Ő volt a legrosszabb a középpályán ? Modric hihetetlen mennyi hibával játszott, Casemiroról nem is beszélve. Casemirót kellett volna lehozni szerintem. Aztán végül ő lőtte a győztes gólt(Kovacic meg a gólpasszt adta az ellenfélnek...) , de a meccs képe azt diktálta, hogy Casemirot le kell szedni, mert nem volt egy normális passza. Amit nem elpasszolt az is pontatlan volt, úgy kellett össze szedni. Szerintem ma aki egy kicsit is értékelhetőt tett le az Isco. És csak kizárólag a mai meccsre értem.___Samy___ írta: Az indokolatlan vergődése azért had legyen már elővéve. Pont az ilyen helyzetek miatt kerülhet szarba egy egész öltöző. Ezt amint lehet, ki kell irtani.
Most az egy dolog, hogy más úgy látja, hogy nem volt hasztalan, a többiekhez képest. Én máshogy láttam, de elfogadom. Viszont itt most a középpályára lettek leszűkítve a dolgok. Ha csakis a középső hármast nézzük, akkor egyértelmű, hogy ő volt a legszarabb, ezen nincs mit szépíteni, mellébeszélni. Casemirot ilyen helyzetben butaság levenni, akárcsak Modricot, aki bármelyik pillanatban aranyat érhet. Ráadásul mindketten jobbak voltak Iscotól. És mivel a középpályát szinte minden meccsen, de ezen meg kifejezetten fel kellett frissíteni, ezért egyértelmű volt, hogy Isconak kell lejönni. Nyilván ha penge lett volna, akkor nem őt kapja le a francia. Azért őt sem kell hülyének nézni. Meg ugye nagyobb kedvence ő neki, mint Casemiro, mégis fordítva történt a csere.
Szerintem meg egy Las Palmas ellen 1-0nál nyugodtan lehet előre felé cserélni, mert siralmasak voltunk. Jesét is hamarabb kellett volna hozni. De nálam ma Vazquez se volt nagy szám, támadásban ő se tett hozzá sokat. Igazából ma senkit nem lehet szerintem pozitívan kiemelni fölfelé Navason kívül. A mezőnyben pedig a legkevésbé rossz az Isco volt. A csapkodása meg... Amíg nem tudjuk hogy, miért addig fölösleges rajta vitatkozni. Szerintem nem a csere miatt volt, de kitudja.