kezd szánalmas lenni, ahogy néha gyalázzátok, főleg amikor nagyon nem rajta múlik az Arsenal sikertelenség, arról nem is beszélve, hogy Ronaldo-Özil kettősnek elég sok gólt köszönhettünk a Barca ellenKAG írta:BBeno írta:tehát egyről beszélünk mégse azt a kommentet reagáltad aki szerint már egy szinten van drogbával....
mesut meg nem érti a játékot![]()
Barca elleni bujocska közben is értette

Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BBeno írta:tehát egyről beszélünk mégse azt a kommentet reagáltad aki szerint már egy szinten van drogbával....
mesut meg nem érti a játékot![]()
Barca elleni bujocska közben is értette
ZIDANE
De Gea potyázott egyetSierra írta:Tényleg nem értem miért hagyják még mindig bohóckodni Luit.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tényleg nem értem miért hagyják még mindig bohóckodni Luit.

ja, egy kalap szarwxyz írta:Szerintem meg pont ez a szerencséje. Így fel lehetett húzni az egyetlen erőssége, az utolsó passzai köré a csapatot. Ha minőségi kpsok és támadók lennének körülötte beleszürkülne a csapatbaziro4vr írta:Az Arsenalban idén már konstans klasszis, a társakkal megszívta, ez van.
K
K
Szerintem meg pont ez a szerencséje. Így fel lehetett húzni az egyetlen erőssége, az utolsó passzai köré a csapatot. Ha minőségi kpsok és támadók lennének körülötte beleszürkülne a csapatbaziro4vr írta:Az Arsenalban idén már konstans klasszis, a társakkal megszívta, ez van.
Jelen állás szerint az FA kupa elődöntősei: Palace, Watford, Everton, WHam.
A nagy csapatok kifogása az egy-egy gyenge teljesítményre, hogy mindenhol helyt kell állni. Na szinte sehol sincsenek versenyben.
A nagy csapatok kifogása az egy-egy gyenge teljesítményre, hogy mindenhol helyt kell állni. Na szinte sehol sincsenek versenyben.

K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
MU szevasz....

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

mekkora gól. azt szedd ki.

Ami az alámban van, az lényegében olyan neveket tartalmaz, akik szerintem a jövőben meghatározó játékosok lesznek. Ha az új nevekből már csak 2 nálunk köt ki, én már boldog leszek. Yourightziro4vr írta: Hogy egy olyan csapat álljon ki, mint pl ami az aládban van, az elképzelhetetlen, igen. Persze álmodozni lehet, csak akkor menjünk át valamelyik játék topikjába.
Volt már itt Özil, volt hogy működött, elég volt. Az Arsenalban idén már konstans klasszis, a társakkal megszívta, ez van.
Egy szóval nem mondtam, hogy na most akkor csapjunk le Özilre. Egy olyan felállásban és elképzelésben, amit leírtam, szívesen nézném újra nálunk és ugyebár az a poszt Isco gyereknek is jobban feküdne.
Ennyi az egész, nem értem miért kell többet belelátni.
BTW még mindig tartom, hogy 4231-ben a jövőben tarolnánk.
- morientes
Nyilván nem meglepo.tessék Kane dupla, a meccs lefutva
Na akkor a villa kèszulhet a másodosztályra...
LEGIO PATRIA NOSTRA

tessék Kane dupla, a meccs lefutvamorientes írta:Tegnap ugyan ezt hittem a cityrol.szóval nem sok esélyt látok arra, hogy pontot bukjon a Spurs
Ma az arsenalrol hogy nyer.
Tul sok mindent elhiszek èn is,az a baj
K
K
- morientes
Tegnap ugyan ezt hittem a cityrol.szóval nem sok esélyt látok arra, hogy pontot bukjon a Spurs
Ma az arsenalrol hogy nyer.
Tul sok mindent elhiszek èn is,az a baj

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy egy olyan csapat álljon ki, mint pl ami az aládban van, az elképzelhetetlen, igen. Persze álmodozni lehet, csak akkor menjünk át valamelyik játék topikjába.Berti írta:Mert ugyebár elképzelhetetlen ,hogy 4231-ben jól játszon a csapat. Kizárt.ziro4vr írta: Amennyiben a 4231 egy madridi bárt jelent, egyetértek.
Volt már itt Özil, volt hogy működött, elég volt. Az Arsenalban idén már konstans klasszis, a társakkal megszívta, ez van.
Nem illik.
Ha Özil vagy Isco köré építed a csapatod, akkor top csapat szinten az
Mert ugyebár elképzelhetetlen ,hogy 4231-ben jól játszon a csapat. Kizárt.ziro4vr írta: Amennyiben a 4231 egy madridi bárt jelent, egyetértek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amennyiben a 4231 egy madridi bárt jelent, egyetértek.Berti írta:4213-ban (4231) de szépen rotálnák egymást Iscoval.BBeno írta: mesut meg nem érti a játékot![]()
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Spurs meg ver egy újabb szöget az Arsenal koporsójába ma, ha nyernek. Bár ez a Villa már fél lábbal a Championshipben van, szóval nem sok esélyt látok arra, hogy pontot bukjon a Spurs pláne, hogy az EL-t leadták hétközben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2016. március 13., vasárnap 17:06-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
4213-ban (4231) de szépen rotálnák egymást Iscoval.BBeno írta: mesut meg nem érti a játékot![]()