Premier League

Foci a Real Madridon túl...
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 20:23

Kerlon írta:Konkrétan itt látszik, hogy csak szapuljátok, de cseszitek megnézni néha néha. A mai meccsen is a legtöbb labdaérintéssel rendelkező játékosa volt, adott egy gólpasszt és mint idén rendre a legtöbb támadásban részt vett.
Egyedül az a baj idén is Özillel, hogy a kaput közvetlenül nem támadja eleget és nem szerez gólokat.
De az elmúlt 50 év legjobb irányítója ne watfordok ellen villogjon már könyörgöm.... nekem ezzel van a bajom. Hogy amióta eligazolt tőlünk kurvára nem a helyén van kezelve.
Mi voltunk a világi idióták hogy elengedtük....
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 20:03

Dehogy tett. Volt egy jó időszaka, most meg vagy 11 meccsig gólképtelen volt. Özilnek is vannak gyengébb meccsei meg ahogy írtad nincs egész meccsen toppon (bár szerintem ott kicsit túlzol a 20-25 perccel), de mondjuk ha Sanchez nem lenne bitang fos meg lenne egy értelmes jobb szélsőjük, akkor könnyen lehet, hogy nem itt tartanának. Ez a szezonjuk nagyon nem Özil miatt szar és szerintem a legtöbb Arsenal drukker is két embert tudna kiemelni a szezonból: Cechet meg Gülüt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 19:56

Kerlon írta:Ezzel nagyjából te is elismerted, hogy nem láttad idén játszani. Maximálisan ő az Arsenal legjobbja és nem csak a sok szar közül tűnik ki, hanem tényleg remek idényt hoz, de a társak kevesek. Az egyiptomi vkp is két lövés 15ről kirúgott a stadionból ahelyett, hogy gólt szerezzen. Illetve nem értem a Ronaldoval való összehasonlítást, mert míg C a legrosszabb idényét hozza nálunk, addig Mesut talán olyat hoz Londonban, amit még itt sem rakott le az asztalra.
Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.Nèzek arsenal meccseket amugy,de nekem az nem elèg,ha 20-25 percig toppon van,aztán neg keresgèlni kell.3 meccsèt láttam amire azt mondom,na az igen.Pedig idèn elèg sok meccsèt láttam a csapatnak.
De idefigyelj...veled-èn legalább is-elèg èrtelmesen el tudok konzultálni a focirol.De ha szoba kerul Ozil,ott vège.Te nagyon elfogult vagy vele kapcsolatban,ugy hogy lapoztam :D
Giroud legalább annyit tett hozzá ehhez az arsenalhoz idèn,rola mèg sem beszèl senki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 19:49

Ezzel nagyjából te is elismerted, hogy nem láttad idén játszani. Maximálisan ő az Arsenal legjobbja és nem csak a sok szar közül tűnik ki, hanem tényleg remek idényt hoz, de a társak kevesek. Az egyiptomi vkp is két lövés 15ről kirúgott a stadionból ahelyett, hogy gólt szerezzen. Illetve nem értem a Ronaldoval való összehasonlítást, mert míg C a legrosszabb idényét hozza nálunk, addig Mesut talán olyat hoz Londonban, amit még itt sem rakott le az asztalra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 19:29

Èn csak azt nem èrtem,(de nem is akarok belefolyni),hogy Ha Ronaldo szar,mert nem tud már olyan mèrtèkben hozzájárulni a vègso sikerhez,mint tette règen,pedig,azt ne vegyuk el tole,mèg mindig nagyon goleros,akkor Ozil mitol annyira jo,pedig o sem váltja meg a világot mèg az arsenalban sem.Most golpasszok meg ráveretos megmozdulások ide vagy oda...ez nálam kettos mèrce.
Nálam mondjuk az egyik sem az igazi,Ronaldo már nem,Ozil meg nem is igen lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 13., vasárnap 19:25

sebydani írta: Na még most a Payet kilövi a MU-t a kupából, este nyerünk hárommal és egy tökéletes másnap a mai :mrgreen:
Azért a Payet része stimmelt :mrgreen: A csávó Mahrez meg Kante mellett az idei év legjobbja arrafelé.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 13., vasárnap 19:10

Csak azt nem értem miert kell valakit leugatni mert tetszik neki az ahogy Özil játszik?! De komolyan..miért fáj ez bákinek...főleg hogy nem is itt van...ha valaki néz Arsenal meccset tegye...egészségére...én is szoktam.
De hogy ebben a topicban már azt sem lehet megjegyezni hogy szép volt a passz mert utána egyből jön az higy bezzeg a Barca...leszarom hogy mit játszik a barca...én a szép focit szeretem és ez a passz szép volt...sőt az hogy idèn 18 gólpasznál jár..vagy 2re a rekordtól megsüvegelendő...nem védeni akarom vagy azt hogy jöjjön vissza vagy ilyesmi. Ugyanúgy vannak szar periódusai meccsek közben...de ami szép az szép és ismerjük már el hogy a 18 gólpasz sem rossz...nen csak rajta mult az arsenal szar idenye.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 19:06

Konkrétan itt látszik, hogy csak szapuljátok, de cseszitek megnézni néha néha. A mai meccsen is a legtöbb labdaérintéssel rendelkező játékosa volt, adott egy gólpasszt és mint idén rendre a legtöbb támadásban részt vett.
Egyedül az a baj idén is Özillel, hogy a kaput közvetlenül nem támadja eleget és nem szerez gólokat.
K

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 18:59

Szánalmas vagy nem, de az meg tény, hogy irányító létére kevesebbet volt nála a labda mint a többi középpályásnál.
Továbbra sem emlékszem olyanra amikor Ő húzta ki az arsenalt a szarból.
Nekem az meg kevés, hogy néha villant 1-1 et valami fasza ütempasszal. Ez a poszt nem arról szól a fociban.
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 18:55

KAG írta:
BBeno írta:tehát egyről beszélünk mégse azt a kommentet reagáltad aki szerint már egy szinten van drogbával....

mesut meg nem érti a játékot :coffee: :coffee:

Barca elleni bujocska közben is értette
kezd szánalmas lenni, ahogy néha gyalázzátok, főleg amikor nagyon nem rajta múlik az Arsenal sikertelenség, arról nem is beszélve, hogy Ronaldo-Özil kettősnek elég sok gólt köszönhettünk a Barca ellen
K

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 18:52

BBeno írta:tehát egyről beszélünk mégse azt a kommentet reagáltad aki szerint már egy szinten van drogbával....

mesut meg nem érti a játékot :coffee: :coffee:

Barca elleni bujocska közben is értette
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 18:41

Sierra írta:Tényleg nem értem miért hagyják még mindig bohóckodni Luit. :lol: :lol:
De Gea potyázott egyet :mrgreen:
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 13., vasárnap 18:38

Tényleg nem értem miért hagyják még mindig bohóckodni Luit. :lol: :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 18:35

wxyz írta:
ziro4vr írta:Az Arsenalban idén már konstans klasszis, a társakkal megszívta, ez van.
Szerintem meg pont ez a szerencséje. Így fel lehetett húzni az egyetlen erőssége, az utolsó passzai köré a csapatot. Ha minőségi kpsok és támadók lennének körülötte beleszürkülne a csapatba
ja, egy kalap szar
K

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. március 13., vasárnap 18:33

ziro4vr írta:Az Arsenalban idén már konstans klasszis, a társakkal megszívta, ez van.
Szerintem meg pont ez a szerencséje. Így fel lehetett húzni az egyetlen erőssége, az utolsó passzai köré a csapatot. Ha minőségi kpsok és támadók lennének körülötte beleszürkülne a csapatba

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 18:33

Jelen állás szerint az FA kupa elődöntősei: Palace, Watford, Everton, WHam.
A nagy csapatok kifogása az egy-egy gyenge teljesítményre, hogy mindenhol helyt kell állni. Na szinte sehol sincsenek versenyben. :lol: :lol:
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 18:29

MU szevasz.... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 13., vasárnap 18:27

mekkora gól. azt szedd ki. :agree: :agree:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 13., vasárnap 18:26

ziro4vr írta: Hogy egy olyan csapat álljon ki, mint pl ami az aládban van, az elképzelhetetlen, igen. Persze álmodozni lehet, csak akkor menjünk át valamelyik játék topikjába.

Volt már itt Özil, volt hogy működött, elég volt. Az Arsenalban idén már konstans klasszis, a társakkal megszívta, ez van.
Ami az alámban van, az lényegében olyan neveket tartalmaz, akik szerintem a jövőben meghatározó játékosok lesznek. Ha az új nevekből már csak 2 nálunk köt ki, én már boldog leszek. Youright

Egy szóval nem mondtam, hogy na most akkor csapjunk le Özilre. Egy olyan felállásban és elképzelésben, amit leírtam, szívesen nézném újra nálunk és ugyebár az a poszt Isco gyereknek is jobban feküdne.

Ennyi az egész, nem értem miért kell többet belelátni.

BTW még mindig tartom, hogy 4231-ben a jövőben tarolnánk.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 18:11

tessék Kane dupla, a meccs lefutva
Nyilván nem meglepo.
Na akkor a villa kèszulhet a másodosztályra...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: