Középre egy bulldog, engem Kanté meggyőzött. A többiek pedig maradhatnak, egyedül James akit nem tudok hová tenni. Sokat fizettünk érte, ennyit nem ad senki.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 16., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 16., szerda 11:01
Nem az a lényeg, egy top Yayáról beszéltem, úgy is csak elméleti az egész, mindegy is..Berti írta:Yaya? Mikor láttál utójára City meccset?
Az egész csapat mentalitásával van baj, ezt is tudjuk, de a középpálya akkor sem jó..nmate írta:Nincs itt a középpályásokkal baj.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 16., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 16., szerda 10:38
Szinte már csak elorefelè játszik.Yaya? Mikor láttál utójára City meccset?
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 16., szerda 10:16
Yaya? Mikor láttál utójára City meccset?Anthony írta:Na igen, sehogyan sincsen meg az egyensúly, Kovacic és Casemiro is kevés az előre játékban. Kb. 2 éve mondom, hogy a BBC csak akkor működhet, ha ilyen all star középpálya lenne mögöttük, hogy Modric-Pogba-Yaya. De még ők sem bírnák az összes meccset fizikailag, teljesen elbacott koncepció ez.Rejtély az öltözőben, avagy Zidane keresi a tökéletes középpályát
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 16., szerda 10:10
Na igen, sehogyan sincsen meg az egyensúly, Kovacic és Casemiro is kevés az előre játékban. Kb. 2 éve mondom, hogy a BBC csak akkor működhet, ha ilyen all star középpálya lenne mögöttük, hogy Modric-Pogba-Yaya. De még ők sem bírnák az összes meccset fizikailag, teljesen elbacott koncepció ez.Rejtély az öltözőben, avagy Zidane keresi a tökéletes középpályát
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 11:25
Most erre mit mondjak.Ha Hamesz nem tehet az árárol akkor o se.Ha meg már itt van,legalább tehermentesitse Carvajalt vagy Marcelot.Ès se orulok hogy itt van,de hát na,ugyes az ugynoke ha már o nem is.Jó, csak ennyi pénzért nem az kéne, hogy gyengébb csapatok ellen nem lesz rossz opció
Mèg Robinhot ide veheted,ha már Gagot idevettedMarcelo-Higuaín-Gago óta semmi értékelhető fiatal nem érkezett például Dél-Amerikából.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 13., vasárnap 11:01
Pedig Danilo leigazolásával még jót is tettetek nekünk.. :ĐKAG írta:Ja, meg úgy nem tudtunk volna kibaszni a barcával, hogy elviszünk egy olyan játékost akit ők is akarnak........
Varane azért nem volt rossz vétel, pedig elég ismeretlen játékos volt, mielőtt kikukáztátok.Kerlon írta: Marcelo-Higuaín-Gago óta semmi értékelhető fiatal nem érkezett például Dél-Amerikából. Vagy akárhonnét.
Ezt mondjuk nem értem, Kurzawa mitől gyengébb szintekkel?Veidt írta: Maxwell - Kurzawa
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 10:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 10:56
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 13., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 13., vasárnap 10:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 13., vasárnap 10:48
Fabinho? Saját nevelés, nem?KAG írta:Ő volt nálunk is kölcsön nem?
Még felépítésre,játékra is hasonló mint Danilo.
Csak ő nem 35-40 hanem 15 lett volna.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. március 13., vasárnap 10:38
Ott van mindjárt Fabinho. Vele meg Carvajallal hosszú évekre rendbe lenne a jobbos.Francia ligából simán lehetett volna kukázni valami fekát aki lehozza azt amit Ő is 10-15, de legyen 20 millió euroért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 10:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 10:31
morientes írta:Amit meg kellett oldania azt megoldotta,a beadásai sem voltak szarok,nèha mèg nèhány 1v1-et is megcsinált...chronic írta:Nem tudom. Danilo-t én ugyanolyan fosnak láttam az elmúlt pár meccsen is mint az egész szezonban. Hihetetlenül buta és suta. Hol vannak már a Cafu-k?
Ahhoz kèpest amilyen azelott volt mindenkèpp van nèmi fejlodès.
Nyilván nem egy Carvajal szint,meg nem is lesz,de akár csak Casemiro,gyengèbb csapatok ellen nem rossz opcio.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem