Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Damient nézi valaki ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Lefúrt valahol két kutat, aztán tényezőnek hiszi magátnmate írta:HoC 4x6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Claire mekkora manipulátor, imádom
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott vagyok, hogy felkelt Frank és visszavette a helyét. "Putint" is megdumálta Claire, amit FU nem tudott (mondjuk igencsak nyílt lapokkal megy ott a játszma), meg Frank mellett is ott tudott maradni, ahogy akarta.Pipita írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mit csinált a 6. részben,vagy mire írod?Az egész évadban zseniális amit művel.
Imádom
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mit csinált a 6. részben,vagy mire írod?nmate írta:HoC 4x6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Claire mekkora manipulátor, imádom
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az hagyján, de nincs ellenszerenmate írta:HoC 4x6
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
HoC 4x6
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
House of Cards eléggé megkarcolta a 10/10-et a negyedik évadával is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit a negyedik részben letolták, az valami hihetetlen, az egész sorozat egyik legjobb része volt. Ugyanúgy a tizedikben amikor Durantet győzi meg. Pfuhh.
Legalább azt elérték, hogy a választásokkal ne legyen túl nagy gond.
Jár a pacsi
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit a negyedik részben letolták, az valami hihetetlen, az egész sorozat egyik legjobb része volt. Ugyanúgy a tizedikben amikor Durantet győzi meg. Pfuhh.
Legalább azt elérték, hogy a választásokkal ne legyen túl nagy gond.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kész az ötödikhez a felirat, úton a hatodik...valami nem stimmel bruzsyval, de látom azért alias nem okoz csalódást :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Ki a péló az a Krhanisz ?
:Đ
Nézem továbbra is , de eléggé nehezen emészhető , heti egy rész elég nekem , darálni nem tudnám .
Nézem továbbra is , de eléggé nehezen emészhető , heti egy rész elég nekem , darálni nem tudnám .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- h3x0r
Hugh Laurie miatt gondoltam meglesem a pilotot. Az elso fel ora tenyleg lassu volt, nem rossz, csak egyszeruen nem sok minden tortent. Viszont a pilot masodik feleben meggyoztek, hogy elinditsam a kovetkezo reszt.P. Krhanisz írta:The Night Manager pilot
Azt kell tudni róla hogy egy John le Carré kémregény adaptáció a mai viszonyokhoz igazítva .
A történetről nem írok részletesebben . A két főszereplő Tom Hiddlestone és Hugh Laurie . Tom hozza a kötelezőt de semmi kiemelkedőt nem kell nyújtania . Hugh elsőre egy megborotválkozott Dr. House , de az ő karaktere összetettebbnek tűnik , jól hozza . Karakterépítésről nem igazán lehet még beszélni , Tom karakteréről megtudni pár infót , pl. hogy ex-kommandós volt . Hugh karakteréről pedig annyi hogy nem az akinek láttatja magát .A cselekmény lassú folyású , az első fél órában nem is történik semmi kiemelkedő . A cselekmény több szálon és helyszínen folyik . A sorsfordító esemény jó előre látható volt . Igazából klisékből építkezik , de azt jól teszi . Amiben viszont nagyon jó az a hangulat és feszültségteremtés .
Nekem tetszett , aki szereti a kémfilmeket/regényeket az tehet vele egy próbát .
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Most fejeztem be az American Horror Story 3. Évadát...hál isten...nagyon gyenge volt...az elejétől a végéig.
Remélem a 4.jobb lesz.
Ja elkezdtem a Vikingeket...nagyon jó cucc ajánlani tudom csak..már a 2.évadot falom.
Karakterek a storyk minden pacek...ja főleg hogy a leghűbbek akarnak lenni a valós történelmi eseményekhez amennyire csak lehetséges. Mégiscsak a History channel nyomja.
Remélem a 4.jobb lesz.
Ja elkezdtem a Vikingeket...nagyon jó cucc ajánlani tudom csak..már a 2.évadot falom.
Karakterek a storyk minden pacek...ja főleg hogy a leghűbbek akarnak lenni a valós történelmi eseményekhez amennyire csak lehetséges. Mégiscsak a History channel nyomja.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ha Rick józan paraszti ésszel gondolkodna rájöhetne hogy Primo az Primo . Az a motoros banda aki betámadta Daryléket lehetett vagy 8-10 fős és mind behódoltak Negannak . Ennek a tagnak nincs olyan kisugárzása hogy bárki is engedelmeskedne neki .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
Corleone
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem az jött le a mostani részből, hogy Negan egy kisebb (vagy épp nagyobb
) személyi kultuszt, egy eszmét építettet fel maga köré.. Ahogy tett rá utalást a bagós nő -Molly talán-, és a srác a végén, Primo, hogy ő(k) Negan. Feltéve, ha nem terelés volt csak Primo részéről, mivel tudta, hogy Ricknek fingja sincs ki Negan, hogyan is néz ki ő.
Kicsit erőltetettnek hatnak a dolog valóban, de ez abból adódhat, hogy egy ideje már tudjuk, hogy ki lesz Negan, illetve mikor tűnik fel.. Rickék ezt nem tudják, csak találgatnak.
Van még szufla ebben a történetben bőven, több évad még akár, csak terelgessék jó irányba a sorozatot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem az jött le a mostani részből, hogy Negan egy kisebb (vagy épp nagyobb
Kicsit erőltetettnek hatnak a dolog valóban, de ez abból adódhat, hogy egy ideje már tudjuk, hogy ki lesz Negan, illetve mikor tűnik fel.. Rickék ezt nem tudják, csak találgatnak.
Van még szufla ebben a történetben bőven, több évad még akár, csak terelgessék jó irányba a sorozatot.
#happyshitting
- P. Krisz
The Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurva jó volt . Megint más stílust próbáltak ki a készítők és bejött . Az egyszobás filmek hangulatát nagyon jól átültették . Közelebbről is megismerünk pár Saviort . Elhiszem hogy Carolnak tele van a töke már mindennel és kezd Rick féle pszihoba átmenni , de túl lett tolva a szerepe . A badassből túl gyorsan lett gyenge nő és vissza . A mély vallásossága is hirtelen lett felépítve , legalább is nem emlékszem hogy korábban kitértek volna rá . Maggie szál semmilyen volt , eléggé elbaszták az ő karakterét . Negan még mindig sehol , de legalább Rick azt hiszi hogy megint Ő a Jani , persze tudjuk hogy nem , ez már kicsit erőltetett .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurva jó volt . Megint más stílust próbáltak ki a készítők és bejött . Az egyszobás filmek hangulatát nagyon jól átültették . Közelebbről is megismerünk pár Saviort . Elhiszem hogy Carolnak tele van a töke már mindennel és kezd Rick féle pszihoba átmenni , de túl lett tolva a szerepe . A badassből túl gyorsan lett gyenge nő és vissza . A mély vallásossága is hirtelen lett felépítve , legalább is nem emlékszem hogy korábban kitértek volna rá . Maggie szál semmilyen volt , eléggé elbaszták az ő karakterét . Negan még mindig sehol , de legalább Rick azt hiszi hogy megint Ő a Jani , persze tudjuk hogy nem , ez már kicsit erőltetett .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Jól felkavarták az állóvizet baszki...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A HoC 4. részen én is csak pislogtam...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt egy pillanat, amikor azt hittem, hogy műbalhé lesz, de látva Goodwint, meg a kiterült Meechumot rájöttem, hogy nem kamu. Jó öreg Frank barátunk most tényleg nyakig benne van. Bár lehet pont a merénylet segít majd neki nyerni. Jó eddig az évad, bár Frank döngethetné gyakrabban azt a bizonyos negyedik falat. Az hiányzik eléggé.
Bruzsynak meg eddig jár a pacsi a 4 rész feliratért, de asszem nem fogom tudni megállni, hogy holnap le ne daráljam a maradék részeket.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt egy pillanat, amikor azt hittem, hogy műbalhé lesz, de látva Goodwint, meg a kiterült Meechumot rájöttem, hogy nem kamu. Jó öreg Frank barátunk most tényleg nyakig benne van. Bár lehet pont a merénylet segít majd neki nyerni. Jó eddig az évad, bár Frank döngethetné gyakrabban azt a bizonyos negyedik falat. Az hiányzik eléggé.
Bruzsynak meg eddig jár a pacsi a 4 rész feliratért, de asszem nem fogom tudni megállni, hogy holnap le ne daráljam a maradék részeket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem csak a HoC negyedik volt parádés, hanem a Viking testvéreim is odatették ezt a részt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
HoC
Huhh...ez a negyedik rész nagyon ütött. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi vagyok mi lesz, sztem így már biztos, hogy elveszti a választást Francis, van egy olyan érzésem, hogy Claire átveszi a helyét, vagy vmi ilyesmi...
Huhh...ez a negyedik rész nagyon ütött. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi vagyok mi lesz, sztem így már biztos, hogy elveszti a választást Francis, van egy olyan érzésem, hogy Claire átveszi a helyét, vagy vmi ilyesmi...