És mi az ok? Hogy szarrákeressék magukat általunk?Realista24 írta:Auba azt mondta hogy nem titkolja hogy a Realban akar játszani de okkal van 2020ig szerződése.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 16:27
És mi az ok? Hogy szarrákeressék magukat általunk?Realista24 írta:Auba azt mondta hogy nem titkolja hogy a Realban akar játszani de okkal van 2020ig szerződése.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 29., kedd 16:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 16:20
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. március 29., kedd 16:17
Ezt így gondolkodás nélkül elfogadnám.ziro4vr írta:Szerintem nyáron Isco és James el, rámegyünk Pogbára, plusz előre Auba 4. embernek.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 29., kedd 15:59
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 29., kedd 15:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. március 29., kedd 15:39
Azt gondolom, hogy ezzel egyben az is egyértelmű vált, hogy Cristiano, illetve a BBC még la. 2 évig marad a klubnál. Gyakorlatilag csupán Isco és James jövője lehet kérdés a támadó harmadból, a többi elvileg adott.A Kicker szerint Lewandowski hamarosan új szerződést ír alá bajor klubjával. A lengyel támadó 2021-ig fog hosszabbítani.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 29., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: miVida » 2016. március 28., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. március 25., péntek 23:48
Hát nem tudom hány kategóriával gyengébbre gondolhattál, de Suárez úgy legalább három szinttel áll a mehikánó fölött. A játék minden elemében veri. Na jó, sportszerűségben talán nem, de az manapság már elhanyagolható tényező.rb_lint írta: Pontosan. Szerzett fontos gólokat (celta ellen pl) jól jatszott az atleti elleni meccs után. Egyébként engem a borsó egy gyengébb kiadású suarezre emlékeztet. Csak sokkal szimpatikusabb
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. március 25., péntek 20:28
Pontosan. Szerzett fontos gólokat (celta ellen pl) jól jatszott az atleti elleni meccs után. Egyébként engem a borsó egy gyengébb kiadású suarezre emlékeztet. Csak sokkal szimpatikusabbEl Unico írta:Ez nem igaz! Az Atletico meccsig alig alig kapott lehetoseget, aztan cserekent beallva rugott golt ahogy ugy unnepelt mint egy kisgyerek, ott atszakadt a gat es onnantol kezdve sok lehetoseget kapott, es jol jatszott, golokat is szerzett, osztogatott, sok mozgas, veszelyes jatek.numberone1 írta:Ha jol emlekeszem, Chicarito az Atletico elleni golja utan kapott jopar lehetoseget, es nem tudott elni vele. Az a fajta akaras is alabb hagyott. Rengeteg tamadasunkat akasztott meg, fogtam a fejem sokszor a teknikai hibaitol...szerintem soha nem volt es nem is lesz Real szintu jatekos. En nem sirom vissza.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 25., péntek 19:00
Ez nem igaz! Az Atletico meccsig alig alig kapott lehetoseget, aztan cserekent beallva rugott golt ahogy ugy unnepelt mint egy kisgyerek, ott atszakadt a gat es onnantol kezdve sok lehetoseget kapott, es jol jatszott, golokat is szerzett, osztogatott, sok mozgas, veszelyes jatek.numberone1 írta:Ha jol emlekeszem, Chicarito az Atletico elleni golja utan kapott jopar lehetoseget, es nem tudott elni vele. Az a fajta akaras is alabb hagyott. Rengeteg tamadasunkat akasztott meg, fogtam a fejem sokszor a teknikai hibaitol...szerintem soha nem volt es nem is lesz Real szintu jatekos. En nem sirom vissza.
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. március 24., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 24., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 24., csütörtök 17:00
Sok minden el lett baszva akkoriban.El Unico írta:Chicharitot nem kellett volna elkuldeni. Ezek az igazan nagy fszsagok a klub reszerol, cserecsatarnak tokeletes volt, voltak fontos goljai, odatette magat, de elfogadta hogy csak Benzema utan kovetkezik a sorban.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 24., csütörtök 16:36
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 24., csütörtök 15:37
Több mint valószínű, hogy igen. Csak ha beindulna a "sírás", hogy nem játszik eleget az nem lenne jó senkinek. Karimnak azért, mert simán benne lehetne egy Benz-Higu féle sztori, Zidane-nak a nyomás miatt, Peréznek az ára miatt (mondjuk ez talán még nem is lenne probléma) Moratanak meg, hogy a szezon nagy részében azért csere lenne.nmate írta:Karim amíg itt van, addig kezdő. Egyrészt Perez, másrészt ZZ miatt. De kéne egy fontos szituációkban is megbízható támadó, amit rábízni egy "kukázott" tehetséges fiatalra kicsit rizikós. Nem vagyok ellene persze, de aztán meg jönne itt a sírás, hogy nem igazoltunk rendesen.M1Ö írta:Nem is feltétlen az árával lenne gond. Csak elvileg pont azért ment el, mert neki nem elég a pad. Na már most ez nem hiszem, hogy azóta változott volna (sőt) és ha kezdő lenne Karim kárára, akkor kinyírnék valakit...![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 24., csütörtök 10:50
Az első részével én is egyetértek.wZoLee7 írta:Iscot adjuk Morataért? Normális az aki ezt kitalálta?
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. március 24., csütörtök 10:44
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem