Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 17., csütörtök 13:44

Pipita írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mit csinált a 6. részben,vagy mire írod? :mrgreen: Az egész évadban zseniális amit művel. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott vagyok, hogy felkelt Frank és visszavette a helyét. "Putint" is megdumálta Claire, amit FU nem tudott (mondjuk igencsak nyílt lapokkal megy ott a játszma), meg Frank mellett is ott tudott maradni, ahogy akarta.
Imádom :sziv:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. március 17., csütörtök 12:45

nmate írta:HoC 4x6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Claire mekkora manipulátor, imádom :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mit csinált a 6. részben,vagy mire írod? :mrgreen: Az egész évadban zseniális amit művel. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 17., csütörtök 11:47

nmate írta:HoC 4x6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Claire mekkora manipulátor, imádom :lol:
Az hagyján, de nincs ellenszere :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 17., csütörtök 11:38

HoC 4x6

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. március 16., szerda 18:23

House of Cards eléggé megkarcolta a 10/10-et a negyedik évadával is.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit a negyedik részben letolták, az valami hihetetlen, az egész sorozat egyik legjobb része volt. Ugyanúgy a tizedikben amikor Durantet győzi meg. Pfuhh.
Legalább azt elérték, hogy a választásokkal ne legyen túl nagy gond. :lol: :lol: Jár a pacsi

:salute: :salute: :salute:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. március 15., kedd 22:49

Better Call Saul 3. évad berendelve.
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 15., kedd 21:32

Kész az ötödikhez a felirat, úton a hatodik...valami nem stimmel bruzsyval, de látom azért alias nem okoz csalódást :Đ
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 15., kedd 21:29

Ki a péló az a Krhanisz ? :hmmm:
Nézem továbbra is , de eléggé nehezen emészhető , heti egy rész elég nekem , darálni nem tudnám .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. március 15., kedd 21:14

P. Krhanisz írta:The Night Manager pilot
Azt kell tudni róla hogy egy John le Carré kémregény adaptáció a mai viszonyokhoz igazítva .
A történetről nem írok részletesebben . A két főszereplő Tom Hiddlestone és Hugh Laurie . Tom hozza a kötelezőt de semmi kiemelkedőt nem kell nyújtania . Hugh elsőre egy megborotválkozott Dr. House , de az ő karaktere összetettebbnek tűnik , jól hozza . Karakterépítésről nem igazán lehet még beszélni , Tom karakteréről megtudni pár infót , pl. hogy ex-kommandós volt . Hugh karakteréről pedig annyi hogy nem az akinek láttatja magát .A cselekmény lassú folyású , az első fél órában nem is történik semmi kiemelkedő . A cselekmény több szálon és helyszínen folyik . A sorsfordító esemény jó előre látható volt . Igazából klisékből építkezik , de azt jól teszi . Amiben viszont nagyon jó az a hangulat és feszültségteremtés .
Nekem tetszett , aki szereti a kémfilmeket/regényeket az tehet vele egy próbát .
Hugh Laurie miatt gondoltam meglesem a pilotot. Az elso fel ora tenyleg lassu volt, nem rossz, csak egyszeruen nem sok minden tortent. Viszont a pilot masodik feleben meggyoztek, hogy elinditsam a kovetkezo reszt. :D Ugyan nem irtal rola, de remelem azota nem kaszaltad el a sorozatot, mert reszrol reszre egyre jobb. A hangulat mintha egy kicsit a regebbi bond filmeket idezne, Hugh Laurie pedig RR szerepeben egyszeruen zsenialis.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 15., kedd 19:42

Most fejeztem be az American Horror Story 3. Évadát...hál isten...nagyon gyenge volt...az elejétől a végéig.
Remélem a 4.jobb lesz.
Ja elkezdtem a Vikingeket...nagyon jó cucc ajánlani tudom csak..már a 2.évadot falom.
Karakterek a storyk minden pacek...ja főleg hogy a leghűbbek akarnak lenni a valós történelmi eseményekhez amennyire csak lehetséges. Mégiscsak a History channel nyomja.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 15., kedd 19:02

Daredevil season 2.
Utolsó előzetes , nagyon kígyó lesz . B-)
Hogy híjják?
Bill.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 14., hétfő 20:21

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ha Rick józan paraszti ésszel gondolkodna rájöhetne hogy Primo az Primo . Az a motoros banda aki betámadta Daryléket lehetett vagy 8-10 fős és mind behódoltak Negannak . Ennek a tagnak nincs olyan kisugárzása hogy bárki is engedelmeskedne neki .
Hogy híjják?
Bill.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2016. március 14., hétfő 16:30

TWD

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem az jött le a mostani részből, hogy Negan egy kisebb (vagy épp nagyobb :mrgreen: ) személyi kultuszt, egy eszmét építettet fel maga köré.. Ahogy tett rá utalást a bagós nő -Molly talán-, és a srác a végén, Primo, hogy ő(k) Negan. Feltéve, ha nem terelés volt csak Primo részéről, mivel tudta, hogy Ricknek fingja sincs ki Negan, hogyan is néz ki ő.

Kicsit erőltetettnek hatnak a dolog valóban, de ez abból adódhat, hogy egy ideje már tudjuk, hogy ki lesz Negan, illetve mikor tűnik fel.. Rickék ezt nem tudják, csak találgatnak.

Van még szufla ebben a történetben bőven, több évad még akár, csak terelgessék jó irányba a sorozatot.
#happyshitting

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 14., hétfő 16:05

The Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurva jó volt . Megint más stílust próbáltak ki a készítők és bejött . Az egyszobás filmek hangulatát nagyon jól átültették . Közelebbről is megismerünk pár Saviort . Elhiszem hogy Carolnak tele van a töke már mindennel és kezd Rick féle pszihoba átmenni , de túl lett tolva a szerepe . A badassből túl gyorsan lett gyenge nő és vissza . A mély vallásossága is hirtelen lett felépítve , legalább is nem emlékszem hogy korábban kitértek volna rá . Maggie szál semmilyen volt , eléggé elbaszták az ő karakterét . Negan még mindig sehol , de legalább Rick azt hiszi hogy megint Ő a Jani , persze tudjuk hogy nem , ez már kicsit erőltetett .
Hogy híjják?
Bill.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2016. március 13., vasárnap 23:30

Jól felkavarták az állóvizet baszki...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. március 13., vasárnap 21:47

A HoC 4. részen én is csak pislogtam...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt egy pillanat, amikor azt hittem, hogy műbalhé lesz, de látva Goodwint, meg a kiterült Meechumot rájöttem, hogy nem kamu. Jó öreg Frank barátunk most tényleg nyakig benne van. Bár lehet pont a merénylet segít majd neki nyerni. Jó eddig az évad, bár Frank döngethetné gyakrabban azt a bizonyos negyedik falat. Az hiányzik eléggé.

Bruzsynak meg eddig jár a pacsi a 4 rész feliratért, de asszem nem fogom tudni megállni, hogy holnap le ne daráljam a maradék részeket. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 13., vasárnap 21:28

Nem csak a HoC negyedik volt parádés, hanem a Viking testvéreim is odatették ezt a részt. :agree:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. március 13., vasárnap 10:53

HoC
Huhh...ez a negyedik rész nagyon ütött. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi vagyok mi lesz, sztem így már biztos, hogy elveszti a választást Francis, van egy olyan érzésem, hogy Claire átveszi a helyét, vagy vmi ilyesmi...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 10:44

Remy írta:Tegnap ujra nekialltam a Batman the animated seriesnek. Hihetetlen, hogy mennyire kiraly meg mindig. Tartom, hogy minden idok legjobb mozgokepes Batman feldolgozasa.
Végre egy értelmes poszt tőled. Gyerekkorom meghatározó cucca.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 13., vasárnap 10:20

Tegnap ujra nekialltam a Batman the animated seriesnek. Hihetetlen, hogy mennyire kiraly meg mindig. Tartom, hogy minden idok legjobb mozgokepes Batman feldolgozasa.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: