Jah tényleg...Jelenleg a Győrt lehet leginkább a legjobb csapatnak mondani. Nem véletlen, hogy tavaly magabiztosan hozták a bajnokságot.

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 18., csütörtök 14:20
Jah tényleg...Jelenleg a Győrt lehet leginkább a legjobb csapatnak mondani. Nem véletlen, hogy tavaly magabiztosan hozták a bajnokságot.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 18., csütörtök 14:12
Vajon mi lenne? Ha azt mondom a Fradi a legjobb magyar csapat, akkor már rögtön nagy szakértő lennék a szemedbenBBarni írta:Ez mi?![]()
HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. július 18., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 18., csütörtök 13:26
2011 nyarán a selejtezőben 1-2, 0-2-vel estek ki az Atletico Madrid ellen.BBarni írta:A loki ma szerintem nagyon nagy pofonba fog beleszaladni ez a gyenge eto is 3-mat rúgott nekik, ez a norvég csapat pedig szerintem nagyon erős! Hazai pályán ha jól olvastam utoljára az Atletico Madridtól kaptak ki!Tippem egy 2-0, 3-0 hazai győzelem!
Szerintem mindenképpen fognak gólt lőni kint is, azzal nem lehet baj, jó a támadójátéka a csapatnak. Bízok benne, hogy azért idén is lesz egy magyar csapat akik mennek pár kört. (Vidi out, ETO is, DVSC-re nem mernék fogadni, marad a Honvéd)BBarni írta:A Honvédnak is nagyon nehéz dolga lesz a Vojvodina is nagyon erős csapat, itt jó lenne ha minimális lenne csak a hátrány..itt egy kevés gólos vereségre tippelek(2-1,1-0)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 18., csütörtök 13:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 18., csütörtök 11:58
Szerintem ezt nem kéne ide keverni, mert egyik oka az, hogy az ilyennel lehet engem legjobban felidegesíteni... Hát még mindjárt beadod, hogy gyenge az oktatás az országban mikor a világ minden pontjából járnak ide tanulni, mert a többi országban fele akkora a követelmény és technikumokra és diplomázni, szakmát tanulni jönnek ide. A probléma ott van, hogy 1 Magyar gyereknek tele nyomják a az agyát minden szarral mire azt tanulja amit kéne és a mostani világban inkább el megy dolgozni, mert éhen hal a család mint, hogy tanuljon 20 évig és százezreket fizessen ki érte... A másik, hogy nulla a fegyelem az iskolákban és állandó jelleggel jelentgetik fel a tanárokat mert pofon vág 1 gyereket. Hát ez mi!!?Marky írta:ezt remélem nem gondolod komolyan. tudom jól, hogy vannak iskolák, ahol egy évfolyamba jár 3 gyerek, de akkor is baromság ilyet kijelenteni. az oktatás az, amiből pénzt kivonni nem lenne szabad, mert a következő nemzedék még jobban le lesz süllyedve. ez az ország nagy problémája jelenleg is, hogy nincs elég tanult ember, aki előre tudná vinni, amit kell.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 18., csütörtök 11:22
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 18., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 18., csütörtök 10:50
Ez mi?Bezzeg ha az ellenkezőjét mondom akkor egyetértesz
Persze nyilvánvaló, gondolom ránéztél a tabellára és jött is a remek következtetés!Nyilvánvaló, hogy a Fradi gyengébb csapat, mint a Győr és ők sem tudnának többet elérni egy nemzetközi kupában
Azért ennél picit több rálátásom van a dolgokra, de mindegy is, szerintem a magyar foci ha csak egy hangyányit is fejlődött ha mondjuk a 2006-2010 időket nézem! Ettől függetlenül nem mondtam, hogy jó a magyar foci, de néhány csapatnál látom a fejlődést!Barni,
Az egy szép dolog, hogy kijársz az nb1-es meccsekre, de amint láthattad az elmúlt nagyon sok évben éppen semmit nem számít a nemzetközi porondon, hogy hazai berkekben mit tesz le egy csapat az asztalra. Bakker, július van, és 1 darab magyar csapat áll még az európai kupákban. Nemhogy európai tavaszról beszélni álom, hanem lassan az európai őszről is. Akkor miről beszélünk?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 18., csütörtök 10:35
Bezzeg ha az ellenkezőjét mondom akkor egyetérteszBBarni írta:Szerintem itt elég is!Csak nem a Fradi? Még a Győrnél is jóval gyengébbek![]()
![]()
![]()
Hatalmas szakértővel van dolgunk!
Teljes mértékben komolyan gondolom ezt, de ez már nem ide való témaMarky írta:ezt remélem nem gondolod komolyan. tudom jól, hogy vannak iskolák, ahol egy évfolyamba jár 3 gyerek, de akkor is baromság ilyet kijelenteni. az oktatás az, amiből pénzt kivonni nem lenne szabad, mert a következő nemzedék még jobban le lesz süllyedve. ez az ország nagy problémája jelenleg is, hogy nincs elég tanult ember, aki előre tudná vinni, amit kell.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 18., csütörtök 10:24
Barni,BBarni írta:Szerintem itt elég is!Csak nem a Fradi? Még a Győrnél is jóval gyengébbek![]()
![]()
![]()
Hatalmas szakértővel van dolgunk!
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 18., csütörtök 10:23
ezt remélem nem gondolod komolyan. tudom jól, hogy vannak iskolák, ahol egy évfolyamba jár 3 gyerek, de akkor is baromság ilyet kijelenteni. az oktatás az, amiből pénzt kivonni nem lenne szabad, mert a következő nemzedék még jobban le lesz süllyedve. ez az ország nagy problémája jelenleg is, hogy nincs elég tanult ember, aki előre tudná vinni, amit kell.Wertz írta: Egy-két iskolát amúgy simán be lehetne záratni, mert így is sok van belőlük feleslegesen
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 18., csütörtök 9:45
Szerintem itt elég is!Csak nem a Fradi? Még a Győrnél is jóval gyengébbek
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 18., csütörtök 9:40
Magyar szinten, de nemzetközileg semmit. Mindkettőben ugyanaz van meg, mint eddig. Eljuthatnak max a 3. körig aztán jön a kiesésBBarni írta:A Fradi hatalmasat fejlődött 1 év alatt nem csak a pályán!A Honvéd is
Semmivel sem jobbak ők sem. A tavalyi EL csoportkör egy kifutott eredmény volt, egy kiváló edző teljesítménnyelBBarni írta: vidi is a tényleg szánalmas kieséstől függetlenül, elég jó csapat
Csak nem a Fradi? Még a Győrnél is jóval gyengébbekBBarni írta:Olyan csapat amelyik még komoly sikereket érhet el a nemzetközi kupákban, még mindig csak egy van!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 18., csütörtök 8:57
Ha az ember nem nézi az mb1-es meccseket akkor igen!Akkor egész jól titkolják
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. július 18., csütörtök 8:37
Akkor egész jól titkoljákvannak azért jól fejlődő csapatok is
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 18., csütörtök 7:38
Csak a szokásos tévhit amit a legtöbb ember birkamódjára magyaráz. A 2000es években az elmúlt 2-3 év kivételével a magyar foci szinte semmi állami támogatást nem kapott. Ahhoz, hogy minőségibb klubfocink legyen sokkal több pénzt kellene beleölnicart írta:Remélem ezután észbe kap a fáraó, hogy kevés pénz megy el a focira. Egy-két iskolát meg kórházat simán megérné bezáratni annak az érdekében, hogy a magyar bajnokot hazai pályán ne alázzák meg egyből az elején.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 18., csütörtök 7:36
numberone1 írta:Hagyjad mar a Siofok lefociszta oket Gyorben...nagy nulla ez Pinter, meg par futtatott jatekosa mint a Varga, Liptak v ez az Egervari kedvenc vilagtalan Koltai. Ilyen egy tusko edzovel nem is fog semmit elerni a Gyor .BBarni írta:
Nem tudom ki mit várt a győrtől de gondolom akik most siránkoznak azok nem néztek mb1-et ahol szinte ugyanilyen fos volt a győr, csak éppen nagy mázlival megspékelve!
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. július 18., csütörtök 7:32
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 18., csütörtök 7:25
Hagyjad mar a Siofok lefociszta oket Gyorben...nagy nulla ez Pinter, meg par futtatott jatekosa mint a Varga, Liptak v ez az Egervari kedvenc vilagtalan Koltai. Ilyen egy tusko edzovel nem is fog semmit elerni a Gyor .BBarni írta:
Nem tudom ki mit várt a győrtől de gondolom akik most siránkoznak azok nem néztek mb1-et ahol szinte ugyanilyen fos volt a győr, csak éppen nagy mázlival megspékelve!
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem