HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 20., vasárnap 17:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 20., vasárnap 17:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 20., vasárnap 17:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 20., vasárnap 16:21
Remy írta:Benítez jól felpörgette a csapatát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 20., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 20., vasárnap 15:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 20., vasárnap 12:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 20., vasárnap 12:17
Kane ma elrak egy duplát, aztán meg is lógott. Vagy Ő vagy Lukaku nyeri.Kerlon írta: Még a gólkirályi cím is meglehet neki.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 20., vasárnap 12:07
Simeone mennyire szeretnéRealista24 írta:Az hagyján, de csatárnak vették eredetileg :ĐKerlon írta:Útwenger
22 perce ·
John Cross könyvéből egy részlet, Kolo Toure első napja az Arsenalnál:
"Emlékszem, hogy a labdát Thierry Henry kapta meg, és Kolo Toure a semmiből érkezve kaszálta el hátulról. Szörnyű belépő volt, piros lapos megmozdulás egy meccsen, ráadásul a legjobb játékosunk a földön feküdt.
Wenger kiabált: "Kolo, mit csinálsz? Nincs becsúszás!"
A következő percben Dennis Bergkamp kapta meg a labdát, és Kolo ugyanazt eljátszotta. Ott álltunk és arra gondoltunk: éppen a bajnokságot próbáljuk megnyerni, erre egy próbajátékos kiiktatja a két legjobb focistánkat.
Mindenesetre Wenger csak ennyit mondott: "Nincs több becsúszás!"
Újra játék, ezúttal Kolo nagyszerűen szerelt, a labda felrepült az égbe és pont Arséne Wenger lábánál pattant le, aki a pályán volt, mivel figyelte az edzést. A következő pillanatban Kolo Toure kivette őt is a játékból egy páros lábas becsúszással. Csak annyit hallottunk, hogy Wenger ordít. Be kellett mennie az orvosi szobába, mert a próbajátékosunk lerúgta Henryt, Bergkampot és az edzőt is.
Kolo könnyek közt volt, a nagy napja tönkrement. Bementem az orvosi szobába, Arséne ott feküdt egy csomag jéggel a bokáján. Annyit mondtam neki: "Nem hiszem, hogy komolyan gondolta." Ő válaszolt: "Holnap leigazoljuk. Tetszik a hozzáállása."
![]()
![]()
Mahrez meg simán a PL legjobbja idén. Még a gólkirályi cím is meglehet neki.Remy írta:Ja, igen... elfelejtettem.
Mahrezfiam.![]()
Pool remélem odateszi magát ma, bár Firmino lesérült, ha jól értesültem, de az elmaradt meccsek miatt akár jól fel is zárkózhatnak majd. Kéne egy győzelem ma.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 20., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 19., szombat 22:05
Az hagyján, de csatárnak vették eredetileg :ĐKerlon írta:Útwenger
22 perce ·
John Cross könyvéből egy részlet, Kolo Toure első napja az Arsenalnál:
"Emlékszem, hogy a labdát Thierry Henry kapta meg, és Kolo Toure a semmiből érkezve kaszálta el hátulról. Szörnyű belépő volt, piros lapos megmozdulás egy meccsen, ráadásul a legjobb játékosunk a földön feküdt.
Wenger kiabált: "Kolo, mit csinálsz? Nincs becsúszás!"
A következő percben Dennis Bergkamp kapta meg a labdát, és Kolo ugyanazt eljátszotta. Ott álltunk és arra gondoltunk: éppen a bajnokságot próbáljuk megnyerni, erre egy próbajátékos kiiktatja a két legjobb focistánkat.
Mindenesetre Wenger csak ennyit mondott: "Nincs több becsúszás!"
Újra játék, ezúttal Kolo nagyszerűen szerelt, a labda felrepült az égbe és pont Arséne Wenger lábánál pattant le, aki a pályán volt, mivel figyelte az edzést. A következő pillanatban Kolo Toure kivette őt is a játékból egy páros lábas becsúszással. Csak annyit hallottunk, hogy Wenger ordít. Be kellett mennie az orvosi szobába, mert a próbajátékosunk lerúgta Henryt, Bergkampot és az edzőt is.
Kolo könnyek közt volt, a nagy napja tönkrement. Bementem az orvosi szobába, Arséne ott feküdt egy csomag jéggel a bokáján. Annyit mondtam neki: "Nem hiszem, hogy komolyan gondolta." Ő válaszolt: "Holnap leigazoljuk. Tetszik a hozzáállása."
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 19., szombat 21:10
Meg all inclusive kitiltása a madridom.hu fórumán.ziro4vr írta:Hát nem is, hamesznak legalább volt egy jó vb-je.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 19., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 19., szombat 21:03
Jó, hát nem egy James.Realista24 írta:Ne aggódj, tudtuk :Đhehe írta:a félreértések elkerülése végett azért leszögezném, hogy én nem tartom hazardot szarba se
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 19., szombat 20:59
Ne aggódj, tudtuk :Đhehe írta:a félreértések elkerülése végett azért leszögezném, hogy én nem tartom hazardot szarba se
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 19., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 19., szombat 20:03
Szerintem meg Hazard rosszabb,bizonyos paramèterekben.A chelseanek Oscar hasznosabb.10-ből 8 labdaérintése/megoldása szar.
kritikán aluli szerencsétlen.
amit mondtál az hazardra igaz tökéletesen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 19., szombat 19:41
Újkori Cé szerintem totál más.hehe írta:egy gyengébb eresztésű újkori céronaldo (nem a mu-s csúcs céronaldora gondolok) a gólok nélkül.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 19., szombat 19:33
egy gyengébb eresztésű újkori céronaldo (nem a mu-s csúcs céronaldora gondolok) a gólok nélkül.nmate írta:Ezzel nem értek egyet, Hazard agilis, remek indulási sebességgel és jó labdakezeléssel. Csak az ellenfél kapujára annyira veszélyes kb. mint én innen a fotelből.hehe írta:amit mondtál az hazardra igaz tökéletesen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 19., szombat 19:26
Ezzel nem értek egyet, Hazard agilis, remek indulási sebességgel és jó labdakezeléssel. Csak az ellenfél kapujára annyira veszélyes kb. mint én innen a fotelből.hehe írta:amit mondtál az hazardra igaz tökéletesen.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem