatt is. Messze nem tökéletes a film, de élvezhető. 7-7,5-et nyomnék rá.

A kép, ami megmagyarázza, hogy mennyire érdekes a megítélése a filmnek.
Mert, hogy nem hibátlan a film, az tény, de hogy nem is ennyire szar, az is tény. Láttam már ezer meg egy filmet, de itt elég érdekes néhány ember hozzáállása.
(Még mielőtt nekem ugrana néhány ember, és offolna ahelyett, hogy a filmről vagy más filmről beszélnénk, nem azt bizonygatom, hogy ez a film mennyire csúcs, és aki lehúzza, az egy senki... mert egy rossz szót nem szólok azokra, akik 6/10-et, 68%-ot, 6,5/10-et adnak rá például. Csak összehasonlítva, hogy milyen alkotások jöttek ki az elmúlt 2 évtizedben képregényadaptációk terén, furcsa, hogy ezt is azokhoz a szemetekhez mérik.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots