Szerintem nem fogja.Mentálisan labilis,tavalyrol jol látszott.Remy írta:Rosbergnek örülök, jó lenne, ha valahogy sikerülne neki behúznia a VB-t.
Hamilton ujráz sztm.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 20., vasárnap 12:35
Szerintem nem fogja.Mentálisan labilis,tavalyrol jol látszott.Remy írta:Rosbergnek örülök, jó lenne, ha valahogy sikerülne neki behúznia a VB-t.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 20., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 20., vasárnap 12:24
Èlesebb.Koncentráltabb.Jobban akar.Raikkonent nagyon csipem,de nem vagyok mindig megelègedve a hozzáállásával.Tudom hogy ez a lazaság teszi azzá Aki,de,pl az a KR aki azelott,hogy megszelloztettèk volna,hogy lehet hogy Bottas megy,lazán,kènyelmesen elautozgatott nehány versenyen,de onnan aztán varázsszora egybol seggberugdosta magát,ahogy az állása veszèlyben forgott.Szerintem sem gyorsabb Vettel annyival amennyire a pontok alapján tűnt.
Ha valoban a piros zaszlo miatt melegedett tul,akkor jár,de kèrdès,a másik akkor mièrt nem?arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy a piros zászló miatt melegedett egyszerűen túl, és a taktika is amiatt borult--- ami miatt jár egy hatalmas fenékberúgás a Ferrarinak, kicsit okosabban simán előrébb végezhetett volna Vettel)
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. március 20., vasárnap 11:20
egy az egyben adom. Szerintem sem gyorsabb Vettel annyival amennyire a pontok alapján tűnt. Tudom, hogy a "ha" nem játszik, de ha nem robban le Raikkönen akkor simán benne volt egy 1-3. (arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy a piros zászló miatt melegedett egyszerűen túl, és a taktika is amiatt borult--- ami miatt jár egy hatalmas fenékberúgás a Ferrarinak, kicsit okosabban simán előrébb végezhetett volna Vettel)alexoxladjackoxi írta:wZoLee7 írta: Más: Vettel általában gyorsabb, mint Raikkönen, de pont az ilyen kiesések miatt alakult ki tavaly is torz kép a szezonjáról. Jó, hogy kevés pontot gyűjt, ha rendre peches. Ma is egy dobogó benne volt neki a pakliban, ehhez képest 0 pont.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. március 20., vasárnap 11:09
Az a durva, hogy nem mondanám megbízhatatlannak őket, mert Vettelnek tavaly is alig volt technikai gondja, de Kimi kocsija meg... Logikátlan.wZoLee7 írta:Ha őszinték vagyunk magunkkal, akkor mindenki úgy állt neki ennek az évnek is, hogy a mercik ismét tarolnak. Versenyen viszont ott vannak a ferrarik, jobb lehet a dolog mint tavaly volt. Tudom, egy verseny stb, de azért lehet reménykedni. Ezt a mai futamot ahogy lehet elbukták, amíg ennyire megbízhatatlan a technika addig nem lesznek győzelmek. Kimi ha ott van, akkor Vettel legrosszabb esetben is behozza a 2. helyre, de ez könnyen lehetett volna 1. és 3. hely is.
Kimi kiesése után toltam egy 20 körös alvást, tudtam mire fogok felkelni, úgy is lett
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 20., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. március 20., vasárnap 8:22
Én voltam, de igen, soha rosszabb kezdést Nicotól.'Az írta:Valaki irta tegnap hogy Hamiltonnak barcsak ne ilyen 'balfek' csapattarsa lenne.. Hat, frappans valasz Nicotol, csak igy tovabb
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. március 20., vasárnap 8:13
Hamilton: "a csapat, mint mindig, kivalo munkat vegzett.."ferni írta:Mit is vár az ember ettől az egész Ferrari bagázstól..... az egyiknek kereket nem tudnak cserèlni, a másik alatt elfüstöl a kocsi
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. március 20., vasárnap 8:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. március 20., vasárnap 7:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 20., vasárnap 7:08
Èlet veszèlyes a faszih3x0r írta:lehet egy - egy buli elott jobban fel van porogvemorientes írta:Raikkonen ugy szállt ki az ego autobol,mintha egy pláza parkolojába lenne hètvègi bevásárlás elott
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. március 20., vasárnap 7:05
lehet egy - egy buli elott jobban fel van porogvemorientes írta:Raikkonen ugy szállt ki az ego autobol,mintha egy pláza parkolojába lenne hètvègi bevásárlás elott
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 20., vasárnap 7:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 20., vasárnap 7:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 20., vasárnap 6:56
Èn eloszor nem is vágtam le,honnan kerult eloferni írta:Hát bazzeg, Alonso lazán ott maradhatott volna....
Ehhez képest lazán kikászálódott a kocsiból...
Visszajátszásnál konkrétan az autó nem látszódott, annyira összetörte, hogy ki se volt vehető a kocsi...
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. március 20., vasárnap 6:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 20., vasárnap 6:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 19., szombat 14:10
Így van, nem csak azért nem mentek ki, mert gumit spóroltak, de sok esetben ha maxon toljak sem érik el időben, egy egy körös gumit meg szétgyilkolni a kivezetőn senki sem fogmorientes írta:Akkor viszont azt a 90 mp-es baromságot el kellene torolni hogy legyen ido lecserèlni a kereket.h3x0r írta:Ha mar az idomeron is mindenki a gumikkal sporol, nem az lenne a megoldas, hogy valamilyen formaban adunk 1-2 szett gumival tobbet?
Ez az egèsz módositás ugy baromság ahogy van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 19., szombat 13:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 19., szombat 12:37
Akkor viszont azt a 90 mp-es baromságot el kellene torolni hogy legyen ido lecserèlni a kereket.h3x0r írta:Ha mar az idomeron is mindenki a gumikkal sporol, nem az lenne a megoldas, hogy valamilyen formaban adunk 1-2 szett gumival tobbet?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem