Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Calma ziro, éjjel majd megírom róla a tutit.

Amúgy itt van pár dolog, amit ki lehet emelni, nem spoilerezek részletet, de abba rakom:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Affleck Batmanje zseniális, sőt Bruceja is
Gadot szintúgy
Eisenberg dettó, mint 3-uk karaktere nagyon faszán van felépítve
Cavill már Acélembernek sem tetszett, szerintem most gyengébb, persze
tényleg spoiler:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon elcseszett, hogy Batman ennyire elvakult és, hogy utána ilyen hamar megbékél, mondjuk a megmagyarázásra jó.
Valamelyik kritika lehúzta Lois jelenetét, amikor a vízbe vágja a lándzsát, hogy túl akarták bonyolítani és nem értik miért tette.
miért bazdmeg, mert a szerelmét kinyírja a cucc, azért bazmeg, hogy a pöcsömbe írhat valaki ilyen kritikát?
továbbá nem tetszett, hogy Bruce látomásai csak úgy jöttek, először is, mert ismeretlenekkel volt tele, de talán még a sivatagi rész érthető, de hogy Flashről miért álmodott?
Még egy jelenet: kicsit gagyi volt, mikor Supit kilőtte az atomtöltet.
Illetve a végén, a temetésen mikor Bruce beszélgetett WW-vel az is kicsit kevés volt.
Összességében: előkészítő filmnek nem volt rossz, van benne jó pár remekül megírt karakter és szerintem érdemes megnézni már csak az új Batman miatt is. Messze nem tökéletes a film, de élvezhető. 7-7,5-et nyomnék rá.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Affleck Batmanje zseniális, sőt Bruceja is
Gadot szintúgy
Eisenberg dettó, mint 3-uk karaktere nagyon faszán van felépítve
Cavill már Acélembernek sem tetszett, szerintem most gyengébb, persze
tényleg spoiler:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon elcseszett, hogy Batman ennyire elvakult és, hogy utána ilyen hamar megbékél, mondjuk a megmagyarázásra jó.
Valamelyik kritika lehúzta Lois jelenetét, amikor a vízbe vágja a lándzsát, hogy túl akarták bonyolítani és nem értik miért tette.

továbbá nem tetszett, hogy Bruce látomásai csak úgy jöttek, először is, mert ismeretlenekkel volt tele, de talán még a sivatagi rész érthető, de hogy Flashről miért álmodott?
Még egy jelenet: kicsit gagyi volt, mikor Supit kilőtte az atomtöltet.
Illetve a végén, a temetésen mikor Bruce beszélgetett WW-vel az is kicsit kevés volt.
Összességében: előkészítő filmnek nem volt rossz, van benne jó pár remekül megírt karakter és szerintem érdemes megnézni már csak az új Batman miatt is. Messze nem tökéletes a film, de élvezhető. 7-7,5-et nyomnék rá.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na miután Remy tökéletesen hozta a másik oldal szélsőséges véleményét, lépjünk is tovább szerintem.
Kihozok egy döntetlent. :Đ

Kihozok egy döntetlent. :Đ
Nem illik.
- h3x0r
Altalaban ez tortenik akkor, ha mar joval a megjelenes elott folyamatosan azt kapod az arcodba, hogy a sok Batman meg Superman fan 1-1 forgatasi keptol is elelvez.Remy írta:Nyilván nem azt mondom, hogy ez a film tökéletes meg szeretni kell mindenáron, de azért ezek azért kicsit röhejes pontszámok.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most aztán jól megmondtad.matador írta:#BatmanVsSuperman
Senki meg ne nézze, aki elmúlt 15 éves.
Tipikus n+1-dik értelmetlen, sztori nélküli, majd-később-megtudod-mi-miért film. Illetve nem is film, ez egy két és fél órás videoklip. Csak még a zene is szar.
A maximum, amit ez a képződmény megérdemel, az egy tékából letöltés, és tizenöt perc alatt végigtekerés. Belegondolni is szörnyű, hogy sikeres lesz, és legyártanak még ki tudja hány ilyen förmedvényt. Arról nem is beszélve, hogy a film előtt negyed óráig csak képregény előzetesek mentek - ezt csak én unom már mocsokmód?

Rotten:
- BvS 30%
- Batman Forever 41%

Nyilván nem azt mondom, hogy ez a film tökéletes meg szeretni kell mindenáron, de azért ezek azért kicsit röhejes pontszámok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Sejtettem, hogy ez lesz belőle... 
Csak a kritikákra kerestem rá. Remy PÜzned a tiéd? Ty

Csak a kritikákra kerestem rá. Remy PÜzned a tiéd? Ty
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Amúgy... Egy univerzum kiepetese van folyamatban és valaki csodálkozik azon, hogy egy két dolog nem derül ki egyből... Miért??? Mondjuk leirhatna azokat a dolgokat, amik nem tetszenek.
Reggel a nőlapja kritikusanak iromanyat olvastam. Talán az a reális, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor betolta, hogy neki a marvel és előtte oltotta az egészet, hogy mindenhol benyomák, hogy lakatlan területen történt a pusztítás... Hulkot is egy üres épületbe verte bele Toni.. Vicces
Reggel a nőlapja kritikusanak iromanyat olvastam. Talán az a reális, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor betolta, hogy neki a marvel és előtte oltotta az egészet, hogy mindenhol benyomák, hogy lakatlan területen történt a pusztítás... Hulkot is egy üres épületbe verte bele Toni.. Vicces
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerencsésen elspoilerezte egy baromarc facebookon,hogy Superman meghal. Bár remélem csak kamu...de azt kíváncsian várom,hogy kivitelezik ezt. Ha Batman öli meg,felállok,köpök egyet és kijövök a moziból. Ha Doomsday, de úgy,hogy Batman is ott van,és ő megússza,akkor szintén.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha Ennyire unod, miért nézted meg? Pláne, hogy ezzel támogatod a rendezőt meg a hasonló filmeket.
Szerintem az előzetesek meg a film jelenlegi pontszámai jól mutatják mit várhat az ember, szóval nem értem ezt a nagy megmondást meg kritikus távolságtartást.
Szerintem az előzetesek meg a film jelenlegi pontszámai jól mutatják mit várhat az ember, szóval nem értem ezt a nagy megmondást meg kritikus távolságtartást.
Nem illik.
Lolmatador írta:#BatmanVsSuperman
Tipikus n+1-dik értelmetlen, sztori nélküli, majd-később-megtudod-mi-miért film. Illetve nem is film, ez egy két és fél órás videoklip. Csak még a zene is szar.
A maximum, amit ez a képződmény megérdemel, az egy tékából letöltés, és tizenöt perc alatt végigtekerés. Belegondolni is szörnyű, hogy sikeres lesz, és legyártanak még ki tudja hány ilyen förmedvényt. Arról nem is beszélve, hogy a film előtt negyed óráig csak képregény előzetesek mentek - ezt csak én unom már mocsokmód?
Lol
Kérdés: képregény film előtt milyen előzetest adjanak? Romantikus vígjátékot?
K
K
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
#BatmanVsSuperman
Sportfilozófia: Roger Federer
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem Cyborgé is adta, de hatalmas ahogy elorevetitettek a dolgokat. Ami nem tetszett az Bruce nem gondolkozása és a hirtelen barátság. De ez az új Batman valami kegyetlen jó, illetve Lutort is nagyon osszeraktak. Továbbá Cavil fintorai nagyon nem tetszettek.Remy írta:BvS
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Flash cameo mennyire kiraly volt.![]()
- Es megleptek, hogy kinyirjak Supit. Csak a vegen ne lett volna az a dobbanas...
- Darkseid is coming!!!!
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BvS
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Flash cameo mennyire kiraly volt.
- Es megleptek, hogy kinyirjak Supit. Csak a vegen ne lett volna az a dobbanas...
- Darkseid is coming!!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Flash cameo mennyire kiraly volt.

- Darkseid is coming!!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szerintem is jó a BvS. Van pár furasag benne, de adja.
K
K
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem bejött a SvsB! Bár nekem alapból bejönnek ezek a képregényes sztorik! Jobb volt, mint az Acélember.. De azért még mindig a Marvel vezet..

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Szeressük, amikor csak látom a tévében, simán megnézem huszadszorra is.Léon, a profival hogy alltok? Ezt is csak 1x lattam eddig, de ma ujra elkezdtem nezni. Hatalmas cucc.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Alapfilm, többszörnézős, 9/10, mindenki pótolja, akinek kimaradt.Remy írta:Léon, a profival hogy alltok? Ezt is csak 1x lattam eddig, de ma ujra elkezdtem nezni. Hatalmas cucc.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Oldman viszi a prímet az egészben, ő 10/10. Amúgy "csak" egy aranyos sztori. De persze jó film nagyon.Remy írta:Léon, a profival hogy alltok? Ezt is csak 1x lattam eddig, de ma ujra elkezdtem nezni. Hatalmas cucc.
- Remy
- Kapcsolat:
Léon, a profival hogy alltok? Ezt is csak 1x lattam eddig, de ma ujra elkezdtem nezni. Hatalmas cucc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots