Ja, még valami. Nekem úgy tűnt mintha Khedira feljebb játszott volna mint Modric?

HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. április 24., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:29
nem akarok ujabb vitat inditani veled(szerintem ertelme sem lenne), de abban biztos, h jobban elveznenk a meccseinket.Savant írta:
Így van. Jöhet Gündogan, Pogba, meg Vidal. Nem lesz elég jó. Ja de. Ha jön Arzén, a mocskosretkesundorító Murinnyó meg eltakarodik.
Vagy nem.
Ja hogy volt már itt pár edző 10 év alatt.. kisebb, nagyobb kaliberek... senkivel nem ment. Majd jön a trófeát trófeára halmozó megváltó a ködös albionból... majd ő.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 24., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. április 24., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 24., szerda 23:22
Valahogy én is Benítezre számítok.El Unico írta:Ha gi akarok lenni,akkor azt mondom,Rafa Benítez fog érkezni ide. Ha van egy kis szerencsénk,Perez elintézi Kloppot.
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. április 24., szerda 23:21
Így van. Jöhet Gündogan, Pogba, meg Vidal. Nem lesz elég jó. Ja de. Ha jön Arzén, a mocskosretkesundorító Murinnyó meg eltakarodik.petiamadridista írta:pl a Kaká - CRonaldo - Benzema - Xabi Alonso 4esre 2009 nyarán hányanmondták azt, hogy sz.r??
Robben jelenleg a Bl egyik legjobb játékosa.
Mióta elment Madridból már 3.szorra viszi be a Bayernt a döntőbe.
És ő milyen volt a Bernabeú népének?
Volt olyan jó? Egyáltalán jó volt???
F.szt.
És tessék.
Vagy Sneijdert is mondhatnám.... (ugye Interrel..)
Egyszerűen...
elképesztő. Bárkit ide lehet hozni, meg el lehet zavarni semmi.. foganatja nincs már évek óta..
Ez az abszolút dühítő.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 24., szerda 23:20
elvileg lehet hogy jó játékosok, de hogy az ilyen özilek dimariák higuaínok khedirák és az ehhez hasonló felhájpolt senkik nem az a kategória, amit ide kéne hozni az biztos.petiamadridista írta:én nem feltétlenül a játkoskeretben látom a bajt.
ez egy 400 millió eurós projekt.
Ezek elvileg jó játékosok.
Sztárok.
Itt valaki, valamit nagyon elszúrt...
Tehát érted. 400 millió eurót azért sz.ért nem fizetnek ki. Még a nagyon hülyék sem.
És ez jött vissza belőle...
ez nagyon nagy égés. nagyon gáz.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 24., szerda 23:20
És utána pedig totálisan összeomlik, tönkremegy a csapat. Nem volt ez máshogy sem a Portónál, sem az Chelseanél és az Internél. Mondjuk csak abban az esetben tartanám itt Mout, ha nyáron tényleg bevásárolunk. Akkor szerintem megint felspannolja őket és sz*rrá verünk mindenkit. Ahhoz viszont szükség lesz rájuk: Carvajal,Bale,Vidal,Pogba,Cavani,ericco írta:harmadikban pedig elfogy a tudomány és lelép.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:20
az szurta el aki oda adta a gyeplot Zsozenak. Mondjuk Kaka megvetele az nem Zsoze bune arrol felmentem, de a tobbi.petiamadridista írta:én nem feltétlenül a játkoskeretben látom a bajt.
ez egy 400 millió eurós projekt.
Ezek elvileg jó játékosok.
Sztárok.
Itt valaki, valamit nagyon elszúrt...
Tehát érted. 400 millió eurót azért sz.ért nem fizetnek ki. Még a nagyon hülyék sem.
És ez jött vissza belőle...
ez nagyon nagy égés. nagyon gáz.
Jol van Muci ne erolkodj, az altalad isteniett edzo megbukott. Ennyi.beckham96 írta:......
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 24., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 24., szerda 23:17
numberone1 írta:ha Cselzi vinni akarja akkor szepen perkaljanak erte.
He?De gyerekek ne a múltban éljünk már...
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 24., szerda 23:17
De gyerekek ne a múltban éljünk már...Azért a Borussia Dortmundot nem lehet egy lapon említeni a Real Madriddal. Mármint most nem az aktuális formára értem, hanem úgy általánosságban.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. április 24., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. április 24., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 24., szerda 23:13
Ergó a játékosok.Persze, itt alapvetően nem a játékosokkal vannak a gondok (persze van pár agyilag gyökkettő), hanem a filozófiával, a felfogással. Ha normálisan meg lett volna szervezve ez a CSAPAT (szándékosan nagybetűs), akkor lehet nem szopunk 4-1-re. De hát mindenki szart bele, nem tették oda magukat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 24., szerda 23:12
Ja, de hogyan...beckham96 írta:Rosszabb? Legalább már BL elődöntőben vagyunk.
El lehet, csak nehéz. Azért a Borussia Dortmundot nem lehet egy lapon említeni a Real Madriddal. Mármint most nem az aktuális formára értem, hanem úgy általánosságban.beckham96 írta:Ez van a Dortmund sokkal jobb, miért nem lehet elviselni?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 24., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:10
ha ez igaz, akkor nem csodalkozom ezen a lelektelen szaron. Csak Perze volt az ostoba, h hagyta magat megvezetni. Ugy cakkon pakk mindennel, szabad kez, par ember eltavolitasa, szintelen jatekosok vetele, fos bajnokik turese stb.Demes írta:Úgy kell azt. Akár most is lemondhatna, már nincs rá itt szükség.ericco írta:Közben a Bild tényként állítja, hogy Mourinho a Chelseabe igazol. Állítólag a meccs után ezt elmondta a játékosoknak és Pereznek is. Ajándékba megkapja Falcaot az orosztól.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem