Premier League
Re: Premier League
Örülök, hogy nem nekem kellett leírni, mert én elfogult vagyok a témában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Miért pont vele hasonlítjuk? Aki képességekre az abszolút világklasszis kategória? Megjegyezném: Te sem kezeled a helyén.morientes írta:Na,azèrt egy 15 èvvel ezelotti Ronaldinho...
Vicces példa, mert ha ekézem Neymart, akkor a suttyó gyerek stílusa miatt teszem és nem a játéktudása miatt, de egy ideje szerintem senkit se ekéztem odaátról, mostanában meg inkább csak a hercegnőinkkel törődtem. Nem tudom miért jön rendre ilyen példa és amúgy nagyon nem komázom, ha olyan dolog jön szóba velem kapcsolatban, ami nem igazán íródott az én billentyűzetemről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na,azèrt egy 15 èvvel ezelotti Ronaldinho...Özil pont nagypályára való, csak 15 évvel később született, amikor kihalóban van a posztja.
Hát ez az.Pont erre mondom,hogy mikor egy másik játèkosnak,(most tok mindegy kicsoda),van egy villanása,mondjuk 1 meccsenkènt annak ez "vèletlen",mig Ozil egy megnemèrtett zsenide anno én pont ezért nem kedveltem meg, mert 1-1 villanása volt meccsenként csak, ez meg arra a posztra nem elég.

Itt van mindjárt Kerlon

Szerinte Neymar 80%-ban haszontalan a pályán,mig Ozilt bevèdi folyamatosan,mègha csak egy picit csipnek bele akkor is

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem akarok nagyon beleugatni az Özil vitába, én sose szerettem kifejezettebben, meg nem is nézem, de emlékeim szerint itt a fórumon pont azok baszogatják Iscot, akik Özilt is, és azok védik Mesutot - Kerlon, M1Ö -, akik Iscot is.. Úgyhogy nincs máshogy kezelve szerintem.morientes írta:-Legyen golra torobb a kapu elott,mert Isco pl pont emiatt van baszogatva,hogy sok huho semmiert.Igaz neki nincs annyi golpassza.
Amúgy kapu előtt se kéne feltétlen javulnia, gólra törő játék nélkül is lehet valaki rendkívül hasznos - Ini, Verratti -, de abban egyetértek, hogy javarészt domináljon, és vegyen részt a játékban. Nem tudom ezt mennyire csinálja mostanság, ezért nem is kritizálom, de anno én pont ezért nem kedveltem meg, mert 1-1 villanása volt meccsenként csak, ez meg arra a posztra nem elég. Idén amikor láttam, akkor is csak momentumai voltak, de 2 rangadón láttam összesen, szóval a véleményalkotást meghagyom másnak..

És így lenne aranylabdás, ezt magyaráztam. És kiröhögi ki a hasonló teljesítményt másoknál? Amúgy meg a dominálásra megint csak azt tudom mondani, hogy a mostani meccsen is ő rendelkezett a legtöbb labdaérintéssel és végig aktív és veszélyes volt. Nagy csapatok ellen tényleg elszokott tűnni én ezt aláírom. Vagy, hogy védekezésben is jobban odarakhatná magát, de ilyen téren is jobban odateszi magát.morientes írta:-A meccsek 90%-an domináljon legalábbnem tudom mit vártok el
-Ha már egy meccs kilncven+ perc,akkor legalább 70 percen keresztul lehessen már èszrevenni,ha akkora spiller
-Tole amugy ettol sokkal tobbet nem,(sztm o se magátol,o neki az untig eleg,)de a rajongoitol legalább azt,hogy hasonlo teljesitmènyt másoknál ne rohogjenek ki.
-Legyen golra torobb a kapu elott,mert Isco pl pont emiatt van baszogatva,hogy sok huho semmiert.Igaz neki nincs annyi golpassza.
Vagy mennyen futsalozni,ott isten lesz.Neki a nagypálya nagy.Sok.Nehèz.Megterhelo.
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Özil védekezésben is kevés.
Egy művész amúgy, jó nézni a játékát a legtöbbször, ha van területe lehet vele pörgetni a zsugát. Azonban láthattuk, ha jön egy csúcsformában lévő Kanté, aki 90 percig folyamatosan a nyakában liheg, megeszi reggelire, kb labdába sem ért a töröknémet.
Szóval Özil szép és jó, de mint bebizonyosodott nálunk is, kulcsszitukban, komoly nyomás alatt egy odabaszós ellenfél ellen, lefő a kávé.
Özil pont nagypályára való, csak 15 évvel később született, amikor kihalóban van a posztja. Ez is a probléma nála.
Egy művész amúgy, jó nézni a játékát a legtöbbször, ha van területe lehet vele pörgetni a zsugát. Azonban láthattuk, ha jön egy csúcsformában lévő Kanté, aki 90 percig folyamatosan a nyakában liheg, megeszi reggelire, kb labdába sem ért a töröknémet.
Szóval Özil szép és jó, de mint bebizonyosodott nálunk is, kulcsszitukban, komoly nyomás alatt egy odabaszós ellenfél ellen, lefő a kávé.
Áááh.morientes írta:Vagy mennyen futsalozni,ott isten lesz.Neki a nagypálya nagy.Sok.Nehèz.Megterhelo.
Özil pont nagypályára való, csak 15 évvel később született, amikor kihalóban van a posztja. Ez is a probléma nála.
- morientes
-A meccsek 90%-an domináljon legalábbnem tudom mit vártok el
-Ha már egy meccs kilncven+ perc,akkor legalább 70 percen keresztul lehessen már èszrevenni,ha akkora spiller
-Tole amugy ettol sokkal tobbet nem,(sztm o se magátol,o neki az untig eleg,)de a rajongoitol legalább azt,hogy hasonlo teljesitmènyt másoknál ne rohogjenek ki.
-Legyen golra torobb a kapu elott,mert Isco pl pont emiatt van baszogatva,hogy sok huho semmiert.Igaz neki nincs annyi golpassza.
Vagy mennyen futsalozni,ott isten lesz.Neki a nagypálya nagy.Sok.Nehèz.Megterhelo.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Ezzel én is egyetértek. Neki már tényleg csak az jelentene előrelépést, ha gólszerzésben javulna, de már régóta nem megy ez.Realista24 írta:Ennél több nincs Ozilben.M1Ö írta:
Ne már... ez komoly?Mert ha csak eredményeket nézünk, akkor Modric is elmehet a 'csába...
Pedig amúgy Zidane óta nem volt ekkora császár a csapatban. Özil kitűnik az Arsenalból, szerintem lehet ténynek nevezni. Giroud is hozzá tette a magáét, mert folyamatosan visszajár, dolgozik mint az állat, de ha nem lett volna mellette egy jó -nem fullos, mert azért ennél jóval több van benne- Özil, akkor nem ért volna semmit.
Milyen teljesítményre? Komolyan megszoktad nézni? Nem tudom mit vártok el. Minden passzból legyen gólhelyzet? Mert akkor az aranylabda esélyese lenne. Közel sem aranylabda esélyes, viszont ott van a top játékosok között. Nem tökéletes játékos, de a játék bizonyos elemeiben az egyik legjobb és szerintem sokat veszíteni a labdarúgás, ha Özil nem lenne.morientes írta:Ozilel semmi bajom egyèbkènt,csak a hisztèriával ami korulotte van.
Azt nem èrtem,mièrt nem lehet a helyèn kezelni,más meg kapja a savat ilyen teljesitmènyre.
Kettos mèrce.Nem tudom máshogy megitèlni.
Kètsègtelen hogy ennek az arsenalnak,(talán) huzoembere lett,de nèzzuk már meg ezt az arsenalt....
K
K
- morientes
Ozilel semmi bajom egyèbkènt,csak a hisztèriával ami korulotte van.
Azt nem èrtem,mièrt nem lehet a helyèn kezelni,más meg kapja a savat ilyen teljesitmènyre.
Kètsègtelen hogy ennek az arsenalnak,(talán) huzoembere lett,de nèzzuk már meg ezt az arsenalt....
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ennél több nincs Ozilben.M1Ö írta:Ne már... ez komoly?morientes írta:Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.Mert ha csak eredményeket nézünk, akkor Modric is elmehet a 'csába...
Pedig amúgy Zidane óta nem volt ekkora császár a csapatban. Özil kitűnik az Arsenalból, szerintem lehet ténynek nevezni. Giroud is hozzá tette a magáét, mert folyamatosan visszajár, dolgozik mint az állat, de ha nem lett volna mellette egy jó -nem fullos, mert azért ennél jóval több van benne- Özil, akkor nem ért volna semmit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Az.Nem nyert csak egy BL-t...Mert ha csak eredményeket nézünk, akkor Modric is elmehet a 'csába...
Persze abban a szezonban is jobb volt Ozil,csak nem itt játszott a mindensègit neki....
A barca ellen is 2 golpasszt adott csak nem rugták be...
Barca ellen is o lesz a MoM megint,tortènjen akár mi,le se kellene játszani a meccset.
De ha nem játszik akkor is.
A multkor,valami szpiker artol beszèlt egy meccsen,hogy xy nem mozog eleget labda nèlkul.
Javaslom nèzzen Ozil videokat.Ahogy o mozog labda nèlkul,nem mozog ugy senki...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Adom.
Nagyon komolyan nyomja...pedig valószínűleg csak a szokásos pletyka de kitudja? Lehet Zizou külön szemen tartja a franciákat.
Leicesternek meg hajrá...Okazaki végre nem csak belebotlott a labdába...az a fickó néha olyanokat összetud szerencsétlenkedni.
[/quote]
Hát amikor kezdő én is mindig fogom a fejem, Ulloa veszélyesebb tud lenni, de ma nagyon szép gólt lőtt, innen már bajnoki címet kell érjen. Tottenham vagy Leicester lesz a bajnok, ezelőtt 2 körrel sem hittem el, de mostmár csak rajtuk áll.Imádkozzunk értük
Van pénz az angol bajnokságban, szóval ha megy is a 4 vezér, gondolok itt a smeichel kanté mahrez vardy négyesre, akkor is tudják őket majd pótolni.
Nagyon komolyan nyomja...pedig valószínűleg csak a szokásos pletyka de kitudja? Lehet Zizou külön szemen tartja a franciákat.

Leicesternek meg hajrá...Okazaki végre nem csak belebotlott a labdába...az a fickó néha olyanokat összetud szerencsétlenkedni.

Hát amikor kezdő én is mindig fogom a fejem, Ulloa veszélyesebb tud lenni, de ma nagyon szép gólt lőtt, innen már bajnoki címet kell érjen. Tottenham vagy Leicester lesz a bajnok, ezelőtt 2 körrel sem hittem el, de mostmár csak rajtuk áll.Imádkozzunk értük

Van pénz az angol bajnokságban, szóval ha megy is a 4 vezér, gondolok itt a smeichel kanté mahrez vardy négyesre, akkor is tudják őket majd pótolni.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Adom.Ónó írta:Nézitek a Leicester meccset? Beszarás Kanté mit melózik... ha lehetne már holnap ültetném a madridba tartó gépre...

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na a Newcastle megszorongatta a bajnok aspiránst. Ez a Benítez tud valamit

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Nézitek a Leicester meccset? Beszarás Kanté mit melózik... ha lehetne már holnap ültetném a madridba tartó gépre...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Eredmenyek.com app. :Đ meccsnezes... Ilyen luxust nem engedhetek meg magamnak.ziro4vr írta:Bezzeg a Real meccset nem nézted. Divat.Remy írta:Kozben a Leicester mar vezet.![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ne már... ez komoly?morientes írta:Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bezzeg a Real meccset nem nézted. Divat.Remy írta:Kozben a Leicester mar vezet.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kozben a Leicester mar vezet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots