ha marad Jesé, nem kell, ha megy és Arbeloa is
lehet kellene fog Morata a nevezés miatt
(bl-ben kell bizonyos számú saját nevelést nevezni, ami szerencsés használható játékosokkal feltölteni)
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. március 22., kedd 17:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 22., kedd 17:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 22., kedd 17:19
nmate írta:Fun fact: 2x annyi szerelése is van.KAG írta:Moratat én sem értem.
Pár hete néztem és ugyan annyi góllal állt, mint a Hercegünk.![]()
Amúgy 1191 percre van 6 gólja 3 gólpassza, amit borzasztóan rossznak nem mondanék, mivel komoly meccseken meg jól játszik. Nagyon jó lenne ő a padra 4. támadónak, igazából Aubameyang után nálam az egyik lehetséges opció.
http://www.foxsports.com/soccer/juventu ... 015&type=1
(eszerint Barzaglinak komolyan csak 6 elkövetett szabálytalansága van?)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 22., kedd 16:39
+1morientes írta:Èn is.hehe írta: én moratát otthagynám.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 22., kedd 16:25
Fun fact: 2x annyi szerelése is van.KAG írta:Moratat én sem értem.
Pár hete néztem és ugyan annyi góllal állt, mint a Hercegünk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 22., kedd 16:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 22., kedd 15:59
Èn is.hehe írta:én moratát otthagynám.MorataMartin írta:én nyáron elhoznám csomagban a Juventustól Pogbát, Moratát és Comant.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 22., kedd 15:48
én moratát otthagynám.MorataMartin írta:én nyáron elhoznám csomagban a Juventustól Pogbát, Moratát és Comant.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. március 22., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 22., kedd 15:39
Az a baj hogy sokszor a legnanogyobb hulyesègek állják meg a helyuketRealista24 írta:Gondolkozz amigomorientes írta:Most ugye,ez a Lukakus hir,ez ugye ugy marhaság ahogy van?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 22., kedd 14:19
Gondolkozz amigomorientes írta:Most ugye,ez a Lukakus hir,ez ugye ugy marhaság ahogy van?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 22., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 22., kedd 13:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 22., kedd 13:42
Mindig az a jó modell, ami nem nálunk megy. Egyébként az egész akkor változna meg végleg szerintem a fejekben, ha végre egy támadó is be tudna érni Madridban.CS0ki írta:Bayernnél is van épp elég bukó a fiataloknál, meg onnét is lépnek le tehetségek...Vannak olyan évek, amikor ilyen szempontból pár csapat sikeres, pár meg kifejezetten gyenge, de én mostanság nem vagyok annyira elégedetlen. Varane, Casemiro, Nacho, Lucas, Jesé, Carvajal...vagy olcsók, vagy saját nevelések, és azért játszogatnak egész sokat. A Bayern jelenleg nem nagyon tud ennyit felsorolni az utóbbi évekből.Szerintem a Bayern pl elég profi ebben, és ha már mondjuk van egy Zidane akinek jó szeme van ehhez, akkor azt ki kéne használni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 22., kedd 13:29
Bayernnél is van épp elég bukó a fiataloknál, meg onnét is lépnek le tehetségek...Vannak olyan évek, amikor ilyen szempontból pár csapat sikeres, pár meg kifejezetten gyenge, de én mostanság nem vagyok annyira elégedetlen. Varane, Casemiro, Nacho, Lucas, Jesé, Carvajal...vagy olcsók, vagy saját nevelések, és azért játszogatnak egész sokat. A Bayern jelenleg nem nagyon tud ennyit felsorolni az utóbbi évekből.Szerintem a Bayern pl elég profi ebben, és ha már mondjuk van egy Zidane akinek jó szeme van ehhez, akkor azt ki kéne használni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 21., hétfő 21:17
szerencsére Varaneok is csak így feltűnnekBerti írta:Most lehet, hogy velem van a baj, de ilyen védőközt futkározó tizenéves tehetség, szezononként 20 feltűnik. Nagyrészt nem marad belőlük semmi maradandó..Remy írta: 18 éves támadó. Első profi szezonjában a Rennes húzóembere és jelenleg a csapat házi gólkirálya. (10 gól 5 gp)
4:52 eléggé priceless![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 21., hétfő 21:00
Mondjuk Asensiotól azért hiányolom a gólokat. Gólpasszai megvannak, de lehetne gólerősebb is.palesz77 írta:Szegény Asensio még a csapat közelébe se tudott kerülni, ti meg már igazolnátok mellé egy másik befutni készülő szélsőt..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 21., hétfő 20:59
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 21., hétfő 20:48
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 21., hétfő 20:45
Na jó, lehet picit túloztam.Remy írta: Kíváncsi lennék azokra a nevekre, elég csak 10-et felsorolni. Akik húzzák is az adott csapatot, és nem 2. vagy 3. ligában.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem