HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 17., csütörtök 19:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 17., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 17., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. március 17., csütörtök 18:53
Egyre sanszosabbnak tűnik, hogy az ifjú titánok nem érik meg a kövi szezont; mind2 srácot abszolút kedvelem ugyanakkor a teljesítményük jó ideje messze elmarad attól, amit ez a mez megkövetelne egy játékostól, így abszolút nem lenne meglepő, ha a Bernabéuban nyáron útilaput kötnének a talpukra.Perez úgy határozott, hogy James és Isco is átadólistára fog kerülni a nyári átigazolási szezonban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 17., csütörtök 16:53
Azt nem így közölném le a helyükben..Realista24 írta:Sérülés szempontjából nézd.Kerlon írta: Ez amúgy mi? Pepe is meg Ramos is eltiltott, ergo nem állnak rendelkezésre a Sevilla ellen.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. március 17., csütörtök 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 17., csütörtök 11:13
Sérülés szempontjából nézd.Kerlon írta:Ez amúgy mi? Pepe is meg Ramos is eltiltott, ergo nem állnak rendelkezésre a Sevilla ellen.Copa: A Sevilla ellen lesz az ötödik olyan alkalom, amikor minden játékos Zidane rendelkezésére fog állni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 17., csütörtök 10:56
Ez amúgy mi? Pepe is meg Ramos is eltiltott, ergo nem állnak rendelkezésre a Sevilla ellen.Copa: A Sevilla ellen lesz az ötödik olyan alkalom, amikor minden játékos Zidane rendelkezésére fog állni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 16., szerda 20:26
Veidt írta:Florenzi nagy előnye hogy ő aztán tényleg szívvel játszik, minden meccsen megdöglik és a középpályán is jól használható. De őt esélytelen bárkinek hozni, vsz Totti és De Rossi nyomdokaiba lép, és még legalább 7-8 évig Rómában fog maradni.
(sok római médium egyébként úgy emlegeti hogy "secondo capitano futuro", hiszen ha Totti elmegy, akkor De Rossi lesz a kapitány, utána pedig ő)
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 16., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. március 16., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 16., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 16., szerda 19:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 16., szerda 19:42
Luca Toni jól kente a Bayernben emlékeim szerint.nmate írta:Akkor is olaszAz összes egy csőd volt bármelyik másik ligában. Nem kellenek, mondom van jobb.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 16., szerda 19:32
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 16., szerda 19:27
Szerintem támadásban jobb backek között nem sokan vannak jobbak, ha nem is top 10 de azért nem középszer, tudom, hogy csak Seria A, de azért van 6 gólja idén.nmate írta:Ja, de arra mondtam, hogy ilyen képességű van olcsóbban is.MesQueUnClub írta:Tulajdonképpen Carvajal mögé gondoltam. Nem kezdőbe.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 16., szerda 19:22
Ja, de arra mondtam, hogy ilyen képességű van olcsóbban is.MesQueUnClub írta:Tulajdonképpen Carvajal mögé gondoltam. Nem kezdőbe.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 16., szerda 19:20
Tulajdonképpen Carvajal mögé gondoltam.nmate írta: Teljesen mindegy, kivel áll ott szemben, a védekezési hiba meglett volna. Csak Cé büntetett, míg mondjuk egy Hazard alibi visszapasszal intézte volna el a dolgot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 16., szerda 19:06
Teljesen mindegy, kivel áll ott szemben, a védekezési hiba meglett volna. Csak Cé büntetett, míg mondjuk egy Hazard alibi visszapasszal intézte volna el a dolgot.MesQueUnClub írta:Jó hát Cé ellen, sok jobboldali védő követett már el védekezési hibát.nmate írta:Ellenünk szerintem 2-3x is komoly védekezési hibát vétett, egyből gól is lett.Én inkább a támadásai miatt hoztam fel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 16., szerda 19:01
Ezt Danilo is simán hozzá. Sajnos velünk.nmate írta:Ellenünk szerintem 2-3x is komoly védekezési hibát vétett, egyből gól is lett.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem