Remy-Remy, csúnya dolog a fake account...KAG írta:neked most frankon mayoral a kedvenc játékosod?

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 17., csütörtök 22:29
Remy-Remy, csúnya dolog a fake account...KAG írta:neked most frankon mayoral a kedvenc játékosod?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 17., csütörtök 21:50
Nem csak reméli, hogy befut, és akkor menő lesz, mert ő volt az első aki ilyen néven regisztrált.KAG írta:neked most frankon mayoral a kedvenc játékosod?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 17., csütörtök 21:35
HozzászólásSzerző: BorjaMayoral » 2016. március 17., csütörtök 21:31
wZoLee7 írta:Ez lenne számunkra a lehető legjobb forgatókönyv. Nekünk már csak a bl van, nagyon oda kell tennikodo írta: És amit szeretnék:
Wolfsburg-Real Madrid
Atletico-Barcelona
Bayern-PSG
Benfica-City
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 17., csütörtök 20:57
Bekem mint semlegesnek olyan blackcom feelingje volt inkábbMost elég volt ez az egy is.Pont beszéltük előtte, hogy de régen volt egy igazán izgalmas, körömrágós meccs. Hát megkaptuk...
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. március 17., csütörtök 20:48
Most elég volt ez az egy is.morientes írta:Mèg egy ilyen kurva szerencsètek nem lesz,hogy egy edzo ennyire elfuseráljon egy meccsetmia san mia írta:Látom volt aki maga alá szart. Jelentem kis híján én is !![]()
Egyszer volt munchenben zebra vásár,csak egyszer
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 17., csütörtök 19:21
Ez lenne számunkra a lehető legjobb forgatókönyv. Nekünk már csak a bl van, nagyon oda kell tennikodo írta: És amit szeretnék:
Wolfsburg-Real Madrid
Atletico-Barcelona
Bayern-PSG
Benfica-City
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 17., csütörtök 19:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 17., csütörtök 18:45
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. március 17., csütörtök 18:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 17., csütörtök 18:40
Mèg egy ilyen kurva szerencsètek nem lesz,hogy egy edzo ennyire elfuseráljon egy meccsetmia san mia írta:Látom volt aki maga alá szart. Jelentem kis híján én is !
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. március 17., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 17., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 17., csütörtök 17:54
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. március 17., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 17., csütörtök 16:20
Szerintem csapatkènt a citytol meg a benficatol is jobban funkcionál.Szerintem a németek nem képviselnek alacsonyabb játékerőt, sőt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 17., csütörtök 15:28
Haaat... Nem is jutottak tovább, a 4-2 elég meggyőzőrashidm írta:A Wolfsburg meg a Benfica biztos elfog pcsázni mindenkit..És mi van akkor, ha minden nagy kiesik rajtunk kívül a döntőig, akkor lépjünk vissza?
Ez kb olyan, mint tegnap meg lett mondva, hogy a juve tuti nem fog továbbjutni...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 17., csütörtök 14:50
Ricardo Rodrigezt ki ne hagyd, világon az egyik legjobban tud beadni.istimester írta:Nem tudom miért veszitek a Benficát automatikusan a VW koncern elé. Szerintem a németek nem képviselnek alacsonyabb játékerőt, sőt. Igazi húsdaráló német mancsaft, megállás nélkül mennek a 93.percig és a játékosállományuk is magas minőséget képvisel. Schürrle, Luis Gustavo, Dante, Naldo, Julien Draxler, Lord Bentnernmate írta:Olyan ellenfél kell, akik mennek ellenünk komoly tempóval, de alapvetően gyengébb szintet képviselnek minden poszton. Nem kényelmesedünk el és a továbbjutás is könnyebben meglehet. Ez a Benfica...... szóval nálam a Benfica ellőtt vannak. Számomra ők az a csapat, akiknél ugyan jobbak vagyunk, de ha lötyögünk, akkor a földbe döngölnek a 15km/fő futómennyiségükkel.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 17., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. március 17., csütörtök 14:32
Nem tudom miért veszitek a Benficát automatikusan a VW koncern elé. Szerintem a németek nem képviselnek alacsonyabb játékerőt, sőt. Igazi húsdaráló német mancsaft, megállás nélkül mennek a 93.percig és a játékosállományuk is magas minőséget képvisel. Schürrle, Luis Gustavo, Dante, Naldo, Julien Draxler, Lord Bentnernmate írta:Olyan ellenfél kell, akik mennek ellenünk komoly tempóval, de alapvetően gyengébb szintet képviselnek minden poszton. Nem kényelmesedünk el és a továbbjutás is könnyebben meglehet. Ez a Benfica.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem