A kapusok nem normálisak, tudod...dannen írta:egy kis adalék az özil témát kedvelőknekMarc-Andre ter Stegen: “As a footballer, Özil is a player who can do unthinkable things, just like Messi."

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 17., csütörtök 20:26
A kapusok nem normálisak, tudod...dannen írta:egy kis adalék az özil témát kedvelőknekMarc-Andre ter Stegen: “As a footballer, Özil is a player who can do unthinkable things, just like Messi."
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 17., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 19:54
Azèrt nyertek.Rosszul emlékszel, a döntőben is kezdő volt.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 15., kedd 18:04
Ezzel az erővel Özillel meg bajnokságot nyertünk. Csak volt valami köze hozzá, ha más nem az a gólpassz a Barca ellen. Egy szóval se mondta M1Ö sem, hogy jobb játékos, mint Modric, de jó volt a hasonlata.morientes írta:Èn meg azèrt irtam hogy vele BL-t nyertunk.Csak volt valami koze hozzá,ha más nem az a szoglet a dontoben...
Rosszul emlékszel, a döntőben is kezdő volt.morientes írta:O ahhoz a VB cimhez nem igazán tett hozzá semmit,ha jol emlèkszem ki is kerult a csapatbol,Khediraval egyutt,mig Modric csak adott egy kulcs golpasszt.Özil meg nyert egy VB-t, úgy, hogy tett hozzá.
Ez meg már tényleg üldözési mánia.morientes írta: De elèg nekem már belole mára...majd holnap ugy is brillirozik,ha jo lesz a senal isten lesz,ha nem,akkor az majd nem rajta mulik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 16:25
Várjál mèg azzalEURÓPA liga![]()
O ahhoz a VB cimhez nem igazán tett hozzá semmit,ha jol emlèkszem ki is kerult a csapatbol,Khediraval egyutt,mig Modric csak adott egy kulcs golpasszt.Özil meg nyert egy VB-t, úgy, hogy tett hozzá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 15., kedd 15:39
EURÓPA ligaBBeno írta:chelseabe biztos nem fog menni. neki helye van európában. ezért szerintem amíg nem fix a mu szereplése sem addig az is csak pletyka.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 15., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 15., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 15., kedd 14:52
Özil meg nyert egy VB-t, úgy, hogy tett hozzá. Na most akkor?morientes írta:n meg azèrt irtam hogy vele BL-t nyertunk.Csak volt valami koze hozzá,ha más nem az a szoglet a dontoben...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 14:41
Nem tudtam ki hiányzott...Erre jöttél a flegmázással...![]()
Èn meg azèrt irtam hogy vele BL-t nyertunk.Csak volt valami koze hozzá,ha más nem az a szoglet a dontoben...Azért írtam, hogy akkor Modric is elmehet a 'csába,
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 15., kedd 14:20
morientes írta:Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.Nèzek arsenal meccseket amugy,de nekem az nem elèg,ha 20-25 percig toppon van,aztán neg keresgèlni kell.3 meccsèt láttam amire azt mondom,na az igen.Pedig idèn elèg sok meccsèt láttam a csapatnak.Kerlon írta:Ezzel nagyjából te is elismerted, hogy nem láttad idén játszani. Maximálisan ő az Arsenal legjobbja és nem csak a sok szar közül tűnik ki, hanem tényleg remek idényt hoz, de a társak kevesek. Az egyiptomi vkp is két lövés 15ről kirúgott a stadionból ahelyett, hogy gólt szerezzen. Illetve nem értem a Ronaldoval való összehasonlítást, mert míg C a legrosszabb idényét hozza nálunk, addig Mesut talán olyat hoz Londonban, amit még itt sem rakott le az asztalra.
De idefigyelj...veled-èn legalább is-elèg èrtelmesen el tudok konzultálni a focirol.De ha szoba kerul Ozil,ott vège.Te nagyon elfogult vagy vele kapcsolatban,ugy hogy lapoztam
Giroud legalább annyit tett hozzá ehhez az arsenalhoz idèn,rola mèg sem beszèl senki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 14:16
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. március 15., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 13:51
Annyira ő sem hülye, hogy Vardy mögött padozzon.ziro4vr írta:De leginkább Ibra pl-t akar nyerni, az meg ott lehetetlen. Elmegy a Leicesterbe.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 15., kedd 13:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 15., kedd 13:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 13:19
Lehet Depay fiaddal fogja nyomni, ha még őt elviselik Manchesterben egy évig vagy Özil fiammal. Aztán elvileg megy Miamiba.BBeno írta:le én, de azért hogy ide igazoljon. vagy a retiro közepére is tehetnénk egy akkora zlatan szobrot engem nem zavar.
Jól van, azt lehet benéztem. Mondjuk viccnek is rossz volt.morientes írta:Dehogynem.Dicsèrtem már èn is,idèn is,meg akkor is mikor itt játszott.Csak azok a karakterek ugy látszik láthatatlanok.Te sem kezeled a helyén.
A rajongoi esnek vele tulzásokba,mikor bead egy szogletet.Hát èn sem.Jusson eszedbe mikor olyan hatalmas Casemiro fannak probáltál beállitani,èn meg oldalakon keresztul magyaráztam mièrt o volt az avám.amúgy nagyon nem komázom, ha olyan dolog jön szóba velem kapcsolatban, ami nem igazán íródott az én billentyűzetemről.
Vagy nagyon nem szeretem mikor ledegradálnak kioktato hangnemben mint egy budos kocsogit,mindezt nagas lorol.
Na hát de a vita az ilyen.El kell viselni,nincs mese.Mi lenne ha minden szaron felhuznám magam...na off vège.Meg rèszemrol egy ideig Ozil is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 13:13
Dehogynem.Dicsèrtem már èn is,idèn is,meg akkor is mikor itt játszott.Csak azok a karakterek ugy látszik láthatatlanok.Te sem kezeled a helyén.
Hát èn sem.Jusson eszedbe mikor olyan hatalmas Casemiro fannak probáltál beállitani,èn meg oldalakon keresztul magyaráztam mièrt o volt az avám.amúgy nagyon nem komázom, ha olyan dolog jön szóba velem kapcsolatban, ami nem igazán íródott az én billentyűzetemről.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 15., kedd 13:09
Van még 8 másik csapatod, csak elmegy valamelyikbe.BBeno írta:le én, de azért hogy ide igazoljon. vagy a retiro közepére is tehetnénk egy akkora zlatan szobrot engem nem zavar.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 15., kedd 13:08
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem