Divat
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Divat
A replikákat soha nem értettem. Aki nem ért az órákhoz, annak fogalma sincs, hogy 100k-s vagy 1 milliós óra van az illető kezén. Aki meg ért hozzá, az látja, hogy nem eredeti.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha meg a rongyrázásról szól, meg arról,hogy húú de drága órám van, akkor inkább a 2 milla guriga pénzt rákötözném a csuklómra, egy "tárgyalás" előtt, aztán tessék, de gazdag vagyok.
Pár százezerért már igen komoly órákat lehet kapni, amikkel nem nézik ki az embert olyan körökben sem.
Egy másfél millás patek philippe replika ezerszer gázabb,mint egy félmillás Longines pl.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem az ára miatt lesz egy óra jó, persze aki felszínes annak az számít, az ilyen embereknek javaslom,hogy az árcédulát is hagyják rajta a laikusoknak
Pár százezerért már igen komoly órákat lehet kapni, amikkel nem nézik ki az embert olyan körökben sem.
Egy másfél millás patek philippe replika ezerszer gázabb,mint egy félmillás Longines pl.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem az ára miatt lesz egy óra jó, persze aki felszínes annak az számít, az ilyen embereknek javaslom,hogy az árcédulát is hagyják rajta a laikusoknak

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha azt mondod, hogy az 1-2 milliós óra ugyanolyan jó mint a 2-300 ezres, akkor azt is mondhatod hogy a 10 ezres ugyanolyan jó, mint a 2-300 ezres. Sőt, a telefonod is mutatja az időt. Ez nem erről szól...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
1 milliót? Nem akarlak megbántani, de ez hülyeség. Én pl. sosem vennék pl. 1-2 milláért rolexet vagy Tag-t, stb. Mert minek? Én ezt rongyrázásnak érzem, hogy "nézd, van egy 2 milliós Breitlingem. A másik meg az, hogy nn replikát a büdös életben nem vennék, de az én véleményem.sámat írta:Jogos, amit írsz, de ha ÓRÁT akarok venni, akkor minimum 1 milliót magamhoz veszek, és veszek órát, mert kb. ott kezdődnek.
Nem vagyok külsőséges tipus, de nagyon tetszik az óra, külsőleg, de a működésével sem volt probléma, amikor volt, mindenki dicsérte, pedig nem eredeti volt. Meló miatt fontos, h milyen óra van rajtam, szomorú vagy nem szomorú, olyan közegben mozgok, ahol ezt (is) nézik, de csak azt látják, h divatos meg Armani, meg biztos drága, aki valóban óramániás, az tényleg szúrja, h ennyiért lehet pl Citizent, Doxát is venni, igen jót ráadásul.
Ennyit amúgy nem ér meg nekem, lehet még valami "normális" replikát is megvennék, nem tudom. Magyar webshoppal meg megint az a bajom, h ilyen árban árulják őket, eBay-en meg rengeteg van olcsóbban, csak azok - gondolom - kétesek. De lehet elkattanok, bemegyek és megveszem
2-300k-ért Tissot/Doxa/Steinhart/Longines/Hamilton ugyanolyan jó lehet. Az, hogy az Armanira azt mondják, hogy divatos, meg hogy "ez egy jó óra" az nem is ért hozzá. Én se, de divatórát akkor sem vennék.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Annyi penzert mar orat es kocsit is vehetsz.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
HülyeségJogos, amit írsz, de ha ÓRÁT akarok venni, akkor minimum 1 milliót magamhoz veszek, és veszek órát, mert kb. ott kezdődnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jogos, amit írsz, de ha ÓRÁT akarok venni, akkor minimum 1 milliót magamhoz veszek, és veszek órát, mert kb. ott kezdődnek.
Nem vagyok külsőséges tipus, de nagyon tetszik az óra, külsőleg, de a működésével sem volt probléma, amikor volt, mindenki dicsérte, pedig nem eredeti volt. Meló miatt fontos, h milyen óra van rajtam, szomorú vagy nem szomorú, olyan közegben mozgok, ahol ezt (is) nézik, de csak azt látják, h divatos meg Armani, meg biztos drága, aki valóban óramániás, az tényleg szúrja, h ennyiért lehet pl Citizent, Doxát is venni, igen jót ráadásul.
Ennyit amúgy nem ér meg nekem, lehet még valami "normális" replikát is megvennék, nem tudom. Magyar webshoppal meg megint az a bajom, h ilyen árban árulják őket, eBay-en meg rengeteg van olcsóbban, csak azok - gondolom - kétesek. De lehet elkattanok, bemegyek és megveszem

- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Pontosan erre gondoltam sámat kérdését olvasgatva. Ezek divatmárkák, amiknél a design a szempont, közben szerintem minőségben kanyarban sincsenek egy komoly tradícióval bíró óramárkához képest.rashidm írta:Én mondjuk eleve nem nézelődnék olyan híres óramárkák között, mint Boss, Armani, Maserati, stb. Ennyi pénzből már ÓRÁT is tudsz venni. Ilyen árban már elég jó svájci órákat lehet találni.sámat írta:peti_madrid,
segítséget szeretnék kérni óra ügyben, Armani Ceramica AR1410-be vagyok szerelmes, a bronzba, régen volt egy jó replikám belőle, de életem legótvarabb bulijában elhagytam/lelopták.
Szóval, honnan vegyek, ha eredetit szeretnék, számtalan helyen néztem már meg mi a különbség replika és az original között, meg is tudom különböztetni, de csak ha élőben látom. Viszont sem az órákhoz, sem a neten elérhető webshopokhoz nem értek.
Westendben 180 k a cucc, de sztem az iszonyat lehúzás. Ötlet?
Szubjektív, de én úgy vagyok vele, hogy kenyeret a péktől, cipőt a cipésztől. Órák esetében nálam: Doxa, Omega, Longines, Tag Heuer, Tissot stb. És igen, lehet találni ennyi pénzért, biztos vagyok benne.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
-
Én mondjuk eleve nem nézelődnék olyan híres óramárkák között, mint Boss, Armani, Maserati, stb. Ennyi pénzből már ÓRÁT is tudsz venni. Ilyen árban már elég jó svájci órákat lehet találni.sámat írta:peti_madrid,
segítséget szeretnék kérni óra ügyben, Armani Ceramica AR1410-be vagyok szerelmes, a bronzba, régen volt egy jó replikám belőle, de életem legótvarabb bulijában elhagytam/lelopták.
Szóval, honnan vegyek, ha eredetit szeretnék, számtalan helyen néztem már meg mi a különbség replika és az original között, meg is tudom különböztetni, de csak ha élőben látom. Viszont sem az órákhoz, sem a neten elérhető webshopokhoz nem értek.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
A legbiztonságosabb az, ha bemész egy olyan óraszalonba, ahol forgalmaznak Armani órákat. Az tuti nem átbaszás, ott nem futhatsz lyukra.sámat írta:...
Ha webshopról rendelnéd, akkor azt ajánlom, hogy olyan oldalon nézelődj, akiknek van rendes, fizikai boltjuk is, így ki tudod kerülni azt, hogy átverjenek. Ekkor az a legegyszerűbb, ha megrendeled a cuccot, de mondod nekik, hogy az üzletbe szállítsák és majd ott átveszed, mert ha már tényleg meg tudod különböztetni a replikát és az eredetit, akkor mikor kézbe fogod, látni fogod, hogy eredeti-e vagy habi. Ha kamu az óra, akkor otthagyod, ha eredeti, akkor megveheted

A legbiztonságosabb webshop értelemszerűen az Armani hivatalos oldala lenne, az biztosan nem kamu.
Ha további kérdésed van, írj bátran ;)
Konkrétan ez az óra az...ez a terv, amit írsz, csak annyi replika kering, h nem tudom melyik megbízható oldal, ha azt írja h eredeti, akkor az eredeti is. Meg horror árat a szállításra sem akarok küldeni, mert asszem mindehol él a 14 napos visszavásárlás, csak a visszajuttatás költségét én állom, de ezt is csak hallomásból tudom, nem 100 a dolog.numberone1 írta:Ha ha ezek kozul vmelyik akkor tenyleg durva lehuzas(majd hogy nem dupla v tripla aron).sámat írta:peti_madrid,
Westendben 180 k a cucc, de sztem az iszonyat lehúzás. Ötlet?![]()
https://www.google.com/webhp?sourceid=c ... ica+AR1410
Talan rendeld meg kulfoldi weboldalrol, a futar szolgalatot nyomon tudod kovetni, csak legyel otthon az nap amikor jon.
Mondjuk az Armani oldalon itt is 545$, ami 160 k plusz kiszállítás gondolom, szóval nem biztos, h lehúzás a Westend.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha ha ezek kozul vmelyik akkor tenyleg durva lehuzas(majd hogy nem dupla v tripla aron).sámat írta:peti_madrid,

https://www.google.com/webhp?sourceid=c ... ica+AR1410
Talan rendeld meg kulfoldi weboldalrol, a futar szolgalatot nyomon tudod kovetni, csak legyel otthon az nap amikor jon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

peti_madrid,
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én ma ilyet láttam a New Yorkerben. ArénaToti írta:ez a fajta szemüveg, merre? hol elérhető?
2500 Ft
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

Hát ha Givenchy replika, akkor ettől olcsobban nem hiszem, hogy fogsz máshol találni.
Hali!
Tudnátok Nekem segíteni?
Asszonypajtásnak eléggé bejön ez a cipő és a táska, de valamennyivel olcsóbban szeretne kijönni belőle, esetleg tudnátok segíteni, hogy hogy keressek rá vagy valaki esetleg valami shop-ot tudna mutatni?
(Egyébként ennek az eredeti márkája a Givenchy)
Ez a cipő
Ez a táska
Tudnátok Nekem segíteni?
Asszonypajtásnak eléggé bejön ez a cipő és a táska, de valamennyivel olcsóbban szeretne kijönni belőle, esetleg tudnátok segíteni, hogy hogy keressek rá vagy valaki esetleg valami shop-ot tudna mutatni?
(Egyébként ennek az eredeti márkája a Givenchy)
Ez a cipő
Ez a táska
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
http://www.kephost.com/image/c24t
Ilyen szürke Nike pulcsit mint ami Becksy fián van hol lehet szerezni? Persze nem valami hivatalos Nike boltra gondolok 20 ezerért.
Ilyen szürke Nike pulcsit mint ami Becksy fián van hol lehet szerezni? Persze nem valami hivatalos Nike boltra gondolok 20 ezerért.

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
Igazából olyan kérdésem lenne, hogy illik-e egy bőrszíjas karóra egy utcai viselethez? Mondjuk ilyen, vagy hasonló kinézetű: http://image.rakuten.co.jp/worldtime26/ ... 523873.jpgpeti_madrid írta:Jelen, írhatod pm-be is, de jöhet itt israshidm írta:Van itt olyan, aki ért az órákhoz?
Meg hát órát akarok én is venni.

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Jelen, írhatod pm-be is, de jöhet itt israshidm írta:Van itt olyan, aki ért az órákhoz?