Premier League

Foci a Real Madridon túl...
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 15., kedd 14:20

morientes írta:
Kerlon írta:Ezzel nagyjából te is elismerted, hogy nem láttad idén játszani. Maximálisan ő az Arsenal legjobbja és nem csak a sok szar közül tűnik ki, hanem tényleg remek idényt hoz, de a társak kevesek. Az egyiptomi vkp is két lövés 15ről kirúgott a stadionból ahelyett, hogy gólt szerezzen. Illetve nem értem a Ronaldoval való összehasonlítást, mert míg C a legrosszabb idényét hozza nálunk, addig Mesut talán olyat hoz Londonban, amit még itt sem rakott le az asztalra.
Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.Nèzek arsenal meccseket amugy,de nekem az nem elèg,ha 20-25 percig toppon van,aztán neg keresgèlni kell.3 meccsèt láttam amire azt mondom,na az igen.Pedig idèn elèg sok meccsèt láttam a csapatnak.
De idefigyelj...veled-èn legalább is-elèg èrtelmesen el tudok konzultálni a focirol.De ha szoba kerul Ozil,ott vège.Te nagyon elfogult vagy vele kapcsolatban,ugy hogy lapoztam :D
Giroud legalább annyit tett hozzá ehhez az arsenalhoz idèn,rola mèg sem beszèl senki.

Így reagáltál Kerlonra, hogy megette a fene, hogy mezőnyben is jó, a csapata legjobbja, ha az eredményben nem jön ki. Azért írtam, hogy akkor Modric is elmehet a 'csába, mert "csak" a legjobbunk, élmény nézni a játékát, de eredményességben mégsem jön ki. Erre jöttél a flegmázással... :agree: :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 14:16

Egyèbkènt a MU-ba nem kehetetlen hogy kikot.
Most nemtom Mouval mennyire vannak joban,ha egyáltalán a portugál lesz az edzo.
Remèlem hogy inkább Giggs.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. március 15., kedd 13:54

Guardiola lehet igényt tartana az öreg barátjára :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 13:51

ziro4vr írta:De leginkább Ibra pl-t akar nyerni, az meg ott lehetetlen. Elmegy a Leicesterbe. :mrgreen:
Annyira ő sem hülye, hogy Vardy mögött padozzon. :mrgreen: Remélem amúgy, hogy Angliába megy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 15., kedd 13:34

De leginkább Ibra pl-t akar nyerni, az meg ott lehetetlen. Elmegy a Leicesterbe. :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 15., kedd 13:26

Ibra biztos nem lesz Arsenal játékos szerintem.
Túlkoros, drága, nagyképű és a hozzáadott értéke kevés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 13:19

BBeno írta:le én, de azért hogy ide igazoljon. vagy a retiro közepére is tehetnénk egy akkora zlatan szobrot engem nem zavar.
Lehet Depay fiaddal fogja nyomni, ha még őt elviselik Manchesterben egy évig vagy Özil fiammal. Aztán elvileg megy Miamiba.
morientes írta:
Te sem kezeled a helyén.
Dehogynem.Dicsèrtem már èn is,idèn is,meg akkor is mikor itt játszott.Csak azok a karakterek ugy látszik láthatatlanok.
A rajongoi esnek vele tulzásokba,mikor bead egy szogletet.
amúgy nagyon nem komázom, ha olyan dolog jön szóba velem kapcsolatban, ami nem igazán íródott az én billentyűzetemről.
Hát èn sem.Jusson eszedbe mikor olyan hatalmas Casemiro fannak probáltál beállitani,èn meg oldalakon keresztul magyaráztam mièrt o volt az avám.
Vagy nagyon nem szeretem mikor ledegradálnak kioktato hangnemben mint egy budos kocsogit,mindezt nagas lorol.
Na hát de a vita az ilyen.El kell viselni,nincs mese.Mi lenne ha minden szaron felhuznám magam...na off vège.Meg rèszemrol egy ideig Ozil is.
Jól van, azt lehet benéztem. Mondjuk viccnek is rossz volt. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 13:13

Te sem kezeled a helyén.
Dehogynem.Dicsèrtem már èn is,idèn is,meg akkor is mikor itt játszott.Csak azok a karakterek ugy látszik láthatatlanok.
A rajongoi esnek vele tulzásokba,mikor bead egy szogletet.
amúgy nagyon nem komázom, ha olyan dolog jön szóba velem kapcsolatban, ami nem igazán íródott az én billentyűzetemről.
Hát èn sem.Jusson eszedbe mikor olyan hatalmas Casemiro fannak probáltál beállitani,èn meg oldalakon keresztul magyaráztam mièrt o volt az avám.
Vagy nagyon nem szeretem mikor ledegradálnak kioktato hangnemben mint egy budos kocsogit,mindezt nagas lorol.
Na hát de a vita az ilyen.El kell viselni,nincs mese.Mi lenne ha minden szaron felhuznám magam...na off vège.Meg rèszemrol egy ideig Ozil is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 15., kedd 13:09

BBeno írta:le én, de azért hogy ide igazoljon. vagy a retiro közepére is tehetnénk egy akkora zlatan szobrot engem nem zavar.
Van még 8 másik csapatod, csak elmegy valamelyikbe.
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 15., kedd 13:08

le én, de azért hogy ide igazoljon. vagy a retiro közepére is tehetnénk egy akkora zlatan szobrot engem nem zavar.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 15., kedd 13:03

Idén láthattuk a kimaxolt Özilt, nem kell ezt túlragozni. Neki való csapat, neki való bajnokság.
Az, hogy jön néha Benő és lezsenizi, hát nagy karrier, ő ha tehetné lebontaná az Eiffel tornyot Ibra kedvéért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 15., kedd 13:02

Na ja, R10 nem tudom hogy jön ide, más szint.

Én megértem Kerlon Isco és Özil szeretetét, mégha az érvei élét sokszor elveszik a hülye random benyögései is. :lol:

Viszont, amennyire ő kedveli őket, én is egyébként, csak elég bosszantó, mikor itt van két focista, akik képességekkel kiemelkedhetnének a mai silány fociból, csak szarnak bele, szarnak az élsportra, megelékszenek azzal, amit "kaptak". Özil is 27 éves fejjel jött rá, hogy ha beleteszi mellé a munkát is, nem jár bulizgatni meg cigizgetni, akkor végig bír futni egy meccset és nem kell lecserélni 65 perc után. Ha korábban jött volna rá...lehet akkor sem lett volna helye nálunk, de más lenne a megítélése akár, mint mondjuk egy DM esetében, aki 2x többet lúzerkedett madridi karrierje alatt, de annyira hajtott, annyira beleintegrálta magát a rendszerbe, hogy a bl győzelem egyik kulcsa lett. Isco is, egy nap majd észbe fog kapni és rákapcsol, de lehet az a nap már nem Madridban kel fel.

Sokat szidom én is pl Cét, de ember még annyit nem hozott ki a lehetőségeiből, mint ő. És most be ne támadjatok, nem azt mondom hogy az alap képességei nem top szintűek, de azok egy "sima" világklassszis szintet érnének, ami munkát mellé rakott, az teszi legendává. Rohadtul irritál mikor eldobja magát, mikor összeesik, de ez az ára annak, hogy nem a betegszobát nyomja, hogy ott van mindig amikor kell. Mondjuk ettől még sírni meg mutogatni nem kéne. :lol:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 13:01

Örülök, hogy nem nekem kellett leírni, mert én elfogult vagyok a témában.
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 15., kedd 12:14

morientes írta:Na,azèrt egy 15 èvvel ezelotti Ronaldinho...
Miért pont vele hasonlítjuk? Aki képességekre az abszolút világklasszis kategória? Megjegyezném: Te sem kezeled a helyén.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 11:53

Vicces példa, mert ha ekézem Neymart, akkor a suttyó gyerek stílusa miatt teszem és nem a játéktudása miatt, de egy ideje szerintem senkit se ekéztem odaátról, mostanában meg inkább csak a hercegnőinkkel törődtem. Nem tudom miért jön rendre ilyen példa és amúgy nagyon nem komázom, ha olyan dolog jön szóba velem kapcsolatban, ami nem igazán íródott az én billentyűzetemről.
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 11:45

Özil pont nagypályára való, csak 15 évvel később született, amikor kihalóban van a posztja.
Na,azèrt egy 15 èvvel ezelotti Ronaldinho...
de anno én pont ezért nem kedveltem meg, mert 1-1 villanása volt meccsenként csak, ez meg arra a posztra nem elég.
Hát ez az.Pont erre mondom,hogy mikor egy másik játèkosnak,(most tok mindegy kicsoda),van egy villanása,mondjuk 1 meccsenkènt annak ez "vèletlen",mig Ozil egy megnemèrtett zseni :)
Itt van mindjárt Kerlon :mrgreen:
Szerinte Neymar 80%-ban haszontalan a pályán,mig Ozilt bevèdi folyamatosan,mègha csak egy picit csipnek bele akkor is :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 15., kedd 10:17

morientes írta:-Legyen golra torobb a kapu elott,mert Isco pl pont emiatt van baszogatva,hogy sok huho semmiert.Igaz neki nincs annyi golpassza.
Nem akarok nagyon beleugatni az Özil vitába, én sose szerettem kifejezettebben, meg nem is nézem, de emlékeim szerint itt a fórumon pont azok baszogatják Iscot, akik Özilt is, és azok védik Mesutot - Kerlon, M1Ö -, akik Iscot is.. Úgyhogy nincs máshogy kezelve szerintem.

Amúgy kapu előtt se kéne feltétlen javulnia, gólra törő játék nélkül is lehet valaki rendkívül hasznos - Ini, Verratti -, de abban egyetértek, hogy javarészt domináljon, és vegyen részt a játékban. Nem tudom ezt mennyire csinálja mostanság, ezért nem is kritizálom, de anno én pont ezért nem kedveltem meg, mert 1-1 villanása volt meccsenként csak, ez meg arra a posztra nem elég. Idén amikor láttam, akkor is csak momentumai voltak, de 2 rangadón láttam összesen, szóval a véleményalkotást meghagyom másnak.. :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 10:13

morientes írta:
nem tudom mit vártok el
-A meccsek 90%-an domináljon legalább
-Ha már egy meccs kilncven+ perc,akkor legalább 70 percen keresztul lehessen már èszrevenni,ha akkora spiller
-Tole amugy ettol sokkal tobbet nem,(sztm o se magátol,o neki az untig eleg,)de a rajongoitol legalább azt,hogy hasonlo teljesitmènyt másoknál ne rohogjenek ki.
-Legyen golra torobb a kapu elott,mert Isco pl pont emiatt van baszogatva,hogy sok huho semmiert.Igaz neki nincs annyi golpassza.

Vagy mennyen futsalozni,ott isten lesz.Neki a nagypálya nagy.Sok.Nehèz.Megterhelo.
És így lenne aranylabdás, ezt magyaráztam. És kiröhögi ki a hasonló teljesítményt másoknál? Amúgy meg a dominálásra megint csak azt tudom mondani, hogy a mostani meccsen is ő rendelkezett a legtöbb labdaérintéssel és végig aktív és veszélyes volt. Nagy csapatok ellen tényleg elszokott tűnni én ezt aláírom. Vagy, hogy védekezésben is jobban odarakhatná magát, de ilyen téren is jobban odateszi magát.
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 15., kedd 10:07

Özil védekezésben is kevés.
Egy művész amúgy, jó nézni a játékát a legtöbbször, ha van területe lehet vele pörgetni a zsugát. Azonban láthattuk, ha jön egy csúcsformában lévő Kanté, aki 90 percig folyamatosan a nyakában liheg, megeszi reggelire, kb labdába sem ért a töröknémet.
Szóval Özil szép és jó, de mint bebizonyosodott nálunk is, kulcsszitukban, komoly nyomás alatt egy odabaszós ellenfél ellen, lefő a kávé.
morientes írta:Vagy mennyen futsalozni,ott isten lesz.Neki a nagypálya nagy.Sok.Nehèz.Megterhelo.
Áááh.
Özil pont nagypályára való, csak 15 évvel később született, amikor kihalóban van a posztja. Ez is a probléma nála.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 10:05

nem tudom mit vártok el
-A meccsek 90%-an domináljon legalább
-Ha már egy meccs kilncven+ perc,akkor legalább 70 percen keresztul lehessen már èszrevenni,ha akkora spiller
-Tole amugy ettol sokkal tobbet nem,(sztm o se magátol,o neki az untig eleg,)de a rajongoitol legalább azt,hogy hasonlo teljesitmènyt másoknál ne rohogjenek ki.
-Legyen golra torobb a kapu elott,mert Isco pl pont emiatt van baszogatva,hogy sok huho semmiert.Igaz neki nincs annyi golpassza.

Vagy mennyen futsalozni,ott isten lesz.Neki a nagypálya nagy.Sok.Nehèz.Megterhelo.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: