Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem valószínű, de kizárni sem lehet. Nyilván nem adnám el én sem, kivéve ha egy az egyben jöhetne helyére tudjukki.
Nem illik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kroost miért adnánk el?ziro4vr írta:Alapból a kptól nézve 7 értékes emberünk közül biztosan Benzema, Modric és Bale marad szerintem. Kroos és Cé valószínűleg, Isco és James közül az egyik biztos távozó, ha a másik öt marad, akkor mindkettő. Szerintem ez a nyári egyenlet alapja.
Auba, Hazard, Pogba hármasból könnyen lehet, hogy kettő jön, még Kantét tartom sanszosnak, ha Pogba túl drága.
Istenem, Hazardot ha elhozzuk, mekkora világi nagy balfaszok leszünk már megint.

Nem tudom mi lesz, de egy csatár csere meg egy tehetséges szélső csere mindenképpen kell. Francia ligában ott az a Dembelé gyerek, akit Remy nyomat, reméljük nem Jesé-szindrómás a dolog, illetve a Lilleben is van egy marokkói, aki mondjuk elég fegyelmezetlen, de hasonlóan gyors és jól cselező, mint a kis francia. Túl sokat szerintem nem kéne beleinvesztálni ezekbe a játékosokba, mint pl. Varaneba.
Amúgy olvastam egy cikket, hogy mennyivel jobban érvényesült Morataval a Juve a Bayern ellen és tényleg mind a 4 góljukat akkor szerezték, mint amikor a pályán volt, viszont továbbra sem hoznám vissza, mert nevetségesen kevés gólt szerez. Pedig ilyen test felépítéssel és sebességgel szerintem az olasz liga császára is lehetne.
Amúgy olvastam egy cikket, hogy mennyivel jobban érvényesült Morataval a Juve a Bayern ellen és tényleg mind a 4 góljukat akkor szerezték, mint amikor a pályán volt, viszont továbbra sem hoznám vissza, mert nevetségesen kevés gólt szerez. Pedig ilyen test felépítéssel és sebességgel szerintem az olasz liga császára is lehetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Alapból a kptól nézve 7 értékes emberünk közül biztosan Benzema, Modric és Bale marad szerintem. Kroos és Cé valószínűleg, Isco és James közül az egyik biztos távozó, ha a másik öt marad, akkor mindkettő. Szerintem ez a nyári egyenlet alapja.
Auba, Hazard, Pogba hármasból könnyen lehet, hogy kettő jön, még Kantét tartom sanszosnak, ha Pogba túl drága.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Elkuldenèk szerencsètlen Zidanet azt annyi.Problèma megoldvanmate írta:Ennyiből érdekes lenne ha kiesnénk most BL-ből, akkor tuti hullanának a fejek
(...úristen azért szurkol, hogy kiesen a kedvenc csapata, áruló.)

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ennyiből érdekes lenne ha kiesnénk most BL-ből, akkor tuti hullanának a fejek 
(...úristen azért szurkol, hogy kiesen a kedvenc csapata, áruló.
)

(...úristen azért szurkol, hogy kiesen a kedvenc csapata, áruló.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
O meg.meg talán Hazard.
De ha már annyira haldoklik èrte,rendeljen egyet.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
A negyeddöntők előttig átgondolom. :Đ
Addig hátha lesérül vagy sittre kerül valamelyik a háromból.
Amúgy szerintem mindenképp fifa mód lesz a nyáron, kérdés kinek a kezében lesz a kontroller.
Addig hátha lesérül vagy sittre kerül valamelyik a háromból.

Amúgy szerintem mindenképp fifa mód lesz a nyáron, kérdés kinek a kezében lesz a kontroller.
Nem illik.
- nmate
Az komoly pakk lenne, kár hogy FIFA-ban is lehetetlen
Ja, amúgy ott a BL sorsolás gondolkozz :Đ

Ja, amúgy ott a BL sorsolás gondolkozz :Đ
- ziro4vr
Dortmund pakk pont kijön belőle. Gündi és Auba, meg esetleg Reus, érte megkapják Jesét. :Đnmate írta:Iscot, Jamest remélem eladjuk, ez jó hír. Az 120 milla minimum kéne legyen.
Nem illik.
- nmate
Iscot, Jamest remélem eladjuk, ez jó hír. Az 120 milla minimum kéne legyen.
- ziro4vr
Hazard szerinted jobban meghalna a mezért mint egy Verratti mondjuk?

Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nagyon nem egyszerű a történet amúgy... Már ha csak azt nézzük, hogy aki hozzánk igazol az elkényelmesedik, akkor sem. Persze vannak kivételek, mint Modric például. De lényeg a lényeg, hogy ha jobban bele gondolok, akkor nem tudok olyan nevet írni, aki nálunk teljesedne ki és megrohadna a mezért. Aubameyang meg talán Hazard. De egy Pogba, meg sajnos Verratti sem biztos, hogy mindig fullon pörögne és meghalna a mezért.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Zidane helyében a primadonnákat nagyon sürgősen szembesíteném azzal, hogy ez a keret mit tett le az asztalra, mit nyertek meg. Elég soványka lenne az a lista sajnos. Ha tudomásul vették, és még mindig nem hajlandó valaki futni, kúszni-mászni, és csak a kezdőkörben sétálgat, amikor kontrázik az ellen, az mehet is nyáron.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Jól elszaladt az idő. Már ápr. 1 van?wZoLee7 írta:Nagyon lassanMARCA | Carvajal Danilo előtt volt a rangsorban, de a brazil lassan kezdi igazolni az árát.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyon lassanMARCA | Carvajal Danilo előtt volt a rangsorban, de a brazil lassan kezdi igazolni az árát.

Ő csatár, nem? na meg már öreg is. Illetve nem hiszem, hogy a Hellas Verona eladná nekünk.Kerlon írta:Esetleg egy 442-t tudok elképzelni, ahol Pogba "balszélső" és középen Luka-Toni.

:Đ :Đ :Đ
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Láttam.Kerlon írta: Mi a pöcsömről beszélsz?Láttad te a 2014 őszén játszó Real Madridot?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Mi a pöcsömről beszélsz?Veidt írta:Akkor nem nagyon rúgunk gólt. 4-4-2 amúgy is csak középcsapatoknál működik manapság, kivéve Leicester (az iszonyatos fizikai fölény miatt).Kerlon írta: Esetleg egy 442-t tudok elképzelni, ahol Pogba "balszélső" és középen Luka-Toni. Elől Benzema meg Aubame, jobb oldalon meg Vazquez.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Akkor nem nagyon rúgunk gólt. 4-4-2 amúgy is csak középcsapatoknál működik manapság, kivéve Leicester (az iszonyatos fizikai fölény miatt).Kerlon írta: Esetleg egy 442-t tudok elképzelni, ahol Pogba "balszélső" és középen Luka-Toni. Elől Benzema meg Aubame, jobb oldalon meg Vazquez.![]()
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8