Ne aggódj, tudtuk :Đhehe írta:a félreértések elkerülése végett azért leszögezném, hogy én nem tartom hazardot szarba se

Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a félreértések elkerülése végett azért leszögezném, hogy én nem tartom hazardot szarba se

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem meg Hazard rosszabb,bizonyos paramèterekben.A chelseanek Oscar hasznosabb.10-ből 8 labdaérintése/megoldása szar.
kritikán aluli szerencsétlen.
amit mondtál az hazardra igaz tökéletesen.
De nem dicserètkèppen irtam,szerintem mind a ketto szar.Csak Hazard tul van fujva,nem kicsit.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Újkori Cé szerintem totál más.hehe írta:egy gyengébb eresztésű újkori céronaldo (nem a mu-s csúcs céronaldora gondolok) a gólok nélkül.
Ránézésre, fizikumra, mozgásra Hazardról nekem leginkább Figo jut eszembe, de nyilván a játékintelligenciája messze elmarad. Lassan kapcsol, kicsiben néha megy az egyérintőzés, de csak emberelőnyös vagy gyakran előforduló szituációban. Embert ritkán veri meg, ha mégis lehagy valakit egy keresztező játékos simán zavarba hozzá, és jöhet a visszahúzós csel & alibi passz kombó. A szememben kevés ahhoz, hogy manapság is top focistának kiáltsuk ki, mivel képtelen előnyt kovácsolni az erényeiből.
- hehe
egy gyengébb eresztésű újkori céronaldo (nem a mu-s csúcs céronaldora gondolok) a gólok nélkül.nmate írta:Ezzel nem értek egyet, Hazard agilis, remek indulási sebességgel és jó labdakezeléssel. Csak az ellenfél kapujára annyira veszélyes kb. mint én innen a fotelből.hehe írta:amit mondtál az hazardra igaz tökéletesen.
mindenben jó (oké, nem közepes), de semmiben sem kiemelkedő.
manapság persze ez már top játékost jelent, de pl technikában, gondolkodásban és kreativitásban kanyarban nincs egy neymarhoz képest.

- nmate
Ezzel nem értek egyet, Hazard agilis, remek indulási sebességgel és jó labdakezeléssel. Csak az ellenfél kapujára annyira veszélyes kb. mint én innen a fotelből.hehe írta:amit mondtál az hazardra igaz tökéletesen.
- hehe
10-ből 8 labdaérintése/megoldása szar.morientes írta:A jelen kor modern játèkosa.Mindenben kozepes,de semmiben sem jo.ja és a legjobb, hogy ilyen oscar félék meg játszanak, mindezek mellett.
kritikán aluli szerencsétlen.
amit mondtál az hazardra igaz tökéletesen.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A jelen kor modern játèkosa.Mindenben kozepes,de semmiben sem jo.ja és a legjobb, hogy ilyen oscar félék meg játszanak, mindezek mellett.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Útwenger
22 perce ·
John Cross könyvéből egy részlet, Kolo Toure első napja az Arsenalnál:
"Emlékszem, hogy a labdát Thierry Henry kapta meg, és Kolo Toure a semmiből érkezve kaszálta el hátulról. Szörnyű belépő volt, piros lapos megmozdulás egy meccsen, ráadásul a legjobb játékosunk a földön feküdt.
Wenger kiabált: "Kolo, mit csinálsz? Nincs becsúszás!"
A következő percben Dennis Bergkamp kapta meg a labdát, és Kolo ugyanazt eljátszotta. Ott álltunk és arra gondoltunk: éppen a bajnokságot próbáljuk megnyerni, erre egy próbajátékos kiiktatja a két legjobb focistánkat.
Mindenesetre Wenger csak ennyit mondott: "Nincs több becsúszás!"
Újra játék, ezúttal Kolo nagyszerűen szerelt, a labda felrepült az égbe és pont Arséne Wenger lábánál pattant le, aki a pályán volt, mivel figyelte az edzést. A következő pillanatban Kolo Toure kivette őt is a játékból egy páros lábas becsúszással. Csak annyit hallottunk, hogy Wenger ordít. Be kellett mennie az orvosi szobába, mert a próbajátékosunk lerúgta Henryt, Bergkampot és az edzőt is.
Kolo könnyek közt volt, a nagy napja tönkrement. Bementem az orvosi szobába, Arséne ott feküdt egy csomag jéggel a bokáján. Annyit mondtam neki: "Nem hiszem, hogy komolyan gondolta." Ő válaszolt: "Holnap leigazoljuk. Tetszik a hozzáállása."
22 perce ·
John Cross könyvéből egy részlet, Kolo Toure első napja az Arsenalnál:
"Emlékszem, hogy a labdát Thierry Henry kapta meg, és Kolo Toure a semmiből érkezve kaszálta el hátulról. Szörnyű belépő volt, piros lapos megmozdulás egy meccsen, ráadásul a legjobb játékosunk a földön feküdt.
Wenger kiabált: "Kolo, mit csinálsz? Nincs becsúszás!"
A következő percben Dennis Bergkamp kapta meg a labdát, és Kolo ugyanazt eljátszotta. Ott álltunk és arra gondoltunk: éppen a bajnokságot próbáljuk megnyerni, erre egy próbajátékos kiiktatja a két legjobb focistánkat.
Mindenesetre Wenger csak ennyit mondott: "Nincs több becsúszás!"
Újra játék, ezúttal Kolo nagyszerűen szerelt, a labda felrepült az égbe és pont Arséne Wenger lábánál pattant le, aki a pályán volt, mivel figyelte az edzést. A következő pillanatban Kolo Toure kivette őt is a játékból egy páros lábas becsúszással. Csak annyit hallottunk, hogy Wenger ordít. Be kellett mennie az orvosi szobába, mert a próbajátékosunk lerúgta Henryt, Bergkampot és az edzőt is.
Kolo könnyek közt volt, a nagy napja tönkrement. Bementem az orvosi szobába, Arséne ott feküdt egy csomag jéggel a bokáján. Annyit mondtam neki: "Nem hiszem, hogy komolyan gondolta." Ő válaszolt: "Holnap leigazoljuk. Tetszik a hozzáállása."

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hihetetlen ez a Leicester. Hazaértem félidő körül, mondom leülök már kiszurkolom nekik a győzelmet, erre látom,hogy azt a nyomorult cselzit adják csak.
De ismét nyertek. Szorítok nekik, remélem valahogy behúzzák a PL-t.
Lehet itt jönni,hogy egy gólokkal nyernek, de még mindig ők lőtték a legtöbb gólt a bajnokságban, mikor olyan csapatok a riválisok mint a City, Chelsea, tele "világsztár" csatárokkal.
Fantasztikus.

De ismét nyertek. Szorítok nekik, remélem valahogy behúzzák a PL-t.
Lehet itt jönni,hogy egy gólokkal nyernek, de még mindig ők lőtték a legtöbb gólt a bajnokságban, mikor olyan csapatok a riválisok mint a City, Chelsea, tele "világsztár" csatárokkal.
Fantasztikus.
- hehe
nem vettem megdannen írta:szegény hehe megvette a chelseas pato mezt aztán két percet ha fog játszani a gyerek![]()

real madridos pato mezem van

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
L E I C E S T E R ! ! !
ja, erik mar a Vardy gol. Mondjuk most is es elozo meccsen is golpasszt adott.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Majd jövőre a kínai ligában nézheted, ne szomorkodj. A padon is csak azért van, a sárgáknak bizonyítani kell, hogy még életben van.

Nem illik.
- nmate
Hiddink egy nyomi, de ennek a cselzinek olyan mindegy, mint a szélső háznak...
Mindenesetre ha Pato tényleg lusta, akkor miért van egyáltalán a padon? Érzek itt némi ellentmondást, szóval kíváncsi lennék az igazságra.
Mindenesetre ha Pato tényleg lusta, akkor miért van egyáltalán a padon? Érzek itt némi ellentmondást, szóval kíváncsi lennék az igazságra.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Közben Mahrez lehozza. A nagy Vardy hány meccse nem lőtt gólt? 10? 

Ez mondjuk tény, hiába szajkózod.hehe írta:de hát nem jó a hozzááááállláááásaaaaaaaaaRemy írta:Mondjuk Pato nem valami u17es tag, aki eddig nem mutatott semmit karrierje soran. Kolcsonvettek, erre basznak berakni a csapatba. Sok eszre vall.plane h mar semmi tet nincs.

Nem illik.
- hehe
de hát nem jó a hozzááááállláááásaaaaaaaaaRemy írta:Mondjuk Pato nem valami u17es tag, aki eddig nem mutatott semmit karrierje soran. Kolcsonvettek, erre basznak berakni a csapatba. Sok eszre vall.plane h mar semmi tet nincs.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk Pato nem valami u17es tag, aki eddig nem mutatott semmit karrierje soran. Kolcsonvettek, erre basznak berakni a csapatba. Sok eszre vall.
plane h mar semmi tet nincs.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
...és Loftus megcsinálta