Isco - 22

Archívum
Berti

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 14., hétfő 1:39

Az egyetlen indok, amiért én inkább Casemirot szedtem volna le Isco helyett, az az hogy volt egy sárgalapja, és úgy tett, mintha nem is lenne neki. Megkapta a sárgáját, rá 2 percre nyújtott lábbal csúszott szembe az egyik Pálmásnak, aki nem kapcsolt és relfexből irányt változtatott (szerencsénkre). Ez lehetett a 20. perc környékén...
Kezdjük elöről..
Igaz, azért sírtak az emberek az atma után, hogy Toni nem védekezik rendesen és kell egy pitbull a középpályára. OK. Jött Casemiro, megvoltunk vele elégedve, sokan kezdőbe zárták már a következő idényre is.
Jött ez a kínkeserves meccs, ahol ismét mondom, mindenki szar volt (Navason kívül), de látható volt, hogy a középpályát kell valahogy szerkezetileg kicserélni. NA és itt jött el a nagy vitát kibontó ok, Isco jött le :ozil:
Az, hogy Isco jött le, az is érthető, mivel ma sem váltotta meg a világot, fáradt is volt, plusz be is sárgult.
Az, hogy Casemiro jött volna le, az is érthető lett volna, mivel ami nem alibi passz volt, azokat 3/2 arányban szépen eladta. Plusz a rossz döntéshozatalok, plusz a meggondolatlanságok, plusz egy VKP játékosnál a sárgalap.
Az, hogy Modric jött volna le, még az is érthető lett volna, mivel egy teljesen más Luca volt ma a pályán szerintem. Amik az erősségei, azok most a legnagyobb gyengeségei voltak. Általában a keresztlabdákat jobbal,ballal,külsővel,belsővel is centire pontosan adja, most ez sehogysem ment. A lehető legrosszabb pillanatokban szórta el a labdákat, amiből egy igazán komoly helyzet is született.

Amit ezekkel mondani akartam, az az hogy nem azon kéne vitázni, hogy Isco helyett inkább kit kellett volna lehozni, hanem azon, hogy mi miatt is ment ennyire gyengén a játék.
A csapdosásra a választ meg senki sem tudja. Lehet eszébe jutott, hogy nem adott enni Messinek, mielőtt elindult a reptérre. :)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 14., hétfő 0:09

___Samy___ írta:Nem erre gondoltam, de remélem hallottad meccs közben Ricsit, hogy a Las Palmas 7 sikere ellenünk az melyik pályán jött össze.

De nyilván könnyebb ránézni a tabellára, hogy ezek kiesők, ezeket simán verni kell. Aztán meg megy a csodálkozás ha mégsem.

Mert annak olyan sok köze van a mostani meccs kimeneteléhez.
Az ezelőtti meccsünkön még Zizou rúgta nekik szabiból a gólt, biztos sokat zavart a fejekben egy tizenévvel ezelőtti mérkőzés....
Istenem, csak a mentegetőzés... retekszar volt az egész csapat, ez szánalmas egy ilyen szintű csapat ellen. Nem kell szépíteni
ZIDANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 13., vasárnap 23:47

Az meg hogy egy hete miért sír a fórum annak mi köze a mai meccshez ?
Az, hogy most itt van a brazil, játszik, de most már ő sem jó. Pedig sokkal hasznosabb volt, mint Isco. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy Isco játékát hogyan lehetett ma értékelhetőnek nevezni, vagy hogy miért meglepő a cseréje.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 13., vasárnap 23:41

___Samy___ írta: Ráadásul ezért sírt egy pár hete a fórum majdnem fele, hogy kell a verőember, erre most már őt kell lekapni, csak hogy Isco ott maradhasson és lébecolhasson tovább. Komolyan, tirajtatok kiigazodni...
Jó de azért az se mindegy hogy milyen koxost állítasz oda verőembernek. Én még mindig tartom hogy kell az olyan játékos a kezdőbe mint Casemiro, csak ma akkora rakás kaksi volt hogy érett a csere.

Am meg isconak volt 4 kulcspassza, mellette pedig vazgueznek és kovának 2-2.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. március 13., vasárnap 23:41

___Samy___ írta: Mikor az ellenfél odaszegez minket a kapuhoz, akkor miért kéne védekező játékost cserélni? Akármennyire pontatlan volt ma Casemiro a labdakihozataloknál, ilyen helyzetekben nem volt indokolt a cseréje. Ráadásul ezért sírt egy pár hete a fórum majdnem fele, hogy kell a verőember, erre most már őt kell lekapni, csak hogy Isco ott maradhasson és lébecolhasson tovább. Komolyan, tirajtatok kiigazodni...

És Casemiro még így is hasznosabb volt a pályán, mert Isco se nem szerelt, se nem adta a kulcspasszokat. De még csak az akarást sem láttam rajta. Vegyétek már le könyörgöm azt a szemüveget.
Ha megtartottuk volna a labdát akkor lehet nem szegeztek volna oda a kapunkhoz. Ha nem mindenki össze vissza passzolgat ... Meg adja el orrba szájba a labdát. Az meg hogy egy hete miért sír a fórum annak mi köze a mai meccshez ? Nekem nincs bajom Casemiroval, és azt sem állítom hogy Isco bombaformában van ,de MA a MAI meccsen ő volt az egyetlen értékelhető mezőnyjátékosunk. Ennyi. Nem kell ebbe többet belelátni, mint amit leírunk. Kovacic meg ugyanúgy jöhetett volna akár Casemiro helyett is. De igazából már mindegy. Csak számomra teljesen érthetetlen volt ez a csere. Így is gyengék voltunk támadásban, erre Iscot hozza le aki a legkevésbé rossz volt. Igazából akit hamarabb le kellett volna hozni az Bale vagy Vazquez, helyette meg Jesét behozni, hogy valami történjen.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. március 13., vasárnap 23:39

Szerintem is jogosan lett lecserélve, mert a középső hármasból a leggyengébb ő volt. A baj az, hogy önkritikája nincs, ez látszik a kispados műsorán. Az edző döntése érthető volt, más kérdés, hogy nem először sült el rosszul a Kovacic téma. Olvasom, hogy Kázmért kellett volna lecserélni. Ez mededek lett volna. Nem azért, mert olyan faszán játszott, mert tényleg nem, viszont ő volt az egyetlen vkp. Tényleg darabos volt, sok labdát adott el, de a sors fintora, hogy gyenge meccsén szerzett győztes gólt (már kijárt neki, sok fejesét védték már bravúrral eddig), A hazaadásos, jogtalan szabinál ő mentette meg góltól a csapatot plusz az utolsó percekben is volt egy brutál nagy szerelése, a nagy mezőnymunka és sok szerzett labda mellett. Úgyhogy kijelenteném, hogy szerintem qrvára hasznosabb volt, mint a nagy Isco, ha más poszton is. Csak még egy adalék ehhez: tetszik, amilyen alattomosan, határozottan, de még sárgat nem érően meg tudja állítani az ellenfél kitörő játékosait, amikor meg lefújják, ő van legjobban megsértődve. Piszkos egy szemét csibész kölyök, imádom. A nagy Isco meg az első félidőben elengedi a támadót, mire a riporter: milyen sportszerű, nem rúgta fel. Nagyjából itt a különbség a két játékos mentalitása között, és ha a védelem gyengén muzsikál, és ZZnél általában gyengén muzsikál, mert nem tudja betanítani, akkor egyértelmű, hogy melyik játékos a hasznosabb ilyenkor. Egyébként a nagy Isco szintén jeleskedett az elpasszolt labdákban, akkor is megy a flikkflakk, amikor üresen várják , aztán majd belevezeti valakibe. Teljesen jogosan lett lekapva, de sajnos ennyi erővel ma a fél csapatot le kellett volna venni. Amit CR meg főleg Bale művelt, az megint botrány volt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 13., vasárnap 23:36

Nem erre gondoltam, de remélem hallottad meccs közben Ricsit, hogy a Las Palmas 7 sikere ellenünk az melyik pályán jött össze.

De nyilván könnyebb ránézni a tabellára, hogy ezek kiesők, ezeket simán verni kell. Aztán meg megy a csodálkozás ha mégsem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 23:35

Itt faszakodunk, Cé topikja meg full üres...nem akarunk átmenni oda? :lol: :lol: :mrgreen:
Nem illik.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 23:34

Aláírom, nem vagyok egy las palmas szakértő. Gondolom te az vagy... :roll:

De amikor 1 játékosunk a kezdőből többet ér mint nálunk az egész 11, akkor elvárnám, hogy ne focizzanak le minket mezőnyben meg ne álljunk be kontrára.
Legyen nyögvenyelős, de úgy hogy mi nem tudjuk feltörni könnyedén a védelmüket és ne úgy, hogy lefociznak minket a pályáról.

Amúgy az eredmenyek.com-on én is megnéztem a formájukat, de azért köszönöm a tájékoztatást.
ZIDANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 13., vasárnap 23:31

Sorry, ha a kieső ellen ha gálát nem is, de jó focit vár az ember :lol:
Látszik, hogy ennyinél meg is áll a tudomány a Las Palmast illetően. Várható volt az ilyen nyögvenyelős meccs.

Mikor az ellenfél odaszegez minket a kapuhoz, akkor miért kéne védekező játékost cserélni? Akármennyire pontatlan volt ma Casemiro a labdakihozataloknál, ilyen helyzetekben nem volt indokolt a cseréje. Ráadásul ezért sírt egy pár hete a fórum majdnem fele, hogy kell a verőember, erre most már őt kell lekapni, csak hogy Isco ott maradhasson és lébecolhasson tovább. Komolyan, tirajtatok kiigazodni...

És Casemiro még így is hasznosabb volt a pályán, mert Isco se nem szerelt, se nem adta a kulcspasszokat. De még csak az akarást sem láttam rajta. Vegyétek már le könyörgöm azt a szemüveget.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 23:30

ziro4vr írta:
Kerlon írta: Ja, én alapból Kovat vártam a kezdőbe, ha már Toni pihent. Balet kellett volna szerintem lekapni és Iscot szabadabban használni. Illetve Casemiro a góljával megmentette a mai teljesítményét. Remélem az ivelesekrol leszokik, mert pontatlan az összes.
De ha Isco szabadabban játszhat mi haszna van? Gólt nem lő, gólpasszt sem ad sokat, maximum egyel több emberbe vezeti bele. Bale kapcsán gondolom az a koncepció, hogy fáradnak, mennek előre, aztán majd ketten elfutnak Cével és csak lesz valami. Szomorú, de ez van.

Le lehetett volna kapni mást is, mondjuk Modricot akkor sem ha gyengébb volt ma, nélküle aztán tényleg megáll ott az élet. Casemiro meg az ütközőember, pontrúgásoknál is hasznos. Isco ha fent marad, nem jelentett volna pluszt szerintem.
Szerintem meg pont a finom cselekkel lehet megverni a fáradt védelmeket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 13., vasárnap 23:26

KAG írta:

Zsinorban 3 meccset nyertek és elötte pedig nem a barcán múlott hogy megnyerték a meccset a las palmas ellen. Nagyon felszívták magukat.
Persze ettől függetlenül tényleg elvárható volt hogy ne kelljen perceken keresztül védekezni és elosztogatni minden labdát.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 23:25

Kerlon írta: Ja, én alapból Kovat vártam a kezdőbe, ha már Toni pihent. Balet kellett volna szerintem lekapni és Iscot szabadabban használni. Illetve Casemiro a góljával megmentette a mai teljesítményét. Remélem az ivelesekrol leszokik, mert pontatlan az összes.
De ha Isco szabadabban játszhat mi haszna van? Gólt nem lő, gólpasszt sem ad sokat, maximum egyel több emberbe vezeti bele. Bale kapcsán gondolom az a koncepció, hogy fáradnak, mennek előre, aztán majd ketten elfutnak Cével és csak lesz valami. Szomorú, de ez van.

Le lehetett volna kapni mást is, mondjuk Modricot akkor sem ha gyengébb volt ma, nélküle aztán tényleg megáll ott az élet. Casemiro meg az ütközőember, pontrúgásoknál is hasznos. Isco ha fent marad, nem jelentett volna pluszt szerintem.
Nem illik.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 13., vasárnap 23:23

oroszisti írta:
Én nem várok, de ez borzalamas volt. Focizzunk akkor 20 percet vágjunk 3-at és álljunk le, mert kb annyi kéne. De ma 1 perc focit nem láttam a Real Madridtól.
Én inkább csak arra gondoltam aki ma elégedetlen volt Lucassal pl. Hát amúgy ja, szar és ötlettelen jelenleg az egész támadójáték Modric nélkül, de ez van.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 23:22

oroszisti írta:
Veidt írta:Az a baj veletek hogy minden meccsen 10/10-t vártok a csapattól, és a játékosoktól.
Én nem várok, de ez borzalamas volt. Focizzunk akkor 20 percet vágjunk 3-at és álljunk le, mert kb annyi kéne. De ma 1 perc focit nem láttam a Real Madridtól.

ZIDANE

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. március 13., vasárnap 23:20

Veidt írta:Az a baj veletek hogy minden meccsen 10/10-t vártok a csapattól, és a játékosoktól.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 23:18

ziro4vr írta:
Kerlon írta: Szóval nem tündökölt ma Isco, de semmivel se éreztem gyengébbnek, mint a legtöbb játékosunkat, de továbbra is ugyanazt az eredménytelen dolgot próbálja Zidane végrehajtani.
De ennyi erővel Isco kezdőként való eröltetése is eredménytelen, ahogy Jamesé is.

És mielőtt betámadnál, én bírom a spanyolt, és reméltem, hogy majd ha Zidane lesz az edző és kap bizalmat javul, de nem. A játéka szemre kellemes továbbra is, de nem hasznos, ebben a rendszerben, ilyen támadókkal nem. És akkor el kell gondolkodni, van e jobb opció a keretet vizsgálgatva.
Ja, én alapból Kovat vártam a kezdőbe, ha már Toni pihent. Balet kellett volna szerintem lekapni és Iscot szabadabban használni. Illetve Casemiro a góljával megmentette a mai teljesítményét. Remélem az ivelesekrol leszokik, mert pontatlan az összes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 13., vasárnap 23:18

Pedig szerintem ez volt Casemiro legeslegszarabb meccse, minden labdaérintésénél remegtem. Borzalmasan lassú, körülményes labdaátvételek/passzok és pont miatta tudtak párszor megindulni. Isco lecserélése elött 2pecel 2 iszonyatos nagy hibát vétett zsinórban, ezért is gondoltam azt h Zidane kapcsol és gyorsan lekapja. Hát erre Isco ment le.

Iszonyatosan rossz nézni Isco vergődését. Nagyon boldog voltam mikor hozták de hát nincs értelme itt maradnia. Remélem nyáron lesz esze és dobbant, nem úgy mint Jesé aki nem érti meg hogy itt nem terem neki babér. :'(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norbii 2016. március 13., vasárnap 23:20-kor.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 23:17

Veled meg az, hogy túlzóan szélsőségeket írsz.
Nem illik.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 13., vasárnap 23:16

Az a baj veletek hogy minden meccsen 10/10-t vártok a csapattól, és a játékosoktól.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Vissza: