Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
portik

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: portik » 2016. március 17., csütörtök 9:31

Simmonsnak Lebron ügynökségével van szerződése, plusz a nővére is náluk dolgozik valamit, elég régóta készültek az ő megjelenésére, szóval James is biztos beszél majd a fejével.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 16., szerda 12:49

Szerintem ezek közül egyik sem lesz bukó, kivéve ha súlyos sérülés fog beütni. Simmons ahogy én látom abszolút franchise player kategória lehet. 20 éves még csak, könnyen megeshet, hogy komolyodni fog az NBA-ben.

Kérdés szerintem csak az, hogy egy Durant vagy egy Lebron 2.0-át akarsz draftolni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 16., szerda 12:40

A drafttal kapcsolatban lehet érdekes megjegyezni, hogy a korábban a DraftExpress mock draftjait készítő Jonathan Givonynál (The Vertical) már nem Ben Simmons, hanem Brandon Ingram az 1/1-re várt játékos. Givony azt írta legutóbbi cikkében, hogy Ingram 14 hónappal fiatalabb Simmonsnál, 4 inch-csel (több mint 10 centi) hosszabb a karfesztávja, és 6,5 inch-csel (16.5 centi) magasabbra ér fel álló helyzetben. Jobban dob Ingram, és ez mostanában az egyik, ha nem a legfontosabb tulajdonság az NBA-ben, és az egész egyetemi idényben szebb fejlődési görbét mutatott be, mint Simmons.

Sokkal jobb csapattársnak és versenyző típusnak tűnik Ingram, és bár az igaz, hogy jóval törékenyebb a testfelépítése, de ahogy idősödik és érik, ezen könnyen tudnak segíteni, beleerősödhet a ligába. Simmonst rengetegen kritizálták, olyanok is egyébként, akik Ausztráliában dolgoztak vele - nem a legjobb csapattárs -, nagyon nem tud felnőni a feladathoz, amikor igazán kell, és az is szóba került, hogy iszonyatos statpadder, tehát a mérkőzések már nem lényeges részében tornázza fel a mutatóit. Givony olyan hasonlatokat hallott, hogy "egy magasabb Rajon Rondo", "egy atletikusabb Evan Turner" vagy "egy vékonyabb Royce White"
Hmm, érdekes lehet ez még. Kíváncsi vagyok majd a draftsorrendre, ja és ki húz egy buktát megint :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 10., csütörtök 13:44

Curry :coffee: :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 7., hétfő 7:38

DPOY :mrgreen: :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. március 7., hétfő 1:21

D will eszmeletlen mit muvel itt a vegjatekban.
Elmult ot 5 tamadasbol 3tripla, egy kettes ugyhogy nem gyengen a hintaba tette a vedojet es egyszer leadta nowitzkinek..

Szerk: meg egy kettes :lol:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. március 7., hétfő 0:18

sebydani írta:Nem vagy a barátom :-( :lol: Sajnálom, hogy nem láttam élőben egy igazi GSW hengert de maga a meccs nagyon szórakoztató :agree: Belenéztem a másik meccsbe is, azt hittem az OKC teljesen elcseszi, de azért csak behúzzák ha már az elején is megvolt a 20 pontos előny :lol: Nem vagyok nagy szaki de a szolnoki védelem tagjai közül bárki beférne az OKC defense sorába jelenleg. :mrgreen:
Akkor a ZTE az OKCt is úgy megverné? :mrgreen: B-) (kit nem? :D )

Én örülök,hogy nyert a Lakers pedig nem bírom őket,de jó volt kicsit látni szenvedni a GSWt :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. március 7., hétfő 0:02

Showtime Lakers.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 6., vasárnap 23:53

Nem vagy a barátom :-( :lol: Sajnálom, hogy nem láttam élőben egy igazi GSW hengert de maga a meccs nagyon szórakoztató :agree: Belenéztem a másik meccsbe is, azt hittem az OKC teljesen elcseszi, de azért csak behúzzák ha már az elején is megvolt a 20 pontos előny :lol: Nem vagyok nagy szaki de a szolnoki védelem tagjai közül bárki beférne az OKC defense sorába jelenleg. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 6., vasárnap 23:47

sebydani írta:
nmate írta:Lakers ma megveri Curryéket :Đ
Idén még nem láttam élőben GSW meccset,de ha nem fognak parádézni és a Lakers elveri őket nagyon nagy bajban lesznek :Đ
:) :) :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. március 6., vasárnap 12:51

Én Griffint mindenképpen cserélném. Egyszerűen nem látom azt, hogy vele valaha is bajnokságot lehetne nyerni első emberként, pedig gondolom az volt eredetileg vele a cél, hogy ő legyen a FP, amint CP kezd kikopni.Persze, nagyszerű scorer, főleg mióta megtanult középtávolit dobni, és egy kifejezetten jól passzoló magasember, de védekezésben még mindig kevés, és mivel a liga elment a stretch 4-ok irányába, nem biztos, hogy rá érdemes lenne valamit is építeni.
Én Rivers helyében deadlinekor cseréltem volna, a Boston ideális partner lehetett volna, mert Ainge megrögzötten keres egy FP-kaliber játékost, aki alappillére lehetne a Stevens által parádésan irányított fiatal magnak. Egy Amir-Crowder-James Young+pick csomagot simán le lehetett volna szerintem gombolni róluk, ami tekintve a Clippers pad "mélységét" nagyon jól jöhetett volna Docnak.

Lovenál meg szintén a Bostont tudom elképzelni végállomásként, őt régóta hajszolja Ainge, kérdés LeBron elcseréli-e, ha ismét buknak a PO-ban.
De amúgy igen, náluk sem ártana őt postázni, mert bár valóban látszik, hogy egy igazi statpadder volt a Wolvesnál, botrányos a védekezése, főleg pnr szituációknál és harmadik számú játékosként nyerhet maximum valahol bajnokságot, azért nincs igazán kiaknázva a képessége ebben a Cavsben.
Viszont nem hinném, hogy egy elit winget lehetne érte szerezni, inkább valami olyasmi csomagot, amit fentebb említettem, ami jó munkásemberekből áll, akik tűrik a padozást és képesek vezetni a 2nd unitot.

És hogy a Lakerst is megemlítsem ebben a kommentben( :mrgreen: ), Randle-t azért sem tudom annyira elképzelni a Lakers jövőbeni arcaként, amit Griffinnél írtam a stretch 4-okról. Persze lényegében most rookie, azért nem ártana, ha megtanítanák dobni a nyáron, és ráfeküdne a triplákra és a középtávolikra.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 6., vasárnap 12:43

nmate írta:Lakers ma megveri Curryéket :Đ
Idén még nem láttam élőben GSW meccset,de ha nem fognak parádézni és a Lakers elveri őket nagyon nagy bajban lesznek :Đ

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 6., vasárnap 12:36

Lakers ma megveri Curryéket :Đ

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 6., vasárnap 12:26

Este értelmes időben lesz a GSW és az OKC meccse is :agree: Végre nem felvételről kell nézni :D

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. március 6., vasárnap 0:25

Szerintetek mi lesz Griffinnel? A Clippers nélküle is nyeri a meccseket, persze egy playoffban komoly impact lenne.

Illetve mi lesz Love-al? Kicsi a minta, de kb. amit ő, azt egy Channing Frye lehozza, nem biztos hogy hülyeség lenne elcserélni egy elit wingre.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. március 6., vasárnap 0:25

Curry shooting drill, elmész a búsba jeligére

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. március 4., péntek 12:07

Ha nem jön valami szupersztár FA akkor 3-4 év.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 4., péntek 8:32

A Golden State egymás után a 44. hazai alapszakaszbeli mérkőzését nyerte meg, amivel beállította a Chicago Bulls ligarekordját. A Michael Jordan vezette Bikák 1995. március 30. és 1996. április 4. között győztek sorozatban 44-szer az alapszakaszban.
Na, ez a nem mindegy. :|

Kérdés, NBA-szakértők: Lakers mikor fog kilábalni ebből a gödörből? Esélyem sincs követni az NBA-t sajnos, így nem vágom mi a helyzet velük, csak azt látom, hogy rém gyengék. Most már 3-4 éve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 4., péntek 8:19

TBone írta:én nagyon csípem Westbrookot, ő és KD miatt a kedvencem az OKC, de ez megint mi volt?
Le is hozták a statisztikát: a negyedik negyed vagy a hosszabbítás utolsó 10 másodpercében az egyenlítésért vagy a győzelemért 5/38-cal dobott eddig karrierje során (3/26 triplából). Clutch.

Az éjjel Curryék megint elkapták őket, igaz csak a 4-ik negyedben, b2b-t jáátszott az OKC, és már a múltkor sem bírták a végét a Clippers ellen.
De azért aki nem látja Curry hatását a csapatra az vak :roll:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. március 3., csütörtök 17:50

TBone írta:én nagyon csípem Westbrookot, ő és KD miatt a kedvencem az OKC, de ez megint mi volt?
Jézusom. Ráadásul ott ment vele Foye és ha jól láttam Jamal Crawford átváltott Westyre, az egy wide-open tripla lett volna.

Más. Megváltozott Lakers offense+bizalom és D'Angelo fiam magára is talált. All-star óta eltelt 7 meccsen 19.9-3.1-4.7, 51.6 mezőnyből, 53.8 tripláról, igencsak dicséretes. Kevés labdát ad el, viszont a büntetőzésén meg a védekezésén kell még melózni, utóbbin rengeteget.
De, ez már azért biztató helyzet, persze azért kéne nagyon a pick, amivel Simmonst/Ingramet ki lehet húzni.

Vissza: