Becksy23 írta:Mert Varane az mi?

Hát na, ez jogos...

De ettől a tény még tény, hogy így sem állunk jól, sajnos. Szerncsére azért nem borult 100%ban a bili, de ez nem új senkinek, hogy a fiatal thetségeket hagyjuk "elúszni" utána meg próbálkozunk megvenni őket. Szar az egész politika egyébként, tökéletes példa Neymar erre. Ide jött az akadémiára, de nem volt elég jó, most meg Peréz ölne is érte... Nem is értem, h-h jött össze ez az Ödegaard biznisz (tudom a pénz, de h-h nem hagytuk annyiban) mikor meg is vehettük volna 6 év múlva 160 milláért.
Mondjuk kis off, mert szóba jött korábban.... Nem követem folyamatosan, aggódom is a statisztikái miatt, de amit láttam tőle, az klasszis alapanyag. Vitán felüli szerintem. Pont ezért már csak miatta meg Asensio miatt sem bánnám, ha nem tudnánk igazolni. Mert a kis norvégot oda kéne láncolni Zidanehoz, és megmondani neki, hogy követed amit mond, mindenre csak bólintasz és akkor pár éven garantált helyed van. Szóval abba sem halnék bele, ha jönne a transfer ban, mert kapuban top 5ös kapusunk van, hátul teljesen rendben vagyunk, a k.pályánk a világ egyik legjobbja. Előre kell beépíteni a fiatalokat és akkor nem kell 100 millákat költeni Hazardra meg Reusra meg Pogbára meg Aubameyangra. Pedig kedvelem mindet, de tudnám élvezni, ha nálunk futna be a 2 srác.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero