Tegnap néztem vissza, és Én komoly rációt látok benne, hogy a Szeged lesz a domináns 1-2 éven belül. Pastor nagyon komoly edző, a háttér adott, ahogy említetted is jövőre jön 10 új játákos, ami jól fog nekik jönni végre kidobhatják az Ancsin féle nulla játékosokat. Ezt a Kallman, Bombac, Vranjes, Balogh és talán Robledo ötöst ha kellően megerősítik akkor nagyon komoly esélyük lehet a jövő évi bajnoki címre, és 17/18 -ra szerintem elérhetik az FF -t ott pedig bármi megtörténeht.ziro4vr írta:Nem baj, az elnök megígérte, 17-18as szezonban BL döntő.
Egyrészt ilyet ígérni nem ígérünk, maximum célnak kitűzzük, na meg attól még messze vannak. Jövőre lesz 10 új játékosuk, Pastor meg nagyon jó edző, de amit kritikaként felhoznak neki rendszereresen, hogy akár 10 évig is építi a csapatait...Aztán meg újra építeni kezdi.
Veszprém oldalról pedig komoly gond, hogy az Ilic, Laci, Sulic triónak korukból adódóan már nem sok van hátra, illetve esélyes, hogy Palmarssont is elherdálják, és szerintem a legkomolyabb érv, hogy Sabateval terveznek!
A meccshez pedig, nagyon csalódott voltam (konditeremben néztem

Akkor hajrá Veszprém, úgy gondolom ez lehet az utolsó évük, hogy Bl- t nyerjenek, ha nem történik meg akkor hamarabb fog a Szeged nyerni!