Isco - 22

Archívum
oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. március 13., vasárnap 23:14

___Samy___ írta: Az indokolatlan vergődése azért had legyen már elővéve. Pont az ilyen helyzetek miatt kerülhet szarba egy egész öltöző. Ezt amint lehet, ki kell irtani.

Most az egy dolog, hogy más úgy látja, hogy nem volt hasztalan, a többiekhez képest. Én máshogy láttam, de elfogadom. Viszont itt most a középpályára lettek leszűkítve a dolgok. Ha csakis a középső hármast nézzük, akkor egyértelmű, hogy ő volt a legszarabb, ezen nincs mit szépíteni, mellébeszélni. Casemirot ilyen helyzetben butaság levenni, akárcsak Modricot, aki bármelyik pillanatban aranyat érhet. Ráadásul mindketten jobbak voltak Iscotól. És mivel a középpályát szinte minden meccsen, de ezen meg kifejezetten fel kellett frissíteni, ezért egyértelmű volt, hogy Isconak kell lejönni. Nyilván ha penge lett volna, akkor nem őt kapja le a francia. Azért őt sem kell hülyének nézni. Meg ugye nagyobb kedvence ő neki, mint Casemiro, mégis fordítva történt a csere.
Ő volt a legrosszabb a középpályán ? Modric hihetetlen mennyi hibával játszott, Casemiroról nem is beszélve. Casemirót kellett volna lehozni szerintem. Aztán végül ő lőtte a győztes gólt(Kovacic meg a gólpasszt adta az ellenfélnek...) , de a meccs képe azt diktálta, hogy Casemirot le kell szedni, mert nem volt egy normális passza. Amit nem elpasszolt az is pontatlan volt, úgy kellett össze szedni. Szerintem ma aki egy kicsit is értékelhetőt tett le az Isco. És csak kizárólag a mai meccsre értem.

Szerintem meg egy Las Palmas ellen 1-0nál nyugodtan lehet előre felé cserélni, mert siralmasak voltunk. Jesét is hamarabb kellett volna hozni. De nálam ma Vazquez se volt nagy szám, támadásban ő se tett hozzá sokat. Igazából ma senkit nem lehet szerintem pozitívan kiemelni fölfelé Navason kívül. A mezőnyben pedig a legkevésbé rossz az Isco volt. A csapkodása meg... Amíg nem tudjuk hogy, miért addig fölösleges rajta vitatkozni. Szerintem nem a csere miatt volt, de kitudja.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 13., vasárnap 23:01

Viszont pont ma elővenni azért szerintem kicsit elfogultság.
Az indokolatlan vergődése azért had legyen már elővéve. Pont az ilyen helyzetek miatt kerülhet szarba egy egész öltöző. Ezt amint lehet, ki kell irtani.

Most az egy dolog, hogy más úgy látja, hogy nem volt hasztalan, a többiekhez képest. Én máshogy láttam, de elfogadom. Viszont itt most a középpályára lettek leszűkítve a dolgok. Ha csakis a középső hármast nézzük, akkor egyértelmű, hogy ő volt a legszarabb, ezen nincs mit szépíteni, mellébeszélni. Casemirot ilyen helyzetben butaság levenni, akárcsak Modricot, aki bármelyik pillanatban aranyat érhet. Ráadásul mindketten jobbak voltak Iscotól. És mivel a középpályát szinte minden meccsen, de ezen meg kifejezetten fel kellett frissíteni, ezért egyértelmű volt, hogy Isconak kell lejönni. Nyilván ha penge lett volna, akkor nem őt kapja le a francia. Azért őt sem kell hülyének nézni. Meg ugye nagyobb kedvence ő neki, mint Casemiro, mégis fordítva történt a csere.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 13., vasárnap 22:54

az egyértelmű hogy ebbe a rendszerbe nem illik bele és a későbbiekben se fog hiszen ha belepusztul a csapat akkor is maradni fog ez a fajta taktikai összeállítás. Viszont pont ma elővenni azért szerintem kicsit elfogultság. A cserére egyáltalán nem szolgált rá. Amíg le nem jött a legpontosabban passzoló játékos volt és voltak használható labdái is, helyzetbe is került. Igaz nem sok, de még is több annál mint amit a csapat 90%a csinált.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 22:49

Kerlon írta: Szóval nem tündökölt ma Isco, de semmivel se éreztem gyengébbnek, mint a legtöbb játékosunkat, de továbbra is ugyanazt az eredménytelen dolgot próbálja Zidane végrehajtani.
De ennyi erővel Isco kezdőként való eröltetése is eredménytelen, ahogy Jamesé is.

És mielőtt betámadnál, én bírom a spanyolt, és reméltem, hogy majd ha Zidane lesz az edző és kap bizalmat javul, de nem. A játéka szemre kellemes továbbra is, de nem hasznos, ebben a rendszerben, ilyen támadókkal nem. És akkor el kell gondolkodni, van e jobb opció a keretet vizsgálgatva.
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 13., vasárnap 22:48

Nem tudom, lehet velem van a gond, de én még játékost nem láttam ennyire vergődni a saját teljesítménye miatt. Ráadásul kiindulva abból, hogy Iscoba mennyire sok önkritika szorult, erre kevés is az esély.

Iscot meg továbbra is értem, hogy miért tartozott ma a kevésbé szarok táborához. Aki kevésbé volt szar, az Lucas meg Modric. Viszont a spanyol az ő szintjük közelében sem volt. A középső hármasból messze ő volt a legszarabb.

Szerintem teljesen logikus csere történt. De igazából ezzel nem is lenne semmi probléma, hogy szarul játszott, benne van. Ami nálam leverte a biztit, az a csapkodása. Komolyan hányinger lett ez az ember. Óriásit csalódtam benne.
Labdatartásban az egyik legjobbunkat lekapjuk
Ezt magyarázd már meg légy szíves, mert komolyan nem értem, hogy Isco miért jobb a labdatartásban, mint Kovacic? Nem csak egy aspektust kell ilyenkor figyelembe venni, hanem sok mást is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2016. március 13., vasárnap 22:51-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 22:43

Főbb problémáink, ami szerintem döntőek a most kialakult vitában: gyengén védekezünk a középpályán, nem tudjuk elől megtartani a labdát. Labdatartásban az egyik legjobbunkat lekapjuk, papíron egy defenzívebbre, de mégsem lesz stabilabb a védekezésünk és még annyira sem tudjuk megtartani a labdákat. Hetek óta ez megy idegenbe és Isco-James (mondjuk ő bitang fos, kezdetni sem kéne) rendre a lecserélt a 60. perc környékén és meglepő módon soha nincs lényeges változás. Mégis ugyan ez a szalag. Nálam ez veri ki a biztosítékot, hogy semmi fejlődés nincs az egészben, mert mondjuk Bale-t nem lehet lecserélni. Most Lucast direkt nem írom, mert védekezésben rengeteget besegít.

Szóval nem tündökölt ma Isco, de semmivel se éreztem gyengébbnek, mint a legtöbb játékosunkat, de továbbra is ugyanazt az eredménytelen dolgot próbálja Zidane végrehajtani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 13., vasárnap 22:34

___Samy___ írta: Nyilván, egy ember fogja megoldani a kp-s gondokat egy ilyen meccsen....Ne legyél már ilyen ember. Lassan már tényleg mindenki hibás abban, hogy Isco egy kupac szar, csak ő nem.
Szerintem rohadtul nem arról van szó, hanem arról hogy ma szinte mindenki egy kupac szar volt, de pár játékos egy hangyafasznyival jobb volt (kevésbé rossz), na és ezek közé tartozott Isco is.

Amúgy nem értem nálatok ezt a felháborodást most..nem rajta ment el a meccs, nem miatta nyaltunk be gólokat. Egyszerűen csapdosott, mikor a padra került. Valóban lehet azért is, mert látta hogy szarul játszik a csapata, vagy érezte hogy nem tett túl sokat hozzá a mai játékhoz.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 22:34

Erre mondják, hogy az élet fricskája.
ziro4vr írta:
Kerlon írta:Az a sablon csere magyarázatára volt. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a cserével se nem lettünk stabilabbak, se nem lettünk jobbak.
Csak megnyertük a meccset!!!444444!44
Ja, csoda. Bár ez már nem az Isco-Casemiro-Lucas 3szög lényege.
Nyilván, egy ember fogja megoldani a kp-s gondokat egy ilyen meccsen....Ne legyél már ilyen ember. Lassan már tényleg mindenki hibás abban, hogy Isco egy kupac szar, csak ő nem.
Nyilván, csak nem őt kellett volna most lekapni a véleményem szerint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 13., vasárnap 22:30

Az a sablon csere magyarázatára volt. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a cserével se nem lettünk stabilabbak, se nem lettünk jobbak.
Nyilván, egy ember fogja megoldani a kp-s gondokat egy ilyen meccsen....Ne legyél már ilyen ember. Lassan már tényleg mindenki hibás abban, hogy Isco egy kupac szar, csak ő nem.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 22:28

Kerlon írta:Az a sablon csere magyarázatára volt. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a cserével se nem lettünk stabilabbak, se nem lettünk jobbak.
Csak megnyertük a meccset!!!444444!44
Nem illik.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 13., vasárnap 22:25

Kerlon írta:Miért miben olyan jó Lucas? Levédi a jobb oldalt? Vagy mi?
Lucas abban jó hogy szélső létére folyamatosan visszazár hogy 4-4-2-ben tudjunk védekezni, rengeteget fut és posztjához képest kiemelkedően sok labdát szerez.

Kerlon írta: Casemiro meg borzalmasan nem tud a támadásépítéshez érdemleges dolgot hozzá adni, rengeteg labdát elad és ezt nem kompenzálja védekezésben sem.
Bármennyire is a komplett középpályások korszakát éljük, Casemiro feladata nem a támadásépítés. Ma gyenge valóban, de ez nem kisebbíti a taktikai szerepét, sok kontrát állít meg / ütköz le, illetve többször is kisegítette már a védőket, amikor 1v1-t buktak.
Kerlon írta: Nincs egy értelmes támadásunk a második félidőben
Talán pont ezért hozott le egy támadót.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 13., vasárnap 22:19

Bele az arcodba Kerlon :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 13., vasárnap 22:16

Egy, akar, ott van mindenhol. Ketto egy az egyben veszelyesebb, jobban ulnek a passzai. Ezzel szemben Isco nem hogy nem szerzett labdakat, de meg a labdasra sem mozdult. Csak ra kellett nezni, es az jott le, hogy tele a fasza az egesszel. Semmi, de total semmi nem volt a jatekaban.

Meg Kovacic semmivel sem passzivabb elorejatekban, mint Isco, sot.

Casemiro akarmennyire szar a tamadasepitesben (amit ugye magyaraztunk is egy paran a multkor), jelenleg olyan helyzetben vagyunk, hogy kell egy ilyej veroember a csapatba.

Ilyen helyzetben meg ugye nem elore szokas cserelni. Bale is csak azert jott le, mert fizikailag o meg ezt nem birja.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 22:15

Az a sablon csere magyarázatára volt. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a cserével se nem lettünk stabilabbak, se nem lettünk jobbak.
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 22:14

Lehet sokszor megjátszható vagy sokat mozog, csak éppen semmi gyakorlati haszna nincs a támadások építésénél. Mikor Kroos játszott a helyén, nem volt olyan látványos flikkflakkja, de meg lehetne nézni mennyivel jobban fel voltak építve a támadások, alapból mennyivel nagyobb volt a támadásszám.

Isco továbbra sem hasznos, az, hogy Casemiro ma milyen gyenge, nem érv Isco mellett. Kovát kéne hátrarakni a következő meccseken.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 22:11

Miért miben olyan jó Lucas? Levédi a jobb oldalt? Vagy mi?

Casemiro meg borzalmasan nem tud a támadásépítéshez érdemleges dolgot hozzá adni, rengeteg labdát elad és ezt nem kompenzálja védekezésben sem. Nincs egy értelmes támadásunk a második félidőben, erre lehozzuk Iscot, aki 60 percen keresztül - szerintem - jól mozgott, megjátszható volt, sűrűn volt játékban és behoztunk a helyére egy támadásban szintén passzívabb játékost. Kapunk egy gólt, aztán mára megint lefőtt a kávé és az Atletico beérése is lassan csak álom lesz. Nyugodtan lekaphattuk volna Lucast, Bale jobbra, Isco fel, aztán szevasz. DE Bale is lejöhetett volna. Casemiro meg főleg.
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 13., vasárnap 22:06

Milyen sabloncsere? Ez a csere teljesen vallalhato, sot indokolt volt. Lucas meg majdhogynem a legjobbunk.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 13., vasárnap 22:03

Kerlon írta:Én meg nem értek egyet. Lucas, Bale, de leginkább Casemiro is gyengébb mint ő, de jött a szokásos sablon csere.
Lucas a csapat legjobbja talán, nagy mezőnymunka. Balenek kell a játékidő, meg őt amúgy se lehet lecserélni. Casemiro meg fontos hogy pályán maradjon, kell ember aki védekezik is.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. március 13., vasárnap 22:03

Én meg nem értek egyet. Lucas, Bale, de leginkább Casemiro is gyengébb mint ő, de jött a szokásos sablon csere.
Mert most a Las Palmas ellen hozott egy elvárható szintet.Hát nagy valami.Nem szolgált rá ő arra hogy,ne legyen lecserélve.
Nyáron mehet nagypénzért.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 21:59

Én meg nem értek egyet. Lucas, Bale, de leginkább Casemiro is gyengébb mint ő, de jött a szokásos sablon csere.
K

Vissza: