Eredmenyek.com app. :Đ meccsnezes... Ilyen luxust nem engedhetek meg magamnak.ziro4vr írta:Bezzeg a Real meccset nem nézted. Divat.Remy írta:Kozben a Leicester mar vezet.![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 14., hétfő 22:11
Eredmenyek.com app. :Đ meccsnezes... Ilyen luxust nem engedhetek meg magamnak.ziro4vr írta:Bezzeg a Real meccset nem nézted. Divat.Remy írta:Kozben a Leicester mar vezet.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 14., hétfő 22:01
Ne már... ez komoly?morientes írta:Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 14., hétfő 21:33
Bezzeg a Real meccset nem nézted. Divat.Remy írta:Kozben a Leicester mar vezet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 14., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 20:23
De az elmúlt 50 év legjobb irányítója ne watfordok ellen villogjon már könyörgöm.... nekem ezzel van a bajom. Hogy amióta eligazolt tőlünk kurvára nem a helyén van kezelve.Kerlon írta:Konkrétan itt látszik, hogy csak szapuljátok, de cseszitek megnézni néha néha. A mai meccsen is a legtöbb labdaérintéssel rendelkező játékosa volt, adott egy gólpasszt és mint idén rendre a legtöbb támadásban részt vett.
Egyedül az a baj idén is Özillel, hogy a kaput közvetlenül nem támadja eleget és nem szerez gólokat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 19:56
Na de ez ha nem jon ki eredmèbyben,megette a fene.Nèzek arsenal meccseket amugy,de nekem az nem elèg,ha 20-25 percig toppon van,aztán neg keresgèlni kell.3 meccsèt láttam amire azt mondom,na az igen.Pedig idèn elèg sok meccsèt láttam a csapatnak.Kerlon írta:Ezzel nagyjából te is elismerted, hogy nem láttad idén játszani. Maximálisan ő az Arsenal legjobbja és nem csak a sok szar közül tűnik ki, hanem tényleg remek idényt hoz, de a társak kevesek. Az egyiptomi vkp is két lövés 15ről kirúgott a stadionból ahelyett, hogy gólt szerezzen. Illetve nem értem a Ronaldoval való összehasonlítást, mert míg C a legrosszabb idényét hozza nálunk, addig Mesut talán olyat hoz Londonban, amit még itt sem rakott le az asztalra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 13., vasárnap 19:25
Azért a Payet része stimmeltsebydani írta: Na még most a Payet kilövi a MU-t a kupából, este nyerünk hárommal és egy tökéletes másnap a mai
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 13., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 18:55
kezd szánalmas lenni, ahogy néha gyalázzátok, főleg amikor nagyon nem rajta múlik az Arsenal sikertelenség, arról nem is beszélve, hogy Ronaldo-Özil kettősnek elég sok gólt köszönhettünk a Barca ellenKAG írta:BBeno írta:tehát egyről beszélünk mégse azt a kommentet reagáltad aki szerint már egy szinten van drogbával....
mesut meg nem érti a játékot![]()
Barca elleni bujocska közben is értette
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 18:52
BBeno írta:tehát egyről beszélünk mégse azt a kommentet reagáltad aki szerint már egy szinten van drogbával....
mesut meg nem érti a játékot![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 18:41
De Gea potyázott egyetSierra írta:Tényleg nem értem miért hagyják még mindig bohóckodni Luit.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 13., vasárnap 18:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 18:35
ja, egy kalap szarwxyz írta:Szerintem meg pont ez a szerencséje. Így fel lehetett húzni az egyetlen erőssége, az utolsó passzai köré a csapatot. Ha minőségi kpsok és támadók lennének körülötte beleszürkülne a csapatbaziro4vr írta:Az Arsenalban idén már konstans klasszis, a társakkal megszívta, ez van.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. március 13., vasárnap 18:33
Szerintem meg pont ez a szerencséje. Így fel lehetett húzni az egyetlen erőssége, az utolsó passzai köré a csapatot. Ha minőségi kpsok és támadók lennének körülötte beleszürkülne a csapatbaziro4vr írta:Az Arsenalban idén már konstans klasszis, a társakkal megszívta, ez van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 18:33
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem