Szidd csak Roncit, itt a válasz.nmate írta:Ki más?

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 20., vasárnap 21:50
Szidd csak Roncit, itt a válasz.nmate írta:Ki más?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 15., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 9., szerda 20:11
Mit küldjön? Dedikált képet a hátsójáról?Kerlon írta:Nekem Ronaldohoz annyi elvarasom van, hogy küldjön és ne essen össze reklamalva minden kontaktnal. Jó lenne, ha azt a kib*szott ideál alkatat kihasznalna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 9., szerda 16:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 9., szerda 16:49
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 9., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 9., szerda 10:04
Nekem is.Akkor leszek megvadulva ha csak a csapkodás meg az integetès lesz.BBeno írta:na nekem meg az is eleg ha o lovi a 3.ra a 4.et a dontoben. van ez igy.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 9., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 9., szerda 9:57
Haggyad már,olyanokat látsz bele a háeszekbe ami ott sincsVan köztük néhány év különbség, én ezért nem hiszek ilyen megújulásban.
Jól lövi a szabadokat? Mert most volt kettő jó neki? Majd, ha konstans veszélyes, akkor beszélhetünk tendenciáról. Eddig is betalált 50-80 rúgásonként.
Elsosorban globális èrtelemben èrtettem,bár a forumon is vannak ilyenek,akinek meg nem inge...Pont errol beszelt El Unico is: "és már csak azért is olyan dolgokat láttok bele egy egy hsz-ba, amiről nincs szó."
Ami sunyi alamuszi dolgot illeti,aki olvasott toled már,tudja mirol beszèlek.BBeno írta:nem tudom mit tekintesz "először" nek de en mar az elso kommentben arrol irtam hogy meglehet a rekord Roncinak foleg ha a wolfsburgot kapjuk. az meg hogy mi a sunyi alamuszi nem tudom mirol beszelsz de ezekszerint jobban varsz egy rangadot es nehez meccset es esetleges kiesest mint egy sima tovabbjutast... hat nalam utobbi.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 9., szerda 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 9., szerda 9:45
Van köztük néhány év különbség, én ezért nem hiszek ilyen megújulásban.Aztán mi lett? Megújult, és nézzétek meg hogy futballozik Neymarral és Suarezzel.
Ez CR esetében miért ne történhetne meg ugyanígy? Volt egy gyenge időszaka, kezd alakulni a játéka, rendre betalál, veszélyes a kapura, ismét jól lövi a szabadrúgásokat, és motivált.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. március 9., szerda 9:34
Pont errol beszelt El Unico is: "és már csak azért is olyan dolgokat láttok bele egy egy hsz-ba, amiről nincs szó."morientes írta:Ki mondta hogy nem?De a csapat folè emelni,hogy nèlkule a Real Madrid csak real madrid,az nonszensz.El Unico írta:Akik itt vannak, főleg olyanok akik már régota forumoznak, elsősorban Real Madrid drukkerek, de azért lehet irni arrol hogy szurkolunk CR-nek is es szovatesszük az egyéni teljesítményt is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 9., szerda 9:25
Nem mindenbe,csak nèhányan máskèpp látják ezt a Robaldo dolgot.Gond?Egyébként meg az a baj, hogy sokan itt tényleg mindenbe belekötnek, és már csak azért is olyan dolgokat láttok bele egy egy hsz-ba, amiről nincs szó.
Ki mondta hogy nem?De a csapat folè emelni,hogy nèlkule a Real Madrid csak real madrid,az nonszensz.Akik itt vannak, főleg olyanok akik már régota forumoznak, elsősorban Real Madrid drukkerek, de azért lehet irni arrol hogy szurkolunk CR-nek is es szovatesszük az egyéni teljesítményt is.
Ekèzni?Ekèzni??De hát nem ekèzi senki,csak azt mondjuk ez a Ronaldo nem az a Ronaldo,mint volt,rughat akár hány golt egy meccsen,ha egy atletico ellen meg....Csak azért mert ő CR, és van neki egy stílusa, még nem kell homokba dugni a fejünket,és megállás nélkül ekézni, tisztelet a kivételnek.
Akkor nem èrtem mièrt reagálsz egyáltalán.Mondjuk az,hogy ilyen sunyi,alamuszi modon,kodositve ès terelve,(mert arrol eloszor szo sem volt hogy kit vagy mit kap a csapat a kovi korbe),de hát ez már meg sem lep.Vannak a fèrfiak akik face to face,meg van a másik fajta...kicist sem erdekel mit gondolnak paran.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 9., szerda 9:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 9., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 9., szerda 8:57
Már elnèzèst,de nem hiszem hogy megèrtettèl.Már elnézést, de miért nem lehet beszélni egyéni rekordokról? Azért nehogy már minden tiltott legyen, csak, mert CR.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 9., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 9., szerda 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 9., szerda 8:47
Örülök, hogy van még rajtam kívül olyan, akinek átjött a dolograshidm írta:A csapatot meg szarjuk le? Vagy esetleg nevezzük át a csapat nevét FC Cristiano Ronaldo-ra?BBeno írta:Ronci nyugodtan rámehet a saját rekordjára idén. főleg ha a wolfsburg lesz a kövi ellen.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem