Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 13:01

Örülök, hogy nem nekem kellett leírni, mert én elfogult vagyok a témában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 15., kedd 12:14

morientes írta:Na,azèrt egy 15 èvvel ezelotti Ronaldinho...
Miért pont vele hasonlítjuk? Aki képességekre az abszolút világklasszis kategória? Megjegyezném: Te sem kezeled a helyén.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 11:53

Vicces példa, mert ha ekézem Neymart, akkor a suttyó gyerek stílusa miatt teszem és nem a játéktudása miatt, de egy ideje szerintem senkit se ekéztem odaátról, mostanában meg inkább csak a hercegnőinkkel törődtem. Nem tudom miért jön rendre ilyen példa és amúgy nagyon nem komázom, ha olyan dolog jön szóba velem kapcsolatban, ami nem igazán íródott az én billentyűzetemről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 11:45

Özil pont nagypályára való, csak 15 évvel később született, amikor kihalóban van a posztja.
Na,azèrt egy 15 èvvel ezelotti Ronaldinho...
de anno én pont ezért nem kedveltem meg, mert 1-1 villanása volt meccsenként csak, ez meg arra a posztra nem elég.
Hát ez az.Pont erre mondom,hogy mikor egy másik játèkosnak,(most tok mindegy kicsoda),van egy villanása,mondjuk 1 meccsenkènt annak ez "vèletlen",mig Ozil egy megnemèrtett zseni :)
Itt van mindjárt Kerlon :mrgreen:
Szerinte Neymar 80%-ban haszontalan a pályán,mig Ozilt bevèdi folyamatosan,mègha csak egy picit csipnek bele akkor is :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 15., kedd 10:17

morientes írta:-Legyen golra torobb a kapu elott,mert Isco pl pont emiatt van baszogatva,hogy sok huho semmiert.Igaz neki nincs annyi golpassza.
Nem akarok nagyon beleugatni az Özil vitába, én sose szerettem kifejezettebben, meg nem is nézem, de emlékeim szerint itt a fórumon pont azok baszogatják Iscot, akik Özilt is, és azok védik Mesutot - Kerlon, M1Ö -, akik Iscot is.. Úgyhogy nincs máshogy kezelve szerintem.

Amúgy kapu előtt se kéne feltétlen javulnia, gólra törő játék nélkül is lehet valaki rendkívül hasznos - Ini, Verratti -, de abban egyetértek, hogy javarészt domináljon, és vegyen részt a játékban. Nem tudom ezt mennyire csinálja mostanság, ezért nem is kritizálom, de anno én pont ezért nem kedveltem meg, mert 1-1 villanása volt meccsenként csak, ez meg arra a posztra nem elég. Idén amikor láttam, akkor is csak momentumai voltak, de 2 rangadón láttam összesen, szóval a véleményalkotást meghagyom másnak.. :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 10:13

morientes írta:
nem tudom mit vártok el
-A meccsek 90%-an domináljon legalább
-Ha már egy meccs kilncven+ perc,akkor legalább 70 percen keresztul lehessen már èszrevenni,ha akkora spiller
-Tole amugy ettol sokkal tobbet nem,(sztm o se magátol,o neki az untig eleg,)de a rajongoitol legalább azt,hogy hasonlo teljesitmènyt másoknál ne rohogjenek ki.
-Legyen golra torobb a kapu elott,mert Isco pl pont emiatt van baszogatva,hogy sok huho semmiert.Igaz neki nincs annyi golpassza.

Vagy mennyen futsalozni,ott isten lesz.Neki a nagypálya nagy.Sok.Nehèz.Megterhelo.
És így lenne aranylabdás, ezt magyaráztam. És kiröhögi ki a hasonló teljesítményt másoknál? Amúgy meg a dominálásra megint csak azt tudom mondani, hogy a mostani meccsen is ő rendelkezett a legtöbb labdaérintéssel és végig aktív és veszélyes volt. Nagy csapatok ellen tényleg elszokott tűnni én ezt aláírom. Vagy, hogy védekezésben is jobban odarakhatná magát, de ilyen téren is jobban odateszi magát.
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 15., kedd 10:07

Özil védekezésben is kevés.
Egy művész amúgy, jó nézni a játékát a legtöbbször, ha van területe lehet vele pörgetni a zsugát. Azonban láthattuk, ha jön egy csúcsformában lévő Kanté, aki 90 percig folyamatosan a nyakában liheg, megeszi reggelire, kb labdába sem ért a töröknémet.
Szóval Özil szép és jó, de mint bebizonyosodott nálunk is, kulcsszitukban, komoly nyomás alatt egy odabaszós ellenfél ellen, lefő a kávé.
morientes írta:Vagy mennyen futsalozni,ott isten lesz.Neki a nagypálya nagy.Sok.Nehèz.Megterhelo.
Áááh.
Özil pont nagypályára való, csak 15 évvel később született, amikor kihalóban van a posztja. Ez is a probléma nála.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 10:05

nem tudom mit vártok el
-A meccsek 90%-an domináljon legalább
-Ha már egy meccs kilncven+ perc,akkor legalább 70 percen keresztul lehessen már èszrevenni,ha akkora spiller
-Tole amugy ettol sokkal tobbet nem,(sztm o se magátol,o neki az untig eleg,)de a rajongoitol legalább azt,hogy hasonlo teljesitmènyt másoknál ne rohogjenek ki.
-Legyen golra torobb a kapu elott,mert Isco pl pont emiatt van baszogatva,hogy sok huho semmiert.Igaz neki nincs annyi golpassza.

Vagy mennyen futsalozni,ott isten lesz.Neki a nagypálya nagy.Sok.Nehèz.Megterhelo.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 15., kedd 9:49

Realista24 írta:
M1Ö írta:
Ne már... ez komoly? :) Mert ha csak eredményeket nézünk, akkor Modric is elmehet a 'csába... :) Pedig amúgy Zidane óta nem volt ekkora császár a csapatban. Özil kitűnik az Arsenalból, szerintem lehet ténynek nevezni. Giroud is hozzá tette a magáét, mert folyamatosan visszajár, dolgozik mint az állat, de ha nem lett volna mellette egy jó -nem fullos, mert azért ennél jóval több van benne- Özil, akkor nem ért volna semmit.
Ennél több nincs Ozilben.
Ezzel én is egyetértek. Neki már tényleg csak az jelentene előrelépést, ha gólszerzésben javulna, de már régóta nem megy ez.
morientes írta:Ozilel semmi bajom egyèbkènt,csak a hisztèriával ami korulotte van.
Azt nem èrtem,mièrt nem lehet a helyèn kezelni,más meg kapja a savat ilyen teljesitmènyre.
Kettos mèrce.Nem tudom máshogy megitèlni.

Kètsègtelen hogy ennek az arsenalnak,(talán) huzoembere lett,de nèzzuk már meg ezt az arsenalt....
Milyen teljesítményre? Komolyan megszoktad nézni? Nem tudom mit vártok el. Minden passzból legyen gólhelyzet? Mert akkor az aranylabda esélyese lenne. Közel sem aranylabda esélyes, viszont ott van a top játékosok között. Nem tökéletes játékos, de a játék bizonyos elemeiben az egyik legjobb és szerintem sokat veszíteni a labdarúgás, ha Özil nem lenne.
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 9:03

Ozilel semmi bajom egyèbkènt,csak a hisztèriával ami korulotte van.
Azt nem èrtem,mièrt nem lehet a helyèn kezelni,más meg kapja a savat ilyen teljesitmènyre.
Kettos mèrce.Nem tudom máshogy megitèlni.

Kètsègtelen hogy ennek az arsenalnak,(talán) huzoembere lett,de nèzzuk már meg ezt az arsenalt....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 15., kedd 8:14

M1Ö írta:
morientes írta:Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.
Ne már... ez komoly? :) Mert ha csak eredményeket nézünk, akkor Modric is elmehet a 'csába... :) Pedig amúgy Zidane óta nem volt ekkora császár a csapatban. Özil kitűnik az Arsenalból, szerintem lehet ténynek nevezni. Giroud is hozzá tette a magáét, mert folyamatosan visszajár, dolgozik mint az állat, de ha nem lett volna mellette egy jó -nem fullos, mert azért ennél jóval több van benne- Özil, akkor nem ért volna semmit.
Ennél több nincs Ozilben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 15., kedd 6:41

Mert ha csak eredményeket nézünk, akkor Modric is elmehet a 'csába... :)
Az.Nem nyert csak egy BL-t...
Persze abban a szezonban is jobb volt Ozil,csak nem itt játszott a mindensègit neki....
A barca ellen is 2 golpasszt adott csak nem rugták be...
Barca ellen is o lesz a MoM megint,tortènjen akár mi,le se kellene játszani a meccset.
De ha nem játszik akkor is.
A multkor,valami szpiker artol beszèlt egy meccsen,hogy xy nem mozog eleget labda nèlkul.
Javaslom nèzzen Ozil videokat.Ahogy o mozog labda nèlkul,nem mozog ugy senki...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 14., hétfő 23:23

Adom.
Nagyon komolyan nyomja...pedig valószínűleg csak a szokásos pletyka de kitudja? Lehet Zizou külön szemen tartja a franciákat. :D
Leicesternek meg hajrá...Okazaki végre nem csak belebotlott a labdába...az a fickó néha olyanokat összetud szerencsétlenkedni. :lol:[/quote]

Hát amikor kezdő én is mindig fogom a fejem, Ulloa veszélyesebb tud lenni, de ma nagyon szép gólt lőtt, innen már bajnoki címet kell érjen. Tottenham vagy Leicester lesz a bajnok, ezelőtt 2 körrel sem hittem el, de mostmár csak rajtuk áll.Imádkozzunk értük :D
Van pénz az angol bajnokságban, szóval ha megy is a 4 vezér, gondolok itt a smeichel kanté mahrez vardy négyesre, akkor is tudják őket majd pótolni.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 14., hétfő 23:12

Ónó írta:Nézitek a Leicester meccset? Beszarás Kanté mit melózik... ha lehetne már holnap ültetném a madridba tartó gépre...
Adom.
Nagyon komolyan nyomja...pedig valószínűleg csak a szokásos pletyka de kitudja? Lehet Zizou külön szemen tartja a franciákat. :D
Leicesternek meg hajrá...Okazaki végre nem csak belebotlott a labdába...az a fickó néha olyanokat összetud szerencsétlenkedni. :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 14., hétfő 22:50

Na a Newcastle megszorongatta a bajnok aspiránst. Ez a Benítez tud valamit :mrgreen:

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 14., hétfő 22:18

Nézitek a Leicester meccset? Beszarás Kanté mit melózik... ha lehetne már holnap ültetném a madridba tartó gépre...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 14., hétfő 22:11

ziro4vr írta:
Remy írta:Kozben a Leicester mar vezet. :coffee:
Bezzeg a Real meccset nem nézted. Divat. :coffee: :mrgreen:
Eredmenyek.com app. :Đ meccsnezes... Ilyen luxust nem engedhetek meg magamnak. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 14., hétfő 22:01

morientes írta:Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 14., hétfő 21:33

Remy írta:Kozben a Leicester mar vezet. :coffee:
Bezzeg a Real meccset nem nézted. Divat. :coffee: :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 14., hétfő 21:30

Kozben a Leicester mar vezet. :coffee:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: