Egyrészt mert így - állítólag - jelentősen zuhanni fog az 5s ára, aminek én nagyon örülök, mert azt szerenték venni.
De mire eljutok oda, lehet inkább egy ilyenre ruháznék be, addigra talán ennek is mérséklődik az ára.
?hehe írta:kivi vagyok mikor ég oda az első telefon a user arcára
Miért?eReMA írta:Az SE véleményem szerint felér egy beismeréssel, hogy az Apple-nél mostanában valami félrement. Így érzem.
Én 4.8-ról váltottam 3.5-re (4s), az elején nagyon fura volt, de hamar megszoktam, ráadásul 4s-nek szebb a kijelzője, mint az SIII-nak volt. De sokszor már én is kicsinek érzem ez a 3.5-et. Igazából most már elfogadnék egy 6-ot is, pedig eleinte nagyon nem tetszett, a 4.7-es kijelző is viszonylag kényelmes méret még szerintem.d.gergo írta:Szerintem aki egyszer használ akár csak pár hétig is egy relatíve nagyobb kijelzőjű telefont, annak már nagyon nehéz visszaállni egy kisebbre. Én 3.5-ről váltottam 5-re, majd vissza 4.7-re, de azt már el sem tudnám képzelni, hogy egy 4-eset hogyan tudnék kezelni a hurka ujjaimmal (Ugyan ez igaz arra is, hogy 5-nél nagyobbat sem tudnék, az már tényleg tepsi az én kezemben).
Mindenesetre nyúzom még egy darabig a 4s-t, aztán karácsony környékén elgondolkodom a váltáson, 5s, SE vagy 6-on.