Azèrt nyertek.Rosszul emlékszel, a döntőben is kezdő volt.

Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezzel az erővel Özillel meg bajnokságot nyertünk. Csak volt valami köze hozzá, ha más nem az a gólpassz a Barca ellen. Egy szóval se mondta M1Ö sem, hogy jobb játékos, mint Modric, de jó volt a hasonlata.morientes írta:Èn meg azèrt irtam hogy vele BL-t nyertunk.Csak volt valami koze hozzá,ha más nem az a szoglet a dontoben...
Rosszul emlékszel, a döntőben is kezdő volt.morientes írta:O ahhoz a VB cimhez nem igazán tett hozzá semmit,ha jol emlèkszem ki is kerult a csapatbol,Khediraval egyutt,mig Modric csak adott egy kulcs golpasszt.Özil meg nyert egy VB-t, úgy, hogy tett hozzá.
Ez meg már tényleg üldözési mánia.morientes írta: De elèg nekem már belole mára...majd holnap ugy is brillirozik,ha jo lesz a senal isten lesz,ha nem,akkor az majd nem rajta mulik.
- morientes
Várjál mèg azzalEURÓPA liga![]()

O ahhoz a VB cimhez nem igazán tett hozzá semmit,ha jol emlèkszem ki is kerult a csapatbol,Khediraval egyutt,mig Modric csak adott egy kulcs golpasszt.Özil meg nyert egy VB-t, úgy, hogy tett hozzá.
De elèg nekem már belole mára...majd holnap ugy is brillirozik,ha jo lesz a senal isten lesz,ha nem,akkor az majd nem rajta mulik.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
EURÓPA ligaBBeno írta:chelseabe biztos nem fog menni. neki helye van európában. ezért szerintem amíg nem fix a mu szereplése sem addig az is csak pletyka.

Majd oda megy, ahol többet adnak és jobban nyalnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
chelseabe biztos nem fog menni. neki helye van európában. ezért szerintem amíg nem fix a mu szereplése sem addig az is csak pletyka.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Foot Mercato: Chelsea have offered Zlatan Ibrahimovic a bumper contract to join the Blues this summer when his Paris Saint-Germain contract comes to its conclusion.
L'Equipe: Manchester United have stolen a march on Chelsea by making contact with Zlatan Ibrahimovic ahead of a proposed free transfer, though the striker is set for talks over an extension at Paris Saint-Germain next month.
L'Equipe: Manchester United have stolen a march on Chelsea by making contact with Zlatan Ibrahimovic ahead of a proposed free transfer, though the striker is set for talks over an extension at Paris Saint-Germain next month.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Özil meg nyert egy VB-t, úgy, hogy tett hozzá. Na most akkor?morientes írta:n meg azèrt irtam hogy vele BL-t nyertunk.Csak volt valami koze hozzá,ha más nem az a szoglet a dontoben...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Nem tudtam ki hiányzott...Erre jöttél a flegmázással...![]()

Èn meg azèrt irtam hogy vele BL-t nyertunk.Csak volt valami koze hozzá,ha más nem az a szoglet a dontoben...Azért írtam, hogy akkor Modric is elmehet a 'csába,

LEGIO PATRIA NOSTRA

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
morientes írta:Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.Nèzek arsenal meccseket amugy,de nekem az nem elèg,ha 20-25 percig toppon van,aztán neg keresgèlni kell.3 meccsèt láttam amire azt mondom,na az igen.Pedig idèn elèg sok meccsèt láttam a csapatnak.Kerlon írta:Ezzel nagyjából te is elismerted, hogy nem láttad idén játszani. Maximálisan ő az Arsenal legjobbja és nem csak a sok szar közül tűnik ki, hanem tényleg remek idényt hoz, de a társak kevesek. Az egyiptomi vkp is két lövés 15ről kirúgott a stadionból ahelyett, hogy gólt szerezzen. Illetve nem értem a Ronaldoval való összehasonlítást, mert míg C a legrosszabb idényét hozza nálunk, addig Mesut talán olyat hoz Londonban, amit még itt sem rakott le az asztalra.
De idefigyelj...veled-èn legalább is-elèg èrtelmesen el tudok konzultálni a focirol.De ha szoba kerul Ozil,ott vège.Te nagyon elfogult vagy vele kapcsolatban,ugy hogy lapoztam
Giroud legalább annyit tett hozzá ehhez az arsenalhoz idèn,rola mèg sem beszèl senki.
Így reagáltál Kerlonra, hogy megette a fene, hogy mezőnyben is jó, a csapata legjobbja, ha az eredményben nem jön ki. Azért írtam, hogy akkor Modric is elmehet a 'csába, mert "csak" a legjobbunk, élmény nézni a játékát, de eredményességben mégsem jön ki. Erre jöttél a flegmázással...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Egyèbkènt a MU-ba nem kehetetlen hogy kikot.
Most nemtom Mouval mennyire vannak joban,ha egyáltalán a portugál lesz az edzo.
Remèlem hogy inkább Giggs.
Most nemtom Mouval mennyire vannak joban,ha egyáltalán a portugál lesz az edzo.
Remèlem hogy inkább Giggs.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Guardiola lehet igényt tartana az öreg barátjára

Annyira ő sem hülye, hogy Vardy mögött padozzon.ziro4vr írta:De leginkább Ibra pl-t akar nyerni, az meg ott lehetetlen. Elmegy a Leicesterbe.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De leginkább Ibra pl-t akar nyerni, az meg ott lehetetlen. Elmegy a Leicesterbe.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ibra biztos nem lesz Arsenal játékos szerintem.
Túlkoros, drága, nagyképű és a hozzáadott értéke kevés.
Túlkoros, drága, nagyképű és a hozzáadott értéke kevés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lehet Depay fiaddal fogja nyomni, ha még őt elviselik Manchesterben egy évig vagy Özil fiammal. Aztán elvileg megy Miamiba.BBeno írta:le én, de azért hogy ide igazoljon. vagy a retiro közepére is tehetnénk egy akkora zlatan szobrot engem nem zavar.
Jól van, azt lehet benéztem. Mondjuk viccnek is rossz volt.morientes írta:Dehogynem.Dicsèrtem már èn is,idèn is,meg akkor is mikor itt játszott.Csak azok a karakterek ugy látszik láthatatlanok.Te sem kezeled a helyén.
A rajongoi esnek vele tulzásokba,mikor bead egy szogletet.Hát èn sem.Jusson eszedbe mikor olyan hatalmas Casemiro fannak probáltál beállitani,èn meg oldalakon keresztul magyaráztam mièrt o volt az avám.amúgy nagyon nem komázom, ha olyan dolog jön szóba velem kapcsolatban, ami nem igazán íródott az én billentyűzetemről.
Vagy nagyon nem szeretem mikor ledegradálnak kioktato hangnemben mint egy budos kocsogit,mindezt nagas lorol.
Na hát de a vita az ilyen.El kell viselni,nincs mese.Mi lenne ha minden szaron felhuznám magam...na off vège.Meg rèszemrol egy ideig Ozil is.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Dehogynem.Dicsèrtem már èn is,idèn is,meg akkor is mikor itt játszott.Csak azok a karakterek ugy látszik láthatatlanok.Te sem kezeled a helyén.
A rajongoi esnek vele tulzásokba,mikor bead egy szogletet.
Hát èn sem.Jusson eszedbe mikor olyan hatalmas Casemiro fannak probáltál beállitani,èn meg oldalakon keresztul magyaráztam mièrt o volt az avám.amúgy nagyon nem komázom, ha olyan dolog jön szóba velem kapcsolatban, ami nem igazán íródott az én billentyűzetemről.
Vagy nagyon nem szeretem mikor ledegradálnak kioktato hangnemben mint egy budos kocsogit,mindezt nagas lorol.
Na hát de a vita az ilyen.El kell viselni,nincs mese.Mi lenne ha minden szaron felhuznám magam...na off vège.Meg rèszemrol egy ideig Ozil is.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
Van még 8 másik csapatod, csak elmegy valamelyikbe.BBeno írta:le én, de azért hogy ide igazoljon. vagy a retiro közepére is tehetnénk egy akkora zlatan szobrot engem nem zavar.
Nem illik.
le én, de azért hogy ide igazoljon. vagy a retiro közepére is tehetnénk egy akkora zlatan szobrot engem nem zavar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Idén láthattuk a kimaxolt Özilt, nem kell ezt túlragozni. Neki való csapat, neki való bajnokság.
Az, hogy jön néha Benő és lezsenizi, hát nagy karrier, ő ha tehetné lebontaná az Eiffel tornyot Ibra kedvéért.
Az, hogy jön néha Benő és lezsenizi, hát nagy karrier, ő ha tehetné lebontaná az Eiffel tornyot Ibra kedvéért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Na ja, R10 nem tudom hogy jön ide, más szint.
Én megértem Kerlon Isco és Özil szeretetét, mégha az érvei élét sokszor elveszik a hülye random benyögései is.
Viszont, amennyire ő kedveli őket, én is egyébként, csak elég bosszantó, mikor itt van két focista, akik képességekkel kiemelkedhetnének a mai silány fociból, csak szarnak bele, szarnak az élsportra, megelékszenek azzal, amit "kaptak". Özil is 27 éves fejjel jött rá, hogy ha beleteszi mellé a munkát is, nem jár bulizgatni meg cigizgetni, akkor végig bír futni egy meccset és nem kell lecserélni 65 perc után. Ha korábban jött volna rá...lehet akkor sem lett volna helye nálunk, de más lenne a megítélése akár, mint mondjuk egy DM esetében, aki 2x többet lúzerkedett madridi karrierje alatt, de annyira hajtott, annyira beleintegrálta magát a rendszerbe, hogy a bl győzelem egyik kulcsa lett. Isco is, egy nap majd észbe fog kapni és rákapcsol, de lehet az a nap már nem Madridban kel fel.
Sokat szidom én is pl Cét, de ember még annyit nem hozott ki a lehetőségeiből, mint ő. És most be ne támadjatok, nem azt mondom hogy az alap képességei nem top szintűek, de azok egy "sima" világklassszis szintet érnének, ami munkát mellé rakott, az teszi legendává. Rohadtul irritál mikor eldobja magát, mikor összeesik, de ez az ára annak, hogy nem a betegszobát nyomja, hogy ott van mindig amikor kell. Mondjuk ettől még sírni meg mutogatni nem kéne.
Én megértem Kerlon Isco és Özil szeretetét, mégha az érvei élét sokszor elveszik a hülye random benyögései is.

Viszont, amennyire ő kedveli őket, én is egyébként, csak elég bosszantó, mikor itt van két focista, akik képességekkel kiemelkedhetnének a mai silány fociból, csak szarnak bele, szarnak az élsportra, megelékszenek azzal, amit "kaptak". Özil is 27 éves fejjel jött rá, hogy ha beleteszi mellé a munkát is, nem jár bulizgatni meg cigizgetni, akkor végig bír futni egy meccset és nem kell lecserélni 65 perc után. Ha korábban jött volna rá...lehet akkor sem lett volna helye nálunk, de más lenne a megítélése akár, mint mondjuk egy DM esetében, aki 2x többet lúzerkedett madridi karrierje alatt, de annyira hajtott, annyira beleintegrálta magát a rendszerbe, hogy a bl győzelem egyik kulcsa lett. Isco is, egy nap majd észbe fog kapni és rákapcsol, de lehet az a nap már nem Madridban kel fel.
Sokat szidom én is pl Cét, de ember még annyit nem hozott ki a lehetőségeiből, mint ő. És most be ne támadjatok, nem azt mondom hogy az alap képességei nem top szintűek, de azok egy "sima" világklassszis szintet érnének, ami munkát mellé rakott, az teszi legendává. Rohadtul irritál mikor eldobja magát, mikor összeesik, de ez az ára annak, hogy nem a betegszobát nyomja, hogy ott van mindig amikor kell. Mondjuk ettől még sírni meg mutogatni nem kéne.

Nem illik.