Én megértem Kerlon Isco és Özil szeretetét, mégha az érvei élét sokszor elveszik a hülye random benyögései is.

Viszont, amennyire ő kedveli őket, én is egyébként, csak elég bosszantó, mikor itt van két focista, akik képességekkel kiemelkedhetnének a mai silány fociból, csak szarnak bele, szarnak az élsportra, megelékszenek azzal, amit "kaptak". Özil is 27 éves fejjel jött rá, hogy ha beleteszi mellé a munkát is, nem jár bulizgatni meg cigizgetni, akkor végig bír futni egy meccset és nem kell lecserélni 65 perc után. Ha korábban jött volna rá...lehet akkor sem lett volna helye nálunk, de más lenne a megítélése akár, mint mondjuk egy DM esetében, aki 2x többet lúzerkedett madridi karrierje alatt, de annyira hajtott, annyira beleintegrálta magát a rendszerbe, hogy a bl győzelem egyik kulcsa lett. Isco is, egy nap majd észbe fog kapni és rákapcsol, de lehet az a nap már nem Madridban kel fel.
Sokat szidom én is pl Cét, de ember még annyit nem hozott ki a lehetőségeiből, mint ő. És most be ne támadjatok, nem azt mondom hogy az alap képességei nem top szintűek, de azok egy "sima" világklassszis szintet érnének, ami munkát mellé rakott, az teszi legendává. Rohadtul irritál mikor eldobja magát, mikor összeesik, de ez az ára annak, hogy nem a betegszobát nyomja, hogy ott van mindig amikor kell. Mondjuk ettől még sírni meg mutogatni nem kéne.