45 millát kell befizetnie, ennyi erővel einstandolhatták volna kapásból.Veidt írta: Valóban, jó nagy faszságot mondtam. 40 millió az volt amennyi vagyonát legutóbb befagyasztották a brazil hatóságok.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 18., péntek 17:59
45 millát kell befizetnie, ennyi erővel einstandolhatták volna kapásból.Veidt írta: Valóban, jó nagy faszságot mondtam. 40 millió az volt amennyi vagyonát legutóbb befagyasztották a brazil hatóságok.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 18., péntek 17:12
Valóban, jó nagy faszságot mondtam. 40 millió az volt amennyi vagyonát legutóbb befagyasztották a brazil hatóságok.BarçaNorbi írta:Nem!Veidt írta:Az durva, ha jól emlékszem 40 millió körül van a vagyona. Nem?Sztem az max egy évi fizetés+szponzori pénzek neki, ami nem kevés, de nem hiszem, hogy megrázza.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 18., péntek 17:07
Nem!Veidt írta:Az durva, ha jól emlékszem 40 millió körül van a vagyona. Nem?
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 18., péntek 16:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 18., péntek 16:47
Realista24 írta:Neymarnak 45 millát kell befizetnie "adóhátralékként".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 18., péntek 16:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 15., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 15., kedd 14:51
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 15., kedd 14:37
Mocskos patkány, pikével együtt. Ilyen példát mutatnak a fiataloknak..szomorú.Tottinho írta:Kevés ennyire undorító játékos van... és ő szerinte ez még vicces is(?)...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 15., kedd 14:34
A kopasz csávó helyében én lehet megfordultam volna és beleépítettem volna a kispad falába...Tottinho írta:Kevés ennyire undorító játékos van... és ő szerinte ez még vicces is(?)...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 15., kedd 12:55
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. március 15., kedd 12:50
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 14., hétfő 21:58
Nem csak őt, hanem a csapatot is. Így meg szerintem nehéz alkotni. Messi még mindig a jobb közegben van, van aki tehermentesítse (Neymar, Suarez), a csapat is jobb, könnyebb helyzetben van ilyen tekintetben.addig Ronaldo a kicsiket megszórja, egy komolyabb csapat meg úgy leveszi, hogy kapura se nagyon tud lőni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 14., hétfő 21:55
Nem egyszerű amúgy, mert CR is fontos gólokat lőtt a csoportkörben, meg a Roma ellen is. Ha csak a statisztikát meg a gólokat nézzük, akkor full egál. De ha megnézünk külön-külön egy Real és egy Barca meccset, akkor rájövünk, hogy Messi mennyivel fontosabb, mint CR. Fel van sz*pva Neymar meg Suarez is, hogy mennyi gólt, meg asszisztot tolnak. De az igazi játékban még mindig Messi a különbség... Szóval igazán kiéghetne már...lesliejr írta:A bajnokságban 27 gólos. Messi 21. Hol van ez az elmúlt évek gólparádéitól? Mikor évi 60-70 gólt rúgtak? Sehol. Nem ugyanaz már. Csak míg Messi játéka úgy alakult át, hogy legalább akkora hasznára van a csapatnak mint anno, addig Ronaldo a kicsiket megszórja, egy komolyabb csapat meg úgy leveszi, hogy kapura se nagyon tud lőni.
Ez hatalmas különbség. Nem csak a számokat kell nézni.
Mondjuk a BL-t adom. Azt nem is néztem, hogy 13-at lőtt már eddig.Abból 11et a csoportkörben? Mert ha jól emlékszem 1et-1et eltett a Romának oda-vissza.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. március 14., hétfő 14:57
A bajnokságban 27 gólos. Messi 21. Hol van ez az elmúlt évek gólparádéitól? Mikor évi 60-70 gólt rúgtak? Sehol. Nem ugyanaz már. Csak míg Messi játéka úgy alakult át, hogy legalább akkora hasznára van a csapatnak mint anno, addig Ronaldo a kicsiket megszórja, egy komolyabb csapat meg úgy leveszi, hogy kapura se nagyon tud lőni.Vezeti a spanyol bajnokság góllövőlistáját és a BL-ben még a saját rekordja is veszélyben van, annyi gólt szerzett eddig... Ez mi, ha nem góltermelés?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 11:29
Lehet nem, de nekem ez a poén sem szimpatikus, hogy megjátsza a sértődöttet...DinhoL írta:Látszik, h ő se gondolta komolyan a történetet..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. március 13., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 11:19
Nem látok bele semmit. azért kérdfem, hogy Suárez tényleg nem érti a poént? Vagy nála ez lenne a poén, hogy megjátsza a sértődöttet és flegmázik meg rugdos? Legyen bármelyik, egyik sem szimpatikus...DinhoL írta:Elég látványosan hülyéskednek de persze bele lehet látni bármit..
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 11:17
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. március 13., vasárnap 11:12
Elég látványosan hülyéskednek de persze bele lehet látni bármit..M1Ö írta:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... OjJiVsZEDA
00:50-nél... és tényleg gyakorolják a színészkedést!![]()
Mennyire komoly amúgy a videó? Tényleg nem érti a vámpír a poént?
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem