Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Zsombor

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. március 25., péntek 18:25

Calma ziro, éjjel majd megírom róla a tutit. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 25., péntek 18:05

Amúgy itt van pár dolog, amit ki lehet emelni, nem spoilerezek részletet, de abba rakom:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Affleck Batmanje zseniális, sőt Bruceja is
Gadot szintúgy
Eisenberg dettó, mint 3-uk karaktere nagyon faszán van felépítve
Cavill már Acélembernek sem tetszett, szerintem most gyengébb, persze

tényleg spoiler:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon elcseszett, hogy Batman ennyire elvakult és, hogy utána ilyen hamar megbékél, mondjuk a megmagyarázásra jó.

Valamelyik kritika lehúzta Lois jelenetét, amikor a vízbe vágja a lándzsát, hogy túl akarták bonyolítani és nem értik miért tette. :lol: miért bazdmeg, mert a szerelmét kinyírja a cucc, azért bazmeg, hogy a pöcsömbe írhat valaki ilyen kritikát?
továbbá nem tetszett, hogy Bruce látomásai csak úgy jöttek, először is, mert ismeretlenekkel volt tele, de talán még a sivatagi rész érthető, de hogy Flashről miért álmodott?
Még egy jelenet: kicsit gagyi volt, mikor Supit kilőtte az atomtöltet.
Illetve a végén, a temetésen mikor Bruce beszélgetett WW-vel az is kicsit kevés volt.

Összességében: előkészítő filmnek nem volt rossz, van benne jó pár remekül megírt karakter és szerintem érdemes megnézni már csak az új Batman miatt is. Messze nem tökéletes a film, de élvezhető. 7-7,5-et nyomnék rá.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 25., péntek 17:25

Na miután Remy tökéletesen hozta a másik oldal szélsőséges véleményét, lépjünk is tovább szerintem. :| :lol:

Kihozok egy döntetlent. :Đ
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. március 25., péntek 17:25

Remy írta:Nyilván nem azt mondom, hogy ez a film tökéletes meg szeretni kell mindenáron, de azért ezek azért kicsit röhejes pontszámok. :lol:
Altalaban ez tortenik akkor, ha mar joval a megjelenes elott folyamatosan azt kapod az arcodba, hogy a sok Batman meg Superman fan 1-1 forgatasi keptol is elelvez.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 25., péntek 16:37

matador írta:#BatmanVsSuperman

Senki meg ne nézze, aki elmúlt 15 éves.
Tipikus n+1-dik értelmetlen, sztori nélküli, majd-később-megtudod-mi-miért film. Illetve nem is film, ez egy két és fél órás videoklip. Csak még a zene is szar.
A maximum, amit ez a képződmény megérdemel, az egy tékából letöltés, és tizenöt perc alatt végigtekerés. Belegondolni is szörnyű, hogy sikeres lesz, és legyártanak még ki tudja hány ilyen förmedvényt. Arról nem is beszélve, hogy a film előtt negyed óráig csak képregény előzetesek mentek - ezt csak én unom már mocsokmód?
Most aztán jól megmondtad. :lol: Minek nézed meg, ha unod? Erre vártál, hogy megmondd a világnak, hogy mekkora szarok és unalmasak már a képregényfilmek? :hmmm: Kicsit érdekes.

Rotten:
- BvS 30%
- Batman Forever 41%

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nyilván nem a túlzott elvárások meg Superman és Snyder utálat baszta így le a pontszámát a BvS-nek. Nyilván nem játszik közre Nolan filmjeinek a megítélése a mostani DC univerzum megítélésében. :lol: Nyilván nem.

Nyilván nem azt mondom, hogy ez a film tökéletes meg szeretni kell mindenáron, de azért ezek azért kicsit röhejes pontszámok. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 25., péntek 13:12

Sejtettem, hogy ez lesz belőle... :fpalm:
Csak a kritikákra kerestem rá. Remy PÜzned a tiéd? Ty
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 25., péntek 13:09

Szóval te nők lapját olvasol? :lol: :mrgreen:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 25., péntek 13:07

Amúgy... Egy univerzum kiepetese van folyamatban és valaki csodálkozik azon, hogy egy két dolog nem derül ki egyből... Miért??? Mondjuk leirhatna azokat a dolgokat, amik nem tetszenek.

Reggel a nőlapja kritikusanak iromanyat olvastam. Talán az a reális, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor betolta, hogy neki a marvel és előtte oltotta az egészet, hogy mindenhol benyomák, hogy lakatlan területen történt a pusztítás... Hulkot is egy üres épületbe verte bele Toni.. Vicces
K

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 25., péntek 13:06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerencsésen elspoilerezte egy baromarc facebookon,hogy Superman meghal. Bár remélem csak kamu...de azt kíváncsian várom,hogy kivitelezik ezt. Ha Batman öli meg,felállok,köpök egyet és kijövök a moziból. Ha Doomsday, de úgy,hogy Batman is ott van,és ő megússza,akkor szintén.

:cens:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 25., péntek 13:02

Ha Ennyire unod, miért nézted meg? Pláne, hogy ezzel támogatod a rendezőt meg a hasonló filmeket.

Szerintem az előzetesek meg a film jelenlegi pontszámai jól mutatják mit várhat az ember, szóval nem értem ezt a nagy megmondást meg kritikus távolságtartást.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 25., péntek 13:02

matador írta:#BatmanVsSuperman

Tipikus n+1-dik értelmetlen, sztori nélküli, majd-később-megtudod-mi-miért film. Illetve nem is film, ez egy két és fél órás videoklip. Csak még a zene is szar.
A maximum, amit ez a képződmény megérdemel, az egy tékából letöltés, és tizenöt perc alatt végigtekerés. Belegondolni is szörnyű, hogy sikeres lesz, és legyártanak még ki tudja hány ilyen förmedvényt. Arról nem is beszélve, hogy a film előtt negyed óráig csak képregény előzetesek mentek - ezt csak én unom már mocsokmód?
Lol
Lol
Kérdés: képregény film előtt milyen előzetest adjanak? Romantikus vígjátékot?
K

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2016. március 25., péntek 12:54

#BatmanVsSuperman

Sportfilozófia: Roger Federer

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 25., péntek 7:02

Remy írta:BvS

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Flash cameo mennyire kiraly volt. B-)
- Es megleptek, hogy kinyirjak Supit. Csak a vegen ne lett volna az a dobbanas...
- Darkseid is coming!!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem Cyborgé is adta, de hatalmas ahogy elorevetitettek a dolgokat. Ami nem tetszett az Bruce nem gondolkozása és a hirtelen barátság. De ez az új Batman valami kegyetlen jó, illetve Lutort is nagyon osszeraktak. Továbbá Cavil fintorai nagyon nem tetszettek.
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 25., péntek 5:32

BvS

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Flash cameo mennyire kiraly volt. B-)
- Es megleptek, hogy kinyirjak Supit. Csak a vegen ne lett volna az a dobbanas...
- Darkseid is coming!!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 25., péntek 0:20

Szerintem is jó a BvS. Van pár furasag benne, de adja.
K

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. március 24., csütörtök 23:26

Nekem bejött a SvsB! Bár nekem alapból bejönnek ezek a képregényes sztorik! Jobb volt, mint az Acélember.. De azért még mindig a Marvel vezet.. :mrgreen:

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. március 24., csütörtök 20:17

Léon, a profival hogy alltok? Ezt is csak 1x lattam eddig, de ma ujra elkezdtem nezni. Hatalmas cucc.
Szeressük, amikor csak látom a tévében, simán megnézem huszadszorra is.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. március 24., csütörtök 20:06

Remy írta:Léon, a profival hogy alltok? Ezt is csak 1x lattam eddig, de ma ujra elkezdtem nezni. Hatalmas cucc.
Alapfilm, többszörnézős, 9/10, mindenki pótolja, akinek kimaradt.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 24., csütörtök 17:58

Remy írta:Léon, a profival hogy alltok? Ezt is csak 1x lattam eddig, de ma ujra elkezdtem nezni. Hatalmas cucc.
Oldman viszi a prímet az egészben, ő 10/10. Amúgy "csak" egy aranyos sztori. De persze jó film nagyon.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 24., csütörtök 17:54

Léon, a profival hogy alltok? Ezt is csak 1x lattam eddig, de ma ujra elkezdtem nezni. Hatalmas cucc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: