Szóval, ilyen a játék, vagy én nem fm-eztem már túl régóta és én bénázok valamit? Hogy lehet ezt megcsinálni hogy ne szopasson meg minden szembejövő senkiházi csapat? Hogy működik ez a játék?
Football Manager
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Football Manager
Az még hagyján, hogy az FM 16 miatt nem tanultam a vizsgámra, de cserébe még egy ilyen bugos szart is kapok, hát felidegesít.
8 ziccerből nem tudok gólt lőni és így kapok ki 2-0-ra. Minden egyes mérkőzésen.
Nevetséges.
Szóval, ilyen a játék, vagy én nem fm-eztem már túl régóta és én bénázok valamit? Hogy lehet ezt megcsinálni hogy ne szopasson meg minden szembejövő senkiházi csapat? Hogy működik ez a játék?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eddig nekem is a 10 meg a 12 volt az abszolút favorit. Viszont ez a 15 sokkal jobban megfogott az elődöknél. Sokkal több mindenre oda kell figyelni, sokkal részletesebb. Zseniális baszki, mintha tényleg edző lennék...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
összekevertem. 12 volt nekem a nagy favorit, nem 11.
csak sajnos nincsenek már meg a mentéseim, ezért tettem fel végül is 14-t, mert steam a felhőbe elmentette a mentéseim ^^
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem a 12-es széria a legjobb. Az újabbakat nem tudom kezelni.fehérlap írta:Nekem is megvan 14, 15, 16 eredetiben, de most töltöm 11-tSierra írta:Nem Reallal vagyok, és én még mindig a 11-gyel tolom.![]()
Jobbak voltak azok a verziók szerintem
A 12-ben a Nyíregyháza Spartacussal 2018 körül járok, 42 millió a klub értéke, bl-ben már szinte ott vagyok mindig.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
08 totál bugos volt, lehetett lőni 40 gólt szögletből egy szezonban.
09 volt elég fasza, meg a 10-es.
09 volt elég fasza, meg a 10-es.
én már rég játszottam nagyon, de vagy a '11 vagy a '12 volt az utolsó amivel igen, most nem is tudom pontosan melyik, de valamelyiknél leragadtam és nem is érdekeltek utána sem az újabbak, ezeket frissítgettem. de rég volt..
'08 ? ha jól emlékszem abban volt Lulinha hatalmas spíler.
'08 ? ha jól emlékszem abban volt Lulinha hatalmas spíler.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Én is bepróbálkoztam a többivel, de ezzel annyit játszottam, hogy túlságosan megszoktam, ez még átlátható volt számomra, többi már bonyi.fehérlap írta:Nekem is megvan 14, 15, 16 eredetiben, de most töltöm 11-t Jobbak voltak azok a verziók szerintem
- fehérlap
Nekem is megvan 14, 15, 16 eredetiben, de most töltöm 11-tSierra írta:Nem Reallal vagyok, és én még mindig a 11-gyel tolom.![]()
Nem Reallal vagyok, és én még mindig a 11-gyel tolom.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Megoldódott, Pipita figyelmembe ajánlotta a leírás ismételt elolvasását 
Sopronban szeretnék ismét focit csinálni
Sopronban szeretnék ismét focit csinálni
"And my heart will leave you never."
A Reallal vagy? Mert akkor tök realisztikusra sikerült a játék.Sierra írta:Nincs valami cheat a kurva sérülések ellen? Tényleg a pöcsöm ki van már, lejjebb vettem az edzés intenzitását, vettem fel új orvost, és mégis, kulcsjátékosok edzésen bizonyos gyakorlat közben sérvet meg hasonlókat szereznek, 2-3 hónap off, hát ilyen a világon nincsen.
Nincs valami cheat a kurva sérülések ellen? Tényleg a pöcsöm ki van már, lejjebb vettem az edzés intenzitását, vettem fel új orvost, és mégis, kulcsjátékosok edzésen bizonyos gyakorlat közben sérvet meg hasonlókat szereznek, 2-3 hónap off, hát ilyen a világon nincsen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Van rá megoldás, nézz jobban körül a magon vagy a kalózöbölben, leírásban biztosan írják. FMasking kulcsszóval nézelődj.messideco írta:A helyzet a következő: letöltöttem a magról az Fm16-ot. Feltelepítettem, elindul szépen, aztán tele van random, generált nevekkel. Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani szerintetek?
Nem illik.
-
Bözsike765
- Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali
Lehet megoldja ha megveszed eredetibenmessideco írta:A helyzet a következő: letöltöttem a magról az Fm16-ot. Feltelepítettem, elindul szépen, aztán tele van random, generált nevekkel. Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani szerintetek?
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A helyzet a következő: letöltöttem a magról az Fm16-ot. Feltelepítettem, elindul szépen, aztán tele van random, generált nevekkel. Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani szerintetek?
"And my heart will leave you never."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igen, közben sikerült, meg is lett az eredménye, spanyol bajnok és kupagyőztes lettem első évemben!nmate írta:Ó pedig be lehet azt. Van olyan menüpont a taktikán belül, hogy Team instructions, azt kell beállítani. De ha kezdesz egy csapattal a tactic creator egyből odavezet.
Tisztára úgy indult az egész egyébként, néztem is, hogy nagyon hiteles ez a játék és nagyon meglátszik a csapaton, hogy nem tudom beállítani a taktikát, meg az edzéseket.Toti írta:benítez te vagy az? :Đ
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A 06-tól kezdődően, a 12-vel bezárólag mindegyikbe sok száz órát raktam, utána a 14-el is játszottam még viszonylag sokat, de már közel sem volt akkora móka
Talán a 09 és 12 jöttek be a legjobban, ha jól emlékszem, de már régen volt, szóval nem tuti. Mindig több giga cuccom volt még az alapjátékhoz, több mint maga a játék mérete
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezért is mondtam, hogy jobb volt a 09-esben lévő taktikai állítgatás még. Most meg csak szövegekre kell kattintgatni, gondolkodni nem igen kell már a taktikánál. Annyi a nehézség, hogy kell idő míg betanulják. Brafó.fehérlap írta:Én is megvettem a 16-t, mint minden évben (előrendeltem), de alig játszottam vele, talán ha 5 órát öltem bele. Jó-jó a game, de valami hiányzik belőle.
- fehérlap
Én is megvettem a 16-t, mint minden évben (előrendeltem), de alig játszottam vele, talán ha 5 órát öltem bele. Jó-jó a game, de valami hiányzik belőle.