nagyon látszik rajta, mennyire elkötelezett

HozzászólásSzerző: Tottinho » 2013. július 18., csütörtök 22:50
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 18., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: !Alexis » 2013. július 18., csütörtök 2:19
nem sok ember van (ha van), aki bármelyikben jobb lenne nála. ezt ennyire nem lehet csak úgy megtanulni. ahogy a góllövést vagy a tökéletes ütemű passzokat sem (látunk tőle ilyeneket is). azt már pl. inkább, hogy kétlábas is az emberünk.Ebből a rúgótechnika és a fejjáték egyáltalán nem adottság kérdése.
persze, mivel így is volt.azt eltudjátok képzelni, h szorult a hurok és odalökött 10 misi zsebpénzt?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 18., csütörtök 2:11
egy rendkivul szinvonalas!Alexis írta:na hát ez mekkora nagy baromság, bárki is mondta (ha mondta).
A legtobb embernel ugy van elkonyvelve mint egy szineszkedo kis primadonna, akinek csak az szamit hogy nez ki, pedig hatalmas sportember..BH710 írta:Srácok láttam egy képet Troll Footballon és őszintén szólva meghatódtam. CR volt egy kórházban(?) és egy kisgyermektől kérdezte h szeretné-e a labdát. Azt mondta először a puszi. Adott neki egyet a kissrác, utána CR neki egyet, és utána adta oda neki a labdát. Hihetetlen, egy igazi sportember.. minden tiszteletem az övé.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. július 18., csütörtök 1:54
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 18., csütörtök 1:45
Ebből a rúgótechnika és a fejjáték egyáltalán nem adottság kérdése.!Alexis írta:kezdve a technikai képzettségtől, a sebességen és a rúgótechnikán át egészen a fejjátékig
HozzászólásSzerző: !Alexis » 2013. július 18., csütörtök 1:14
na hát ez mekkora nagy baromság, bárki is mondta (ha mondta).a vilagon legalabb 20-25 nala sokkal tehetsegesebb jatekos letezik
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 18., csütörtök 0:48
Ha jol emlekszek, akkor a United-nel az egyik edzo nyilatkozta Ronaldorol, hogy a vilagon legalabb 20-25 nala sokkal tehetsegesebb jatekos letezik, viszont a hatalmas profizmusa es foci iranti alazata az ami magasan kiemeli ot a tobbiek kozzul.R.M.C.F írta: Ennyire alázatos ez a jampi.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 17., szerda 21:10
Nem tudom kinek van meg a sztori,de én így emlékszem rá:. Az edzői stábot és a játékostársakat is lenyűgözte az a kivételes forma, ahogy a szünetről visszatért a portugál. Intenzitás, agilitás, versenyképesség, ez jellemezi Cristianót, és mindezzel már most társai előtt jár.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 16., kedd 19:37
Valamiért imádom ezt a nagyképű f*szt.Jó kis videó
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 16., kedd 18:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 9., kedd 21:24
Nagyjabol atfutottam rajta, de sok erdekesseget nem tartalmaz. Elegge alap szinten leirja, hogy mik egy szelso feladatai, nem Ronaldo jatekarol van szo benne, hanem kellett adnia egy nevet a szelsojenek es gondolta hogy akkor mar a legjobbrol nevezi el.Kerlon írta:http://soccerreviews.com/news/the-pep-t ... -the-wing/
Ronaldo elemzés. Valaki angol tudós Ronaldo fanatikus taktika mániás nem akarja magát rászánni, hogy fordítson?Fizetek érte egy mitfizetszet!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 20:50
HozzászólásSzerző: Wappi » 2013. július 8., hétfő 1:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 8., hétfő 0:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 7., vasárnap 20:25
Tudom,én is hozzászóltam,akkor is az volt a véleményem,azóta se változott.Csabi szépen kifejtette anno a véleményét,hogy mit is köszönhet neki a klub,de van hogy valaki máshogy gondolja.Ez van.És ezzel nem azt mondom,hogy a Real Madrid van Cristiano Ronaldoe,hanem hogy ő mindent,de MINDENT megtett ezért a klubért,itt lenne az ideje tolerálni ezt,akár még úgy is,hogy ha nem tudnak megegyezni,akkor elmehessen 2 év múlva,akár ingyen...de ezt én gondolom így,nem kivánom ráeröltetni senkire ezt a véleménytHa az első nem is, de rögtön ott van közvetlen a második helyen. Amúgy létezik nem egy megoldás, amely mindkét fél számára elfogadható lenne. Régebben írtam róla, héten pedig Realistával váltottunk a témában pár PM-et :)
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 6., szombat 14:37
Ha az első nem is, de rögtön ott van közvetlen a második helyen. Amúgy létezik nem egy megoldás, amely mindkét fél számára elfogadható lenne. Régebben írtam róla, héten pedig Realistával váltottunk a témában pár PM-etmorientes írta:hisz első az üzlet...ugye...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 6., szombat 14:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 6., szombat 14:18
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... eg-2259445mocsok írta:miket nyilatkozgat?MorataMartin írta:De szánalmas ez a RihannaMiket nyilatkozgat már CR-ről? Biztos az a baja h Ronaldo nem k
a szanaszét:D
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem