Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 15., kedd 8:14

M1Ö írta:
morientes írta:Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.
Ne már... ez komoly? :) Mert ha csak eredményeket nézünk, akkor Modric is elmehet a 'csába... :) Pedig amúgy Zidane óta nem volt ekkora császár a csapatban. Özil kitűnik az Arsenalból, szerintem lehet ténynek nevezni. Giroud is hozzá tette a magáét, mert folyamatosan visszajár, dolgozik mint az állat, de ha nem lett volna mellette egy jó -nem fullos, mert azért ennél jóval több van benne- Özil, akkor nem ért volna semmit.
Ennél több nincs Ozilben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 6:41

Mert ha csak eredményeket nézünk, akkor Modric is elmehet a 'csába... :)
Az.Nem nyert csak egy BL-t...
Persze abban a szezonban is jobb volt Ozil,csak nem itt játszott a mindensègit neki....
A barca ellen is 2 golpasszt adott csak nem rugták be...
Barca ellen is o lesz a MoM megint,tortènjen akár mi,le se kellene játszani a meccset.
De ha nem játszik akkor is.
A multkor,valami szpiker artol beszèlt egy meccsen,hogy xy nem mozog eleget labda nèlkul.
Javaslom nèzzen Ozil videokat.Ahogy o mozog labda nèlkul,nem mozog ugy senki...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 14., hétfő 23:23

Adom.
Nagyon komolyan nyomja...pedig valószínűleg csak a szokásos pletyka de kitudja? Lehet Zizou külön szemen tartja a franciákat. :D
Leicesternek meg hajrá...Okazaki végre nem csak belebotlott a labdába...az a fickó néha olyanokat összetud szerencsétlenkedni. :lol:[/quote]

Hát amikor kezdő én is mindig fogom a fejem, Ulloa veszélyesebb tud lenni, de ma nagyon szép gólt lőtt, innen már bajnoki címet kell érjen. Tottenham vagy Leicester lesz a bajnok, ezelőtt 2 körrel sem hittem el, de mostmár csak rajtuk áll.Imádkozzunk értük :D
Van pénz az angol bajnokságban, szóval ha megy is a 4 vezér, gondolok itt a smeichel kanté mahrez vardy négyesre, akkor is tudják őket majd pótolni.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 14., hétfő 23:12

Ónó írta:Nézitek a Leicester meccset? Beszarás Kanté mit melózik... ha lehetne már holnap ültetném a madridba tartó gépre...
Adom.
Nagyon komolyan nyomja...pedig valószínűleg csak a szokásos pletyka de kitudja? Lehet Zizou külön szemen tartja a franciákat. :D
Leicesternek meg hajrá...Okazaki végre nem csak belebotlott a labdába...az a fickó néha olyanokat összetud szerencsétlenkedni. :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 14., hétfő 22:50

Na a Newcastle megszorongatta a bajnok aspiránst. Ez a Benítez tud valamit :mrgreen:

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 14., hétfő 22:18

Nézitek a Leicester meccset? Beszarás Kanté mit melózik... ha lehetne már holnap ültetném a madridba tartó gépre...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 14., hétfő 22:11

ziro4vr írta:
Remy írta:Kozben a Leicester mar vezet. :coffee:
Bezzeg a Real meccset nem nézted. Divat. :coffee: :mrgreen:
Eredmenyek.com app. :Đ meccsnezes... Ilyen luxust nem engedhetek meg magamnak. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 14., hétfő 22:01

morientes írta:Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.
Ne már... ez komoly? :) Mert ha csak eredményeket nézünk, akkor Modric is elmehet a 'csába... :) Pedig amúgy Zidane óta nem volt ekkora császár a csapatban. Özil kitűnik az Arsenalból, szerintem lehet ténynek nevezni. Giroud is hozzá tette a magáét, mert folyamatosan visszajár, dolgozik mint az állat, de ha nem lett volna mellette egy jó -nem fullos, mert azért ennél jóval több van benne- Özil, akkor nem ért volna semmit.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 14., hétfő 21:33

Remy írta:Kozben a Leicester mar vezet. :coffee:
Bezzeg a Real meccset nem nézted. Divat. :coffee: :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 14., hétfő 21:30

Kozben a Leicester mar vezet. :coffee:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 20:23

Kerlon írta:Konkrétan itt látszik, hogy csak szapuljátok, de cseszitek megnézni néha néha. A mai meccsen is a legtöbb labdaérintéssel rendelkező játékosa volt, adott egy gólpasszt és mint idén rendre a legtöbb támadásban részt vett.
Egyedül az a baj idén is Özillel, hogy a kaput közvetlenül nem támadja eleget és nem szerez gólokat.
De az elmúlt 50 év legjobb irányítója ne watfordok ellen villogjon már könyörgöm.... nekem ezzel van a bajom. Hogy amióta eligazolt tőlünk kurvára nem a helyén van kezelve.
Mi voltunk a világi idióták hogy elengedtük....
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 20:03

Dehogy tett. Volt egy jó időszaka, most meg vagy 11 meccsig gólképtelen volt. Özilnek is vannak gyengébb meccsei meg ahogy írtad nincs egész meccsen toppon (bár szerintem ott kicsit túlzol a 20-25 perccel), de mondjuk ha Sanchez nem lenne bitang fos meg lenne egy értelmes jobb szélsőjük, akkor könnyen lehet, hogy nem itt tartanának. Ez a szezonjuk nagyon nem Özil miatt szar és szerintem a legtöbb Arsenal drukker is két embert tudna kiemelni a szezonból: Cechet meg Gülüt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 19:56

Kerlon írta:Ezzel nagyjából te is elismerted, hogy nem láttad idén játszani. Maximálisan ő az Arsenal legjobbja és nem csak a sok szar közül tűnik ki, hanem tényleg remek idényt hoz, de a társak kevesek. Az egyiptomi vkp is két lövés 15ről kirúgott a stadionból ahelyett, hogy gólt szerezzen. Illetve nem értem a Ronaldoval való összehasonlítást, mert míg C a legrosszabb idényét hozza nálunk, addig Mesut talán olyat hoz Londonban, amit még itt sem rakott le az asztalra.
Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.Nèzek arsenal meccseket amugy,de nekem az nem elèg,ha 20-25 percig toppon van,aztán neg keresgèlni kell.3 meccsèt láttam amire azt mondom,na az igen.Pedig idèn elèg sok meccsèt láttam a csapatnak.
De idefigyelj...veled-èn legalább is-elèg èrtelmesen el tudok konzultálni a focirol.De ha szoba kerul Ozil,ott vège.Te nagyon elfogult vagy vele kapcsolatban,ugy hogy lapoztam :D
Giroud legalább annyit tett hozzá ehhez az arsenalhoz idèn,rola mèg sem beszèl senki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 19:49

Ezzel nagyjából te is elismerted, hogy nem láttad idén játszani. Maximálisan ő az Arsenal legjobbja és nem csak a sok szar közül tűnik ki, hanem tényleg remek idényt hoz, de a társak kevesek. Az egyiptomi vkp is két lövés 15ről kirúgott a stadionból ahelyett, hogy gólt szerezzen. Illetve nem értem a Ronaldoval való összehasonlítást, mert míg C a legrosszabb idényét hozza nálunk, addig Mesut talán olyat hoz Londonban, amit még itt sem rakott le az asztalra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 19:29

Èn csak azt nem èrtem,(de nem is akarok belefolyni),hogy Ha Ronaldo szar,mert nem tud már olyan mèrtèkben hozzájárulni a vègso sikerhez,mint tette règen,pedig,azt ne vegyuk el tole,mèg mindig nagyon goleros,akkor Ozil mitol annyira jo,pedig o sem váltja meg a világot mèg az arsenalban sem.Most golpasszok meg ráveretos megmozdulások ide vagy oda...ez nálam kettos mèrce.
Nálam mondjuk az egyik sem az igazi,Ronaldo már nem,Ozil meg nem is igen lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 13., vasárnap 19:25

sebydani írta: Na még most a Payet kilövi a MU-t a kupából, este nyerünk hárommal és egy tökéletes másnap a mai :mrgreen:
Azért a Payet része stimmelt :mrgreen: A csávó Mahrez meg Kante mellett az idei év legjobbja arrafelé.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 13., vasárnap 19:10

Csak azt nem értem miert kell valakit leugatni mert tetszik neki az ahogy Özil játszik?! De komolyan..miért fáj ez bákinek...főleg hogy nem is itt van...ha valaki néz Arsenal meccset tegye...egészségére...én is szoktam.
De hogy ebben a topicban már azt sem lehet megjegyezni hogy szép volt a passz mert utána egyből jön az higy bezzeg a Barca...leszarom hogy mit játszik a barca...én a szép focit szeretem és ez a passz szép volt...sőt az hogy idèn 18 gólpasznál jár..vagy 2re a rekordtól megsüvegelendő...nem védeni akarom vagy azt hogy jöjjön vissza vagy ilyesmi. Ugyanúgy vannak szar periódusai meccsek közben...de ami szép az szép és ismerjük már el hogy a 18 gólpasz sem rossz...nen csak rajta mult az arsenal szar idenye.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 19:06

Konkrétan itt látszik, hogy csak szapuljátok, de cseszitek megnézni néha néha. A mai meccsen is a legtöbb labdaérintéssel rendelkező játékosa volt, adott egy gólpasszt és mint idén rendre a legtöbb támadásban részt vett.
Egyedül az a baj idén is Özillel, hogy a kaput közvetlenül nem támadja eleget és nem szerez gólokat.
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 18:59

Szánalmas vagy nem, de az meg tény, hogy irányító létére kevesebbet volt nála a labda mint a többi középpályásnál.
Továbbra sem emlékszem olyanra amikor Ő húzta ki az arsenalt a szarból.
Nekem az meg kevés, hogy néha villant 1-1 et valami fasza ütempasszal. Ez a poszt nem arról szól a fociban.
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 18:55

KAG írta:
BBeno írta:tehát egyről beszélünk mégse azt a kommentet reagáltad aki szerint már egy szinten van drogbával....

mesut meg nem érti a játékot :coffee: :coffee:

Barca elleni bujocska közben is értette
kezd szánalmas lenni, ahogy néha gyalázzátok, főleg amikor nagyon nem rajta múlik az Arsenal sikertelenség, arról nem is beszélve, hogy Ronaldo-Özil kettősnek elég sok gólt köszönhettünk a Barca ellen
K

Vissza: