Na; már nagyon vártam egy ilyen pletyka elhintését isChelsea launch Higuaín bid
AS understands that the Premier League side have made an offer to Real Madrid for the Argentina international, who has admitted: “Mourinho wants me there”.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 18., csütörtök 17:55
Na; már nagyon vártam egy ilyen pletyka elhintését isChelsea launch Higuaín bid
AS understands that the Premier League side have made an offer to Real Madrid for the Argentina international, who has admitted: “Mourinho wants me there”.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 18., csütörtök 17:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 18., csütörtök 17:29
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 18., csütörtök 17:25
Ezzel nem vagy egyedül!közben a marcan azt írják, hogy ancelottinak nem kell ibra, legalábbis nem mutat érdeklődést, elég neki benzema, morata meg jesé, meg majd megnézi mi lesz higuval
hát nem tudom, nekem ez elég soványnak tűnik, remélem tudják mit csinálnak
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 18., csütörtök 17:11
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 18., csütörtök 16:36
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 18., csütörtök 16:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 18., csütörtök 16:22
Inkább nem mondok semmitDupla D írta:Elvileg az első csapat tagja, de még nem állt edzésbe az U20-as EB miatt.
Ezek után viszont tényleg nem szabad 40 alatt eladniGábe írta:Negredo a Cityé, 28 milliót fizettek érte. Ez esetben Higuaín tényleg 40.
Július 28-ig van kimenője, ha jól tudom. Majd az amcsi túra előtt csatlakozik a többi spanyollal együtt akik részt vettek a Konf kupán és az U20-as VB-nrealfan91 írta:Jesé már az első csapat keretének tagja? Már velük edz? Vagy szabin van még? Egy árva hírt sem látni róla sehol.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 18., csütörtök 16:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 18., csütörtök 16:03
Elvileg az első csapat tagja, de még nem állt edzésbe az U20-as EB miatt.realfan91 írta:Jesé már az első csapat keretének tagja? Már velük edz? Vagy szabin van még? Egy árva hírt sem látni róla sehol.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. július 18., csütörtök 15:47
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 18., csütörtök 15:27
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 18., csütörtök 14:32
Hát azért ne túlozzunkmocsok írta:nem hallottál még a trollfociról?Géci írta:Mi ez az új "értelmes" szleng![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 18., csütörtök 14:05
nem hallottál még a trollfociról?Géci írta:Mi ez az új "értelmes" szleng
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 18., csütörtök 14:04
Mi ez az új "értelmes" szlengrealistahuni írta:biszem-baszom
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 18., csütörtök 13:57
A biszem-baszom tojáskergetőknek igen csak sokat adnak...A vilag 100 legjobban fizetett sportoloja
HozzászólásSzerző: realee » 2013. július 18., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 18., csütörtök 13:05
A vilag 100 legjobban fizetett sportolojaGéci írta:Kaká terápiát nem vágom, de, ha sikerül engem nem zavar, ha még 1 évet marad, Egyedül a fizetése aggaszt, de remélem a japók még veszik a mezét :Đ !
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 18., csütörtök 12:50
AMYF-nak is több FÉLÉVES tapasztalat van már a fórumozásban.Géci írta:Ez még téged meglep ? Én valamivel több mint 1 éve fórumozok és már hozzászoktam
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 18., csütörtök 12:45
Egyet értek veled teljes mértékben...Tayo írta:Számomra nagyszerű hír hogy nem fogunk igazolni 40 millióért egy csatárt.
Helyezzük csak szépen a bizalmunkat egy csatárba, jelen esetben Benzemaba ahogy azt tette sok más csapat is pl Napoli-Cavani, Atletico-Falcao, Manchester-Van Persie. Hosszútávon ez a legjobb megoldás, nem az hogy két közel azonos képességű csatért két meccsenként cserélgetünk. Zidane és Ancelotti feladata lesz hogy Benzemat úgy felépítsék az előszezon során hogy ezt bizalomként kezelje, ne pedig kiváltságnak.
Ez még téged meglepAMYF írta:ez sajnos örök madridista betegség.
Állandóan az kell aki nincsen itt és azok a rosszak akik itt vannak.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem